Šios išskirtinės laidų jungtys yra kažkas tokio, ką tiesiog verta turėti savo namuose: daugiau jokio sudėtingo laidų litavimo ar kaladėlių ir keblių darbų – nuo šilumos susitraukiantys vamzdeliai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gediminas Jurgaitis 2020-06-03 08:35
Tikrai nera jau toks nuostabus daiktas cia.. pries pora menesiu elektronikos komponentu tiekejai paliko man pora dezuciu pabandymui. Esme tame, kad kaip ir visur kur yra naudojamas litavimas tai turi but daroma teisingai ir zinant ka darai. Sitie sujungtukai visiskai netinkami ten kur yra oksidave laidai, nors ir truputis nesvarumu ir jie jau visai nebesulituoja. Dariau as testus, isbandziau apie 20 gal net daugiau ivairiausiu laidu. Susukau laidus, uzmoviau, pakaitinau atrodo tas lydmetalis istirpsta, bet nupjovus ta apvalkala pamatai, kad tik keli plaukeliai sukibe. Jei laidas visiskai sviezias ir svarus tada veikia puikiai, bet kaip jau ir sakiau turi zinot kaip atrodo gerai susilitaves laidas, kad butum garantuotas jog viskas susilitavo ok, kitu atveju tik prisidarysi daugiau bedu nei turejai. Galu gale su inzinieriais nusprendem kad cia dar vienas kinu gimmikas ir kad paprasciausias termo-kembrikas vistiek geriau. p.s. bet kaip uz tokia kaina tai px, galima naudoti, kad ir vietoj termo-kembriko.
niekas14 2020-06-04 00:05
ultrasonic welding+heat shrink tubing geriausias variantas
HardAxe 2020-06-04 11:28
blogas kontaktas yra bene pagrindinė elektros instaliacijos sukelto gaisro priežastis. just saying...
Evil Goku 2020-06-04 16:59
Verta pažymėti, kad jei kinietis sako, kad jo produktas atitinka kokį nors standartą ar reikalavimus, tai tikrai nereiškia, kad jis tikrai atitinka (jau nekalbant apie piktybiškas apgaules). Va videio, parodantis kad skaičiukai ir raidės ant kinietiško š. yra beprasmės: https://www.youtube.com/watch?v=qMZuHMlRw_0
AAA000 2020-06-04 19:51
taigi ju tokia ir esme, naudot su naujais laidais. o ne jungt kazkokius nupuvusius laidus kaip kazkodel darai tu ir dar vadini save patyrusiu elektriku su kazkokiu ufonauti komanda... jei laidas pazeistas ir yra dar gana naujas - tai iskerpi nemaza dali ir nukerpi iki sviezaus metalo viduje. dedi gabala naujo laido ir du tokius sujungejus. laida imi tokios pacios arba didesnes kvadraturos. o jei laidas supuves ir susioksidaves viduje - cia visai kito tipo gedimas. cia ne laido nutrukimas - kuriam ir skirta sitas kinieciu slamstas. laido keitimui reikia pirkt nauja laida - visai kitas gaminys. tavo tie "elektrikai" matyt negirdeje - kad galima naudot tokia sudetinga technologija - nueit i senukus ir "sviezio" laido nusipirkt galesi daba juos pamokyt --------- siaip man labiau patinka skrutkes uzspaudejai ir uzdet taskini suvirinima. ir tada po termokembriku pakist. kai abi technologijos viename, ir virinimas pakeistas litavimu (tarpinis metalas dalyvauja...) - kas nors ne taip kaip reikia ivyksta... jei termokembrikus perkaitini - jie praranda izoliacines savybes... o jei lydmetali neikaitini - praradamas kontakto patikimumas... taip kad cia greita, bet tik kai patirties yra.