„Xiaomi“ robotas net iki 100€ pigiau, nei Lietuvoje: „Jei jį turėsite savo namuose, garantuoju 100 % – švara bus aukščiausio lygio“ (Video, „Xiaomi Roborock S5 Max“ apžvalga)  (0)

Rekordinis atpigimas‼

Perkamiausias ir geriausiai vertinamas „Xiaomi“ flagmanas!

Iš Čekijos sandėlio

Liko tik 45 vnt.

Kuponai galioja iki rugsėjo 30 d.

5200 mAh | 2000Pa | LDS navigacija

Sausas ir drėgnas valymas | 7 darbo režimai | automatinis kilimų aptikimas ir kt.

Mi Home APP


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotas dulkių siurblys (sausas ir drėgnas valymas):

 

  • DHgate - 318,86 €; 282 € (papildymas 2021-09-12);
    • papildomas kuponas - SKXHGE35 (galioja iki rugsėjo 30 d.);
    • papildomai Store kuponas - 4,29 €;
    • iš Čekijos sandėlio;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-9 dienas;
    • visus mokesčius sutvarko DHgate.

„Šiandien išbandysiu jau trečios kartos, naujausią Xiaomi robotą dulkių siurblį – Xiaomi Roborock S5 Max. Ką jis sugeba? Galiu iškart pasakyti, kad tai kiečiausias Xiaomi robotas dulkių siurblys.

Pradėkime nuo pakuotės turinio ir čia iškart rasite specialų padėklą. Jis dedamas po siurbliu ir yra skirtas tam, kad nesušlapintų įkrovimo stotelės bei grindų. Šį padėklą galima prie grindų priklijuoti ir taip jis bus vienoje vietoje.

Dar pakuotėje randame naudojimosi instrukciją įvairiomis kalbomis ir kaip šį siurblį suporuoti su programėle.“

„Toliau turime maitinimo adapterį su europietišku kištuku, atskirai pritvirtinamą vandens talpą su prie jos pritvirtinta plaušine. Čia turime protingą vandens padavimo sistemą ir galima reguliuoti, kiek norite, kad būtų paduodama vandens. Taip pat tą plaušinę lengva nuimti ir ją išplauti.

Pakuotėje yra kompaktiška įkrovimo stotelė ir pats robotas dulkių siurblys.

Kuo ypatingas Xiaomi Roborock S5 Max? Aš nepasakosiu, kaip gerai jis pagamintas, kokia puiki jo kokybė, kaip jis gerai darbuojasi ir, kad tikrai nepasigailėsite jį įsigiję. Tą galima sakyti apie visus Xiaomi dulkių siurblius ir aš busiu teisus. Visi jie tokie.

Įdomiausia yra tai, kad Max šiame siurblio pavadinime yra ne šiaip sau. Jis vienu įkrovimu gali darbuotis iki 3 valandų ir išvalyti 250 m2 plotą. O tai yra praktiškai dvigubai geresni rodikliai, palyginus su ankstesne jo versija.

Robotas turi 290 ml talpos vandens talpą su elektroniniu vandens reguliavimu ir palaiko trijų lygių vandens padavimą.“

„Manau, kad tai yra pagrindinis šio roboto dulkių siurblio privalumas. Jei jūsų namuose yra 150-200 m2 ploto grindų, tai Max modelį tikrai verta pirkti.

Jam tiesiog nereikės grįžti prie įkrovimo stotelės ir turimos 5200 mAh talpos baterijos užteks išvalyti tokio dydžio namus vienu įkrovimu.

Žinoma, jis geba pats grįžti prie įkrovimo stotelės, įkrauti bateriją ir tęsti darbą nuo ten, kur baigė.

Max siurbimo galia siekia 2000Pa, čia irgi turime lazerinę navigacijos sistemą, apie kurią tikriausiai visi žinote ir papildomai pasakoti net neverta. Tai yra geriausias sprendimas tarp robotų dulkių siurblių ir jei tik leidžia asmeninis biudžetas, geriau įsigyti robotą, turintį lazerinę navigacijos sistemą.“

„Siurblys puikiai orientuojasi bei juda po teritoriją, jį galima valdyti su Mi Home programėle ir siurblys taip pat kalba anglų bei kinų kalbomis. Aš sugebėjau padaryti, kad kalbėtų ir rusų kalba. Tereikia iš čia atsisiųsti papildomą Mi Home programėlės paketą ir jūsų robotas kalbės rusų kalba.

Su Mi Home programėle čia viskas yra aišku, kaip ir ankstesniuose robotų dulkių siurblių modeliuose.

Pagrindiniame jos lange matysite pagrindinę informaciją: laiką, baterijos likutį, išvalytą plotą, kambario žemėlapį, galėsite robotui liepti grįžti prie įkrovimo stotelės.“

„Čia yra ir įdomesnių funkcijų, kaip galimybė nurodyti konkrečias valomas teritorijas, įjungti/išjungti kilimų aptikimą. Ši funkcija ypač įdomi. Kai robotas aptinka kiliminę dangą, jis automatiškai padidina siurbimo galią. Nuvažiuoja nuo kilimo ant grindų, vėl sumažina siurbimo galią. Šaunus dalykas.

Taip pat galite sudaryti valymo tvarkaraščius, nurodyti robotui konkrečią valymo vietą, jį valdyti kaip su nuotolinio valdymo pultelio rodyklėmis, peržiūrėti valymo istoriją, peržiūrėti roboto priedų statistiką – tai yra, kaip stipriai apsinešę jo davikliai, pagrindinis šepetys, šoninis šepetėlis ir filtras. Iš esmės tereikės juos nuvalyti su drėgnu skudurėliu ir viskas.“

„Dar programėlėje galima rinktis iš 4 skirtingų sauso valymo režimų ir iš 3 grindų plovimo režimų. Jei manote, kad vandens yra per daug, programėlėje jo padavimą sumažinate.

Tuo pačiu programėlėje atnaujinate programinę įrangą, ką iškart ir padariau.

Max modelis savo išvaizda kiek skiriasi nuo S50, tačiau esminiai dalykai čia išliko. Dabar turime silikoninį šoninį šepetėlį ir gamintojas tvirtina, kad jis mums tarnaus labai ilgai.

Max apačioje yra du didieji ir priekyje mažasis ratai, davikliai, kurie apsaugo robotą nuo kritimų.“

„Įdomu ir tai, kad čia turime tokią kone dvigubą vandens talpą. Atskira dalis, prie kurios pritvirtinama plaušinė ir konkrečiai vandeniu pripildoma talpa.

Labai gerai sugalvota sistema, nes ji leidžia pilnai kontroliuoti vandens padavimą ir savaime nekapsi, kaip kad pigesniuose modeliuose. Max yra idealus variantas tiems, kurie nori plauti grindis.

Sausų atliekų dėžutė yra labai panaši į ankstesnio modelio. Čia taip pat turime HEPA filtrą ir tiek jį, tiek šią dėžutę galima plauti.

Manau, kad Xiaomi Roborock S5 Max yra dar vienas puikus robotas dulkių siurblys. Jis gali vienu metu siurbti atliekas ir plauti grindis. Vienu įkrovimu jis susitvarko su dideliu plotu ir aš tiesiog neturiu jam jokių priekaištų.

Aš jau išbandžiau ir pirmąją ir antrąją (S50) Xiaomi robotų dulkių siurblių versijas ir visos jos yra labai geros. Puikiai atlieka savo užduotis, įveikia iki 2 cm aukščio kliūtis, visada randa atliekų, net jei galvoji, kad namai yra švarus. Efektyvumas šių robotų yra aukščiausio lygio. Jei juos turėsite savo namuose, garantuoju 100 proc. - švara bus aukščiausio lygio.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(28)
(25)
(3)

Komentarai (0)