Dabar kiekvienas gali tapti virtuvės šefu ir pasigaminti gardžiausių patiekalų - išparduodami pirkėjų iš Lietuvos labai giriami elektriniai lėto virimo prietaisai „BioloMix“ (iš Lenkijos sandėlio, Video)  ()

„BioloMix“ yra išskirtinai populiarus prietaisas tarp pirkėjų iš Lietuvos ir panašu, jog nereikia būti profesionaliu virtuvės šefu, norint pasigaminti gardžių patiekalų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • „BioloMix“ elektrinis lėto virimo prietaisas šiuo metu parduodamas už 45,49 €;
    • 68 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio;
    • už 6,35 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.
  • speciali plėvelė, skirta vakuumuoti maisto produktams - 12,13 €.
  • vakuumavimo įrenginys iš Lenkijos sandėlio40,66 €.

Elektrinis lėto virimo prietaisas „BioloMix“ yra išskirtinai populiarus tarp Aliexpress pirkėjų ir turime beveik 3 600 užsakymų, 900 atsiliepimų ir net 4,8 balų įvertinimą. Išskirtinai gerai vertinamas produktas.

Ir kuo gi pirkėjams taip patinka „BioloMix“ prietaisas?

Tuo, kad su juo galima iš tikrųjų labai gerai ir patogiai išvirti mėso produktus ir tą padaryti taip, kad ji išliktų sultinga, minkšta ir puikaus skonio. Su šiuo prietaisu galima išvirti praktiškai bet kokį maisto produktą.

Tai pasiekiama pasitelkus ir maisto produktams vakuumuoti skirtą plėvelę bei patį vakuumavimo įrenginį. Į plėvelę sudedami maisto produktai, prieskoniai, aliejus ir kt, toliau jis yra vakuumuojamas ir įdedamas į verdančio vandens puodą, kur savo darbą padaro „BioloMix“.

Šis įrenginys yra laidu jungiamas į 220V elektros lizdą ir ant didelio ekrano renkamės temperatūrą ir veikimo laiką.

1500W galios „BioloMix“ palaiko iki 95 laipsnių pagal Celsijų temperatūrą ir laikmatį galima nustatyti net iki 99 val. ir 59 min.

„BioloMix“ įrenginys pagamintas iš korozijai atsparaus plieno lydinio ir patį kaitinimo elementą galima reguliuoti pagal puodo gylį - jį nuleisti arba pakelti.

 

Korpusas dengtas neslystančia plastiko danga ir turime specialiai integruotą segtuką, kad „BioloMix“ tvirtai laikytųsi prikabintas prie puodo.

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio yra labai patenkinti „BioloMix“ prietaisu ir tuo, kad su juo galima išvirti praktiškai bet kokį maistą: skirtingą mėsą, žuvį, grybus, daržoves, kiaušinius ir t.t.

Įrenginys nuolat palaiko vandens cirkuliaciją ir preciziškai tikslią virimo temperatūrą, ką padaryti su įprasta virykle yra tiesiog neįmanoma. Dėl tokių „BioloMix“ savybių, maisto produktai išverda labai gerai ir išsaugo visas maistingąsias medžiagas bei yra sultingi.

Pirkėjai teigia, kad „BioloMix“ į Lietuvą atkeliavo per 5-10 dienų, iš Lenkijos sandėlio ir be jokių papildomų mokesčių. Pakuotėje yra naudojimosi instrukcija anglų kalba, tad naudotis įrenginiu paprasta ir aišku.

Štai kelios pirkėjų padarytos „BioloMix“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: