Tikra šventė melomanams - su nuolaidų kuponais ir iš Europos sandėlių išparduodamos geriausios „Tronsmart“ belaidės ausinės ir garso kolonėlės (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2020-07-30 23:43
Neskaitau net straipsnio, iš karto einu prie esmės! Užsisakiau labai išgirtą Tronsmart Element T6 max kolonėlę. Su nuolaidos kodu apie 70EUR kainavo. Pirmiausia užkliuvo tai, kad negaliu įjungti kolonėlės neatidaręs apsauginio dangtelio. Atidžiau pažiūrėjus, apsauginis dangtelis lyg ir buvo projektuotas taip, kad ant jo spaustųsi Power mygtukas. Toliau youtube randu, kaip vienas bičas įjungia kolonėlę neatidaręs dangtelio. Tada randu kitą vaizdo įrašą, kur kitas veikėjas pasakoja, kad įjungimas užima laiko, nes reikia atidaryti dangtelį. Tada randu vaizdo įrašą, kur dar kitas veikėjas išardo kolonėlę ir pamatau skirtumą ant dangtelio: pas mane toje vietoje tiesiog skylė, o pas jį "grotelės". Taigi ne man vienam pasitaikė kolonėlė su skyle, kurios neįmano įjungti neatidarius dangtelio Realiai smulkmena... Vakare pasistatau kolonėlę prie lovos, pasileidžiu muziką ~20% garsumu - . Tai cypia, tai šnypščia. Tildau kolonėlę iki 0% - niekas nesikeičia! Žodžiu foninis triukšmas visada "pilnu pajėgumu", tad kolonėlės klausimasis tyliai yra absurdiškas reikalas. Dar kartą pereinu youtuberius - 1 patvirtina, kad tikrai girdimas foninis triukšmas. Bet pasak jo, reikia pakankamai iš arti klausytis. Mano atveju jis girdimas ir per metrą. Žodžiu susisiekiu su pardavėju, sako siųsk kolonėlę į Kiniją per DHL, TNT... - grąžinsim pinigus (nors kolonėlę užsisakiau iš Vokietijos sandėlio). Greitai prasiskenuoju kainas - siuntimas apie 50EUR. Tad kolonėlė lieka namuose, be didelės perspektyvos būti įjungta Žodžiu esu nusivylęs taip plačiai giriamu Tronsmart. Kitaip sakant - daugiau jokių Tronsmart gaminių!!!!
Talkatif 2020-07-31 22:58
Ar transmart ar kitas tos pačios kainų grupės kinietis yra skirtas marozų š kilbasinti. Kiek kitokie blitzwolf. Bet pas tuos problemos su baterija būna.
mindaugas.vaitiekūnas 2020-08-01 17:59
Po savo pirkinio, tokią nuomonę ir pats susidariau Man nepatinka JBL garsas. Na jis toks "bumčikinis" labiau. Tai vat ir ieškojau kažko gyvesnio. Pamenu seniai seniai turėjau Logitech Z523 kompiuterines kolonėles, kurios turėjo garsiakalbius ne tik priekyje, bet ir nugarinėje pusėje. Tai pajungiau jas prie kažkokios USB garso plokštės (kažkas panašaus į creative sound blaster X3), kuri turėjo visus tuos 3D efektus. Tai koks gyvas garsas buvo kambaryje. Galvojau gal šitas Tronsmart kažką panašaus primins. Bet rezultatas toks, kad prilyginčiau šitą toms kompiuterinėms "no name" kolonėlėms už 20 eurų