Prasideda elektrinių paspirtukų ir elektrinių dviračių šventė - GeeKmaxi skelbia „Flash Sale“ išpardavimą ir pačius geriausius pasiūlymus iš Europos sandėlių (Video)  (1)

GeeKmaxi.com pasiūlymai:

- „Flash Sale“ išpardavimas ir specialios akcijos;

- 350 W galios, 6 Ah baterija, 25 km/h greitis ir 25 km nuvažiuojamas atstumas - „Kugoo Kirin S1“ elektrinis paspirtukas iš Europos sandėlių;

- 350 W galios, 7,5 Ah baterija, 30 km/h greitis ir 30 km nuvažiuojamas atstumas - „Kugoo S1 Pro“ elektrinis paspirtukas iš Europos sandėlių;

- „Xiaomi Jimmy JV83“ rankinis dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekMaxi.com skuba informuoti apie prasidėjusį „Flash Sale“ išpardavimą ir naujausius pasiūlymus.

Šiuo metu už puikias kainas išparduodami elektriniai paspirtukai, elektriniai dviračiai ir daugybė kitos šaunios technikos.

Didelis dėmesys skiriamas būtent elektriniams paspirtukams bei elektriniams dviračiams ir juos perkant, papildomai bus padovanojama elektrinė „Xiaomi Mijia“ pompa.

Taip pat su NEWGEEKMAXI nuolaidos kuponu gausime dar papildomą 3 % nuolaidą šioms prekėms.

GeekMaxi tvirtina, kad didžioji dalis prekių atkeliaus tiesiai iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių, o be to - prekės atkeliaus žymiai greičiau, nei siunčiant iš Kinijos sandėlių.

Platesnę informaciją apie pasiūlymus rasite oficialiame „Flash Sale“ išpardavimo puslapyje, o dabar pasižiūrėkime į keletą labai šaunių ir už gerą kainą parduodamų daiktų.

„Kugoo Kirin S1“ elektrinis paspirtukas

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 237,99 €;
  • nuolaidos kuponas 2CcI7azX​;
  • iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • tai yra viena mažiausių kainų - įprastai jis kainuoja virš 300 €.

„Kugoo Kirin S1“ yra būtent tai, kai už mažiausią kainą ieškome maksimumo.

Puikaus dizaino, kokybiškai pagamintas, lengvai sulankstomas, talpios baterijos ir net palaiko išmaniąją programėlę, kuri suteikia dar daugiau funkcionalumo.

Iškart norisi pažymėti, kad „Kugoo“ kompanija ir toliau nenustoja gerinti elektrinių paspirtukų sulankstymo mechanizmo.

Dėl šio aspekto kompanija anksčiau buvo susilaukusi kritikos, bet to tikrai nenutiks su „Kugoo Kirin S1“ elektriniu paspirtuku.

Dabar jis sulakstomas vos per kelias sekundes ir tuo galite įsitikinti žemiau pateiktoje apžvalgoje.

„Kugoo Kirin S1“ pagamintas iš tvirto aliuminio lydinio, rankenos padengtos specialios gumos danga, kaip ir pati stovėjimo aikštelė. Tad ant jos stovėti yra dar patogiau ir saugiau.

Paspirtukas sveria 11,9 kg ir yra kompaktiškas: 1080 x 420 x 1050 mm (1080 x 420 x 410 mm sulankstytas), tad lengvai tilps į automobilio bagažinę.

Verta pažymėti ir naujo dizaino valdymą ir ekranėlį. Vietoje keleto mygtukų, kaip kad yra ankstesniuose „Kugoo“ elektrinių paspirtukų modeliuose, dabar turime vieną valdymo mygtuką ir juo galima pasirinkti skirtingus važiavimo režimus.

Pastarųjų čia yra trys: 10 km/h, 20 km/h, 25 km/h.

Taip pat su šiuo mygtuku įjungsime/išjungsime „Kugoo Kirin S1“ elektrinį paspirtuką ir jo šviesas.

Kalbant apie kitus svarbius „Kugoo Kirin S1“ aspektus, tai jis turi 350W elektros variklį bei aprūpintas (36V) 6 Ah baterijomis, kurių energijos užtenka nuvažiuoti iki 25 km. Baterija įkraunama per 4-6 val.

Taip pat „Kugoo Kirin S1“ įveikia iki 15 laipsnių įkalnes, juo gali važiuoti iki 100 kg sveriantis žmogus ir naudojama dviguba stabdymo sistema.

Priekyje turime elektroninius stabdžius, o galinį ratą stabdysime prie jo spausdami purvasaugį.

Čia iškart reikėtų pažymėti ir tai, kad „Kugoo“ kompanija savo elektriniuose paspirtukuose pradėjo naudoti korio tipo ratus.

Jie yra kieto tipo - be pripučiamų padangų, kas leis išvengti pradurtos padangos problemų. Kai kuriems tai gali pasirodyti, kaip trūkumas, tačiau korio dizaino ratai pagerina amortizaciją ir be to - priekiniame rate yra integruota papildoma smūgius sugerianti sistemą. Tad vien privalumai.

„Kugoo Kirin S1“ turi ir dar keletą svarbių privalumų. Šis elektrinis paspirtukas palaiko išmaniąją programėlę ir su ja galima „Kugoo Kirin S1“ valdyti.

Nuotoliniu būdu jį užrakinti; aktyvuoti kruizo režimą; matyti nuvažiuojamą atstumą, greitį, baterijos energijos likutį; peržiūrėti važinėjimo statistiką; pasinaudoti Google Map žemėlapiais ir balsu duoti komandas.

Tvirtas, išvaizdus ir tiesiog apgalvotas iki pačių smulkiausių detalių. Už tokią kainą „Kugoo Kirin S1“ yra nuostabus elektrinis paspirtukas.

„Kugoo S1 Pro“ elektrinis paspirtukas

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 285,99 €;
  • nuolaidos kuponas 63VLbgQ8;
  • iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • tai yra viena mažiausių kainų - įprastai jis kainuoja virš 340 €.

Dažnu atveju „Kugoo S1“ elektrinį paspirtuką pirkėjai ir apžvalgininkai lygina su trečdaliu brangesniu ir neįtikėtino populiarumo sulaukusiu „Xiaomi M365“ elektriniu paspirtuku.

Ir daugelis pripažįsta, kad „Kugoo S1“ yra fantastiškai geras pasirinkimas, ieškantiems pirmojo, kokybiško ir nebrangaus elektrinio paspirtuko. O štai „Kugoo S1 Pro“ yra dar papildomai patobulinta ir nauja šio elektrinio paspirtuko versija.

„Kugoo S1 Pro“ elektrinį paspirtuką išbandėme ir mes patys - štai čia rasite išsamią ir su testų rezultatais apžvalgą - ir galime patvirtinti, kad tai yra kokybiškas ir smagus paspirtukas.

„Kugoo S1 Pro“ aprūpintas dar talpesne 7,5 Ah talpos baterija, jis yra atsparus vandeniui (IP54) ir turi patogų LED ekraną.

Vienas iš pagrindinių paspirtukų skirtumų yra būtent baterijose. Jei „Kugoo S1“ turi 6 Ah talpos bateriją, tai „Kugoo S1 Pro“ jau turi 7,5 Ah, o tai reiškia, kad vienu įkrovimu bus nuvažiuojamas didesnis atstumas.

Kiti patobulinimai taip pat labai svarbūs. Dabar „Kugoo S1 Pro“ stovėjimo aikštelė yra padengta specialiu, šiurkščiu pagrindu, užtikrinančiu dar stabilesnį stovėjimą ant paspirtuko.

Beje, abiem elektriniais paspirtukais gali važiuoti iki 120 kg sveriantis žmogus ir tai ženkliai daugiau, lyginant su kitais elektriniais paspirtukais. Dažniausiai svorio riba siekia 100 kg.

Taip pat ant „Kugoo S1 Pro“ šonų atsirado papildomi žibintai ir nors ratai vis dar išliko kieti (padangos nepripučiamos), bet pasikeitė jų dizainas.

Ant pačio vairo „Kugoo S1 Pro“ yra įtaisytas ekranas, daugybė paspirtuko valdymo mygtukų bei papildomas apšvietimas rankenų šonuose. Pastarojo dalyko „Kugoo S1“ neturi.

Spalvotame ekrane yra gerai matomi įvairūs parametrai: greitis, nuvažiuojamas atstumas, baterijos talpa bei įtampa, koks pasirinktas greičio režimas. Pastarųjų yra 3 pasirinkimai: 15 km/h, 25 km/h ir 30 km/h.

Taip pat yra mygtukas, kuriuo įjungiamas garsinis signalas bei galima įjungti priekyje esančius 24 LED žibintus ir gale esantį ir raudonai mirksintį LED žibintą.

„Kugoo S1 Pro“ yra sulankstomas elektrinis paspirtukas. Jo vairo rankenėlės yra nulenkiamos ir paspirtuko visa vairo konstrukcija yra nulenkiama žemyn bei pritvirtinama su užrakinimo sistema prie galinio rato sparno (purvasaugio).

Gamintojas teigia, kad patobulino visą šią paspirtuko lankstymo sistemą ir dabar „Kugoo S1 Pro“ yra dar greičiau sulankstomas. 

Beje, tiek pirkėjams, tiek apžvalgininkams labai patinka šių abiejų elektrinių paspirtukų kompaktiškumas ir galimybė nulenkti vairo rankenėles. Taip pat labai verta paminėti, kad abiejuose paspirtukuose yra galimybė reguliuoti vairo aukštį, tad su jais gali važiuoti tiek vaikai, tiek suaugę žmonės. Tokiomis savybėmis tikrai negali pasigirti ir tie patys „Xiaomi M365“ bei „Xiaomi M365 Pro“ paspirtukai.

Kompaktiškas paspirtukas sveria 11 kilogramų ir jį yra lengva neštis su savimi arba įdėti į automobilio bagažinę.

Abu paspirtuko ratai yra kieti ir kokybiški, 8,5 colių dydžio, tad neverta nerimauti dėl nuleisto ar pažeisto rato. Ir kaip jau minėjome, „Kugoo S1 Pro“ turi „korio“ pavidalo ratus ir tai leidžia keliu važiuoti gerokai minkščiau.

Priekiniame rate yra 350W galios elektrinis variklis; priekinė šakė turi amortizatorių, kuris sugeria smūgius. Gamintojas teigia, kad baterijos ir stabdymo sistema yra kokybiškos, įtaisytos paspirtuko apačioje ir veikia puikiai.

Tad „Kugoo S1 Pro“ yra labai kokybiškai pagamintas ir itin geromis savybėmis pasižymintis elektrinis paspirtukas, kuris yra dar populiaresnis nei jo vyresnysis brolis „Kugoo S1“.

„Xiaomi Jimmy JV83“ rankinis dulkių siurblys

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 209,99 €;
  • nuolaidos kuponas cazvdu4L;
  • iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • tai yra viena mažiausių kainų - įprastai jis kainuoja virš 300 €.

Iškart reikia pažymėti, kad tai yra viena mažiausių šio siurblio kainų visoje rinkoje. Štai, pavyzdžiui, kitoje populiarioje internetinėje parduotuvėje jis dabar kainuoja daugiau nei 367 eurų ir plius dar 50 eurų už pristatymą.

„Xiaomi Jimmy JV83“ – tai naujos kartos net 20000 Pa siurbimo galia išsiskiriantis rankinis dulkių siurblys, kuris puikiai pašalina ne tik nešvarumus, bet ir įvairias bakterijas iš audinių.

Šis rankinis dulkių siurblys taip pat garsėja gerai laikančia baterija, bei išskirtiniu keturių dalių filtru, gebančiu pilnai atskirti orą nuo dulkių.

„Xiaomi Jimmy JV83“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, kad naudoja net keturių dalių filtrą. Viena iš šio filtro sudedamųjų dalių yra HEPA filtras, tuo tarpu trys likę sluoksniai yra skirti pilnai atskirti orą nuo dulkių.

Viso to galutinis rezultatas – 99,97 % susiurbtų dulkių. Palyginimui, senesnės kartos „Xiaomi Jimmy JV51“ dulkių siurblys naudoja tik HEPA filtrą, todėl dulkių surinkimas šiuo atveju neviršija 99 %.

Kitu reikšmingu „Xiaomi Jimmy JV83“ privalumu tampa iki 20 kPa padidėjusi siurbimo galia. Priminsime, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ atveju siurbimo galia siekia 17 kPa.

Šiuo atveju su padidėjusia siurbimo galia atsirado ir naujos galimybės. Trumpai tariant, 20000 Pa jau pilnai pakanka ne tik trupiniams ir nešvarumas susiurbti.

Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ iš patalynės ar kitų medžiaginių paviršių nuo šiol yra pajėgus pašalinti ir įvairaus tipo bakterijas.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ lygiai taip pat kaip ir anksčiau pristatytas dulkių siurblys taip pat turi 2500 mAh talpos bateriją.

Nors „Xiaomi Jimmy JV83“ pasižymi net 135 W siurbimo galia, kai „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 115 W, tačiau naujausio siurblio baterija tarnauja juntamai ilgiau.

Pavyzdžiui, „Xiaomi Jimmy JV51“ turėdamas tokios pačios talpos bateriją be papildomos įkrovos gali veikti apie 45 minutes, kai tuo tarpu naujos kartos dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“ tarnauja net iki 60 minučių.

Šio patobulinimo dėka „Xiaomi Jimmy JV83“ su vienu baterijos įkrovimu gali papildomai išvalyti apie 50 m2 plotą, o iš viso vienu įkrovimu net iki 400 m2.

Galiausiai svarbu pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ pas pirkėją iš karto atkeliauja su penkių antgalių komplektu ir papildomais priedais.

Kiekvienas iš pridedamų aksesuarų turi savo paskirtį ir šiuo atveju pilnavertiškai padės išvalyti nešvarumus tiek nuo spintų viršaus, lovų, spintelių ir net tokių vietų, kurias paprastai ranka ar įprastu siurbliu pasiekti būtų labai sudėtinga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (1)