Viskas iš Europos sandėlių ir už super žemas kainas: beveik 100€ pigiau „Proscenic M7 Pro“ robotas siurblys, ką tik pasirodęs „Xiaomi 1S“ elektrinis paspirtukas bei monstrinis „Kugoo Kirin M4“ ir kiti šaunūs pasiūlymai (Video)  ()

Naujausi GeekBuying.com pasiūlymai:

- „Summer Sale“ išpardavimas, įdomiausios akcijos ir sąlygos;

- Robotas dulkių siurblys „Proscenic M7 Pro“ - sausas ir drėgnas valymas, 2500 mAh baterija, lazerinė navigacijos sistema ir kt., iš Europos sandėlių;

- Išskirtinio dizaino 60W galios belaidė garso kolonėlė - „Tronsmart Element T6 Max“ iš Vokietijos sandėlio;

- Naujausios belaidės ausinės „Xiaomi Air 2 SE“, iš Čekijos sandėlio;

- „Xiaomi 1S“ elektrinis paspirtukas iš Europos sandėlių - 500 W galios, 25 km/h greitis ir 30 km nuvažiuojamas atstumas;

- „Kugoo Kirin M4“ elektrinis paspirtukas iš Europos sandėlių - 550 W galios, 43 km/h greitis ir net 45 km nuvažiuojamas atstumas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying.com informuoja apie įsibėgėjantį „Summer Sale“ išpardavimą.

Internetinė parduotuvė siūlo itin daug įdomių prekių, su ženkliomis nuolaidos. Ir mums ypač aktualu yra ir tai, kad daug įvairių populiarių prekių bus atgabenta iš Europos sandėlių.

GeekBuying.com teigia, kad iš Čekijos, Lenkijos, Vokietijos ir kitų Europos sandėlių prekes pristatys vos per 5-7 dienas, jokių papildomų mokesčių ir dar suteikiami nuolaidų kuponai įvairioms prekėms.

GeekBuying.com teigia, kad perkantiems prekių už tam tikrą sumą ir daugiau, suteikiamas papildomas nuolaidų kuponas:

  • perkant už $80, gausime $5 su nuolaidos kuponu GKBSUM5.

Šis kuponas galioja iki liepos 26 dienos.

Visą informaciją, sąlygas, nuolaidas, kuponus ir kt. rasite oficialiame GeekBuying.com „Summer Sale“ išpardavimo puslapyje, o dabar detaliau pasižiūrėkime į keletą labai intriguojančių pasiūlymų.

„Proscenic M7 Pro“ robotas dulkių siurblys

  • Su nuolaidos kuponu SMHPROM7K2​ ​jis kainuoja 327,82 €;
  • žemiausia kaina, kitur kainuoja virš 400 €;
  • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

„Proscenic M7 Pro“ yra naujos kartos robotas dulkių siurblys, pasižymintis didele siurbimo galia, labai talpia baterija, gausybe jutiklių, lazerine navigacijos sistema, automatiniu atliekų dėžutės ištuštinimu ir taip toliau.

„Proscenic M7 Pro“ pasižymi 2600Pa siurbimo galia, kas tarp robotų dulkių siurblių yra labai gerai.

Šir robotas dulkių siurblys be sauso atliekų siurbimo palaiko ir grindų plovimą. Belieka tik prie jo pritvirtinti 110 ml vandens talpą ir „Proscenic M7 Pro“ plaus grindis.

Įdomu yra tai, kad „Proscenic M7 Pro“ turi 600 ml talpos sausų atliekų dėžutę, tačiau jos nėra būtina tuštinti. Siurblys tą sugeba padaryti pats. Tikra naujovė tarp tokių įrenginių.

„Proscenic M7 Pro“ aprūpintas 5200 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka darbuotis iki 200 min. ir gali išvalyti iki 300 m2 plotą. Tad šis siurblys susidoros ir su dideliais namais.

Siurblys pats grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir darbus tęsia nuo ten, kur baigė.

Didelį įspūdį daro ir tai, kad „Proscenic M7 Pro“ aprūpintas net 24 jutikliais, kurie jį apsaugo nuo kritimų nuo laiptų ir kitų aukštesnių paviršių bei drauge su lazerine navigacijos sistema tinkamai įvertina patalpas ir nupiešia tikslius patalpų žemėlapius.

Čia įdomu yra tai, kad sudaromi kelių sluoksnių patalpų žemėlapiai. Toks dalykas ypač pravers tiems, kurie šį siurblį naudos skirtinguose pastato aukštuose.

Žinoma, visi žemėlapiai ir informacija apie siurblio valymą, tvarkaraščiai, rankinis valdymas, virtualios sienos, no-go zonos, konkrečios vietos bei kiti valymo režimai ir dar daugiau valdymo galimybių rasime išmaniojo programėlėje.

„Proscenic M7 Pro“ yra vienas pažangiausių robotų dulkių siurblių ir už tokią kainą yra tikrai vertas dėmesio.

„Tronsmart Element T6 Max“ kolonėlė

  • Su nuolaidos kuponu 4D0BEHCZ  ​ji kainuoja 66,42 €;
  • žemiausia kaina, kitur kainuoja virš 80 €;
  • iš Vokietijos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

„Tronsmart Element T6 Max“ iškart patraukia dėmesį. Labai įdomaus dizaino belaidė garso kolonėlė.

Be išskirtinės išvaizdos, ši garso kolonėlė pasižymi ir puikiomis techninėmis charakteritikos.

Čia turime 60W galios garso kolonėlę, kas tokioje kainų kategorijoje yra labai įspūdinga.

Be to, dėl savo išskirtinio dizaino, ši garso kolonėlė garsą skleidžia į visas puses - 360 laipsnių kampu.

USB-C jungtis, 12 000 mAh baterija, 20 val. grojimas, IPX5 standartas (atsparumas vandens purslams), 3 muzikos grojimo režimai, Bluetooth 5.0 bei NFC, valdymas balsu bei į prisilietimus reaguojanti panelė ir t.t.

Be to, šią kolonėlę galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą, bei skambinti savo artimiesiems. 

„Ar naujoji Tronsmart Element T6 MAX belaidė kolonėlė gali nugalėti kur kas brangesnę Sony SRS-XB41? Išsiaiškinkime“, - teigia štai šis apžvalgininkas ir plačiau papasakoja apie „Tronsmart Element T6 Max“ kolonėlę, jos galimybes ir atlieka testavimus:

„Xiaomi Air 2 SE“ belaidės ausinės

  • Su nuolaidos kuponu AIR2SECZ2  ​jos kainuoja 28,46 €;
  • iš Čekijos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

„Xiaomi Air 2 SE“ yra naujausios kompanijos belaidės TWS ausinės: puikus dizainas, naujausios technologijos ir labai gera kaina.

„Xiaomi Air 2 SE“ aprūpintos 14,2 mm diafragmomis, palaiko naujausią Bluetooth 5.0 techninį sprendimą ir AAC, SBC muzikos kodavimo sprendimus.

Taip pat ausinės gali dirbti atskirai ir jos turi labai šaunią ir naudingą funkciją - vos tik ausinės išimamos iš ausų, sustoja grojusi muzika, ausines atgal įdėsite į ausis, muzika automatiškai pradės groti. Tokia technologija iki šiol galėjo pasigirti tik labai brangios belaidės ausinės.

„Xiaomi Air 2 SE“ ausinės valdomos prisilietimais ir taip galima valdyti skambučius, perjungti dainas, jas sustabdyti, iškviesti balso asistentą ir t.t.

Verta pažymėti, kad abejose ausinėse yra integruoti mikrofonai ir su aplinkos triukšmo slopinimo technologijomis, tad pokalbių kokybė turi būti puiki.

„Xiaomi Air 2 SE“ TWS ausinių baterijų rezultatai taip pat yra labai geri: vieno ausinių įkrovimo užteks muzikos klausytis 5 valandas, o su dėkliuko baterija tos energijos užteks net 20 valandų. Labai geras rezultatas.

„Xiaomi 1S“ elektrinis paspirtukas

  • Su nuolaidos kuponu NNNMI1S  ​jis kainuoja 379,59 €;
  • Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

„Xiaomi 1S“ yra naujausias kompanijos elektrinis paspirtukas ir kaip gerai pastebi apžvalgininkas, tai yra tarpinis variantas tarp „Xiaomi M365“ ir „Xiaomi Pro“.

„Xiaomi 1S“ surinko praktiškai visas gerąsias „Xiaomi M365“ savybes ir keletą šaunių dalykų pasiskolino iš „Xiaomi Pro“. 

Pavyzdžiui, tas pats spalvotas ekranas, kuriame galima rinktis iš trijų važiavimo režimų, mayti baterijos energijos likutį, paspirtuką užrakinti, aktyvuoti Bluetooth ir suporuoti su telefone esančia programėle ir pan. Išties patogūs dalykai.

„Xiaomi 1S“ aprūpintas tomis pačiomis geromis baterijomis, kaip ir jo pirmtakai bei palaiko įvairias apsaugas ir energijos kaupimo sprendimą - paspirtuko stabdymo metu yra įkraunamos jo baterijos.

Taip pat naujasis paspirtukas palaiko 3 važiavimo režimus: 15 km/h, 20 km/h ir 25 km/h. Turi šviesas priekyje ir gale, šonuose žibintai. Paspirtukas palaiko dvigubą stabdžių sistemą - elektroniniai ir mechaniniai stabdžiai, dėl kurių, esant maksimaliam greičiui, stabdymo kelias siekia tik 4 metrus.

Bendrai, „Xiaomi 1S“ su turimomis baterijomis gali nuvažiuoti 30 km, įveikti 14 laipsnių įkalnes, palaiko iki 25 km/h greitį, atitinka IP54 standartą, tad nebijo lietaus, yra tvirto aliuminio rėmo, itin paprastai sulankstomas, išlaiko iki 100 kg svorį, pats sveria 12,5 kg ir t.t.

Tiesiog šaunus elektrinis paspirtukas, apie kurį plačiau šioje apžvalgoje:

„Kugoo Kirin M4“ elektrinis paspirtukas

  • Su nuolaidos kuponu GKB267S  ​jis kainuoja 512,44 €;
  • Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

„KUGOO KIRIN M4“ yra naujausias ir labai galingas kompanijos elektrinis paspirtukas: 500W elektros variklis, dvigubi amortizatoriai ir net 45 km nuvažiuojamas atstumas. Tikras žvėris.

Šis elektrinis paspirtukas aprūpintas 48V 11 Ah baterijomis, kurių vienu įkrovimu užteks nuvažiuoti 45 km. Be to, palaikomi 3 skirtingi važiavimo režimai ir maksimalus greitis siekia net 43 km/h.

Įspūdinga ir tai, kad baterijos įkraunamos per 6 valandas. Dažnu atveju per tiek laiko įkraunamos paspirtukų baterijos, kurie gali nuvažiuoti vos pusę tokio atstumo.

Mažasis monstras sugeba įveikti iki 15 laipsnių įkalnes, turi dvigubas amortizatorių bei stabdžių sistemas - yra diskiniai stabdžiai, atsparus vandeniui - IPX4, 10 colių dydžio ratai, žibintai, juo gali važiuoti iki 150 kg sveriantis žmogus ir paspirtukas yra sulankstomas.

Be to, yra galimybė prie plačios stovėjimo aikštelės pritvirtinti pakuotėje esančią sėdynę. Įvertinus visas specifikacijas ir ypatingai nuvažiuojamą atstumą bei greitį - čia jau beveik motoroleris.

Šis įspūdingos išvaizdos ir puikiomis techninėmis specifikacijomis pasižymintis elektrinis paspirtukas gali drąsiai vadintis vienu geriausiu rinkoje. Už tokią kainą būtų sudėtinga rasti geresnį variantą.

„KUGOO“ kompanija visada pasižymėjo puikiu kokybės ir kainos santykiu. Ne veltui ji vien Europoje jau yra pardavusi virš 100 000 elektrinių paspirtukų ir šis „KUGOO KIRIN M4“ modelis taps naujuoju šios vasaros hitu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(4)
(6)

Komentarai ()