„Pagaliau man nebeskauda blauzdų. Kam šį masažuoklį teparodau – visi tokio užsigeidžia ir sau“: kam jis tinka – o kam ne, kaip tinkamai naudoti ir kodėl apžvalgininkas „Xiaomi YUNMAI“ daugiafunkcį giluminių raumenų masažuoklį vadina mylimiausiu („Xiaomi YUNMAI“ apžvalga, iš Lenkijos sandėlio, Video)  ()

„Atsipalaidavimas ir malonumo pajautimas. Pačios maloniausios gyvenimo frazės, tačiau norint iš tikrųjų tai pajausti, reikia būti ne tik psichologiškai atsipalaidavusiam, bet ir skirti dėmesio savo fizinei būklei. O konkrečiai, raumenims. Tie 600 griaučių raumenys patys neatsipalaiduos. Jiems reikia pagelbėti. Štai čia į pagalbą ir vėl ateina Xiaomi su savo naujuoju profesionaliu viso kūno giliųjų raumenų masažuokliu. Labai galingas, šaunus daiktas, nors ir reikia žinoti tam tikrus niuansus, apie kuriuos šiandien ir papasakosiu.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi YUNMAI“ masažuoklis:

  • Aliexpress - 89,77 €;
    • 55 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 4,68 € į Lietuvą pristatys per 2-5 dienas.

 

  • Gearbest - 98,90 €;
    • 18 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

„Prieš užsisakydamas šį Xiaomi masažuoklį, aš pasikonsultavau su profesionaliu ir ilgametę patirtį turinčiu masažuotoju.

Tą dariau tam, kad iš anksto žinočiau ką ir kam perku, o svarbiausia – kaip naudotis tokiu įrenginiu, kad nepakenčiau sau.“

„Kaip jau galėjote suprasti, pakuotė yra topinio lygio. Puikios išvaizdos, tvirtas, užsegamas masažuoklio dėklas.

Jame taip pat be masažuoklio yra 4 skirtingos formos keičiami antgaliai, masažuoklio įkroviklis ir naudojimosi instrukcija. Pastaroji yra kinų kalba ir aišku tiek, kad konkretų tašką galima masažuoti ne ilgiau, kaip 20 sekundžių, bei su šiuo masažuokliu galima masažuoti absoliučiai viso kūno raumenis.

Svarbiausia, kad patys pasiektumėte tą vietą. Na, o jei nepasieksite, tada tuos raumenis išmasažuos jūsų artimas žmogus.

Žinoma, Xiaomi masažuoklis nepakeis profesionalaus masažuotojo rankų, bet žmonėms be rimtų sąnarių ir stuburo problemų, tikrai padės nuimti raumenų įtampą.

Aš Xiaomi YUNMAI naudoju kasdien ir dabar pateiksiu asmenines rekomendacijas, kaip juo tinkamai naudotis.“

Kaip tinkamai naudotis „Xiaomi YUNMAI“ masažuokliu ir koks jo veikimo principas?

„Pradėkite nuo 2 minučių per dieną ir iš lėto didinkite laiką iki 15 min. Čia yra maksimalus laikas ir jo neviršykite. To pilnai užtenka išmasažuoti probleminiams kūno raumenims.

Galiu atvirai pasakyti, kad Xiaomi YUNMAI duoda teigiamą efektą. Pagaliau po treniruočių galiu išmasažuoti skaudamus raumenis ir jie atsigauna žymiai greičiau. Pagaliau man nebeskauda blauzdų.“

„Xiaomi YUNMAI labai intensyviai vibruoja ir suteikia aukšto dažnio stimuliavimą, dėl ko suaktyvinami raumenys, stimuliuojama kraujotaka, greičiau atsistato raumenys po fizinio krūvio ir tuo pačiu malšinamas skausmas.

Masažuoklis palaiko 3 masažavimo intensyvumo lygius:

  • 1800 vibracijos per minutę;
  • 2400 vibracijos per minutę;
  • 3200 vibracijos per minutę.

Įdomu yra tai, kad tokia masažuoklių technologija pirmiausiai pasirodė JAV. Nepraėjo nė metai, o kinai jau išmoko daryti tą patį ir pardavinėti aukščiausios kokybės masažuoklius, kainuojančius 5 kartus pigiau.

Kalbant apie antgalius, tai čia turime U formos antgalį – jis skirtas nugaros raumenims, Achilo kulno masažui.

Cilindro formos, skirtas mažesniems bei giliesiems raumenims – menčių, delnų, kojų pėdų ir pan.“

„Dar turime burbulo formos antgalį, skirtą rankų, nugaros, šlaunų, blauzdų ir kitų stambių raumenų masažavimui.“

„Ir platesnės formos antgalį, skirtą raumenų atpalaidavimui, lengvesniam masažavimui. Iš esmės jis tinkamas naudoti viso kūno masažavimui.“

Svarbiausi yra du dalykai:

1 – nesirinkti per didelio masažavimo intensyvumo. Pradėkite nuo silpniausio režimo;

2 – nemasažuokite savo kaulų, ypatingai būkite atidus prie stuburo. Griežtai masažuokite tik raumenis.

Geriausia pradėti masažuoti savo pečių juostą. Ir pasirinkti silpniausią režimą. Jo ir taip užteks.

Iškart pajausite stiprias raumenų vibracijas ir neišsigąskite, jei kiek užguls ausis. Kai masažuojama gana arti galvos, iš pradžių jaučiamas toks šalutinis poveikis, kuris iškart praeina nutraukus masažavimą.“

„Koks tokio prietaiso efektyvumas? Iš esmės viena minutė darbo su šiuo masažuokliu prilygsta 6 minutėms intensyvaus profesionalaus masažuotojo darbui.

Xiaomi YUNMAI turi įkraunamą 2600 mAh talpos bateriją. Jei kasdien masažuoklį naudosite po 15 min., tai šios baterijos užteks 60 dienų. Gaila tik, kad ant korpuso nėra aiškaus indikatoriaus, kuris rodytų, kiek yra likę baterijos energijos.

Sakyčiau, kad Xiaomi YUNMAI yra triukšmingas. 45 dB garso lygis man atrodo, kad yra gana nemažai.

Galvučių judėjimas siekia 12 mm. Profesionalių įrenginių rodiklis yra 36 mm. Nors aš didelio skirtumo tame ir nematau. Nebent sveriate kokius 180 kg ir reikės pasistengti, norint pasiekti jūsų raumenis ir juos tinkamai išmasažuoti.

Xiaomi YUNMAI galia siekia 60W, sveria 891 gr. Masažuoklio korpusas dengtas maloniu liesti ir neslystančiu plastiku, tad rankoje jį laikyti yra labai patogu.“

Galutinis verdiktas

„Apibendrinus, rekomenduoju. Šis Xiaomi YUNMAI masažuoklis man labai patiko. Puiki pagaminimo kokybė, dizainas – nuostabus. Nors šį masažuoklį specialiai statyk pačioje matomiausioje kambario vietoje.

Tiesiog nuostabus daiktas ir nėra nieko nereikalingo. Nei ten kokių Bluetooth, galybės nereikalingų šviesos diodų. Asketiškas, stilingas daiktas, prie kurio rankos pačios tiesiasi.

Galbūt užsisakysiu dar kokį kinišką masažuoklį, kad galėčiau jį palyginti su Xiaomi YUNMAI, tačiau esu tikras, kad savo mylimiausią masažuoklį jau turiu.

Aš Xiaomi YUNMAI jau parodžiau 4 skirtingiems žmonėms ir jie patys iškart užsisakė sau tokius pat masažuoklius. Jei ieškote sau tokio masažuoklio – Xiaomi YUNMAI yra puikus pasirinkimas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()