„Go Pro“ veiksmo kamera už juokingą kainą? Išbandė vieną populiariausių „Eken H9R“ veiksmo kamerų ir atskleidė, ko ji yra verta („Eken H9R“ apžvalga, vaizdo įrašų ir nuotraukų pavyzdžiai, ribotas kiekis, Lenkijos sandėlio papildymas 2021-08-14)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2020-08-27 21:22
Palei kaina neblogai filmuoja. Man reikia panašių parametrų, bet kad būtu EIS electronic imige stabilizer, ar kažkas panašaus, kad nedrebėtu vaizdas.
Webbus 2020-08-30 13:42
Stabilizuot gali jau post production'e. Tas pats GoPro EIS apkarpo 10 proc. FOW. Pvz Adobe Premiere turi Warp stabilizer, su kuriuo gali reguliuot ir tvarkytis tą drebėjimą. Šiaip jei nori tikrai gražaus vaizdo, reikia Gimbalą turėt EIS ir post-production stabilizavimas gali padėt tik iki tam tikro lygio.
bahuriux 2020-08-30 18:28
Ačiu, pravers gyvenime tavo patarimai.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-05-15 22:40
Turiu feiyu tech gimbalą, berods G5. Tai nerekomenduoju Jei sugalvosi kokį įsigyti, tai atkreipk dėmesį į kameros tvirtinimo mechanizmą. Pvz. manajam kamera prisukama su tokia apkaba. Kiek užknisanntis reikalas. Atrodo prisukai ir pamiršai, bet kad GoPro bateriją pakeisti reikia tą kamerą nuimti nuo gimbalo. Kitas dalykas yra valdymo mygtukai. Man asmeniškai "reikėjo pasistengt" Vis atsukdavau kamerą į save ir niekaip nesuprasdavau kodėl ji negrįžta atgal pagal tą pačią paspaudimų kombinaciją. Tai perkraudinėdavau gimbalą kol vieną dieną supratau, kad turiu naudoti mygtuką esantį kitoje lazdos pusėje. Žodžiu vos ne manualą skaityk Realiai dabar pirkčiau gimbalą telefonui, o ne veiksmo kamerai - už GoPro kamerą išeitų bent porą telefonų su gerokai ilgiau laikančia baterija ir geresne filmavimo kokybe Beje dar turiu Xiaomi Mijia action camera - tai irgi nerekomenduoju Seniai naudojau, bet įtariu, kad baterija geriau už GoPro tarnauja. Ir dar turiu berods 1 colio^3 kamerą - atrodo net įjungęs nebuvau. Tik susigundžiau už 10 pinigų nusipirkt. Tai šitas dvi atiduodu
kestutisz 2021-05-16 09:53
Ta pati problema kaip ir su kamera aukščiau - dėlioti ant gimbalo užknisa. Dar ir taip paprastai žiū neužmesi ant belenkokio, nes reikia softą susidėti, tad vistiek gaunasi kad turėsi telefoną dedikuoti tam reikalui - reikės tik kameros, bet teks susimokėti už visą telefoną :)
mindaugas.vaitiekūnas 2021-05-16 22:38
Telefono tvirtinimo metodas kitoks - paprastesnis. Na bent jau lyginant feiyu-tech gamintoją. Aš asmeniškai kiek nusivyliau GoPro vaizdo kokybe - dvigubai pigesnis telefonas filmuoja geriau. Na ir baterija ten vienai vavlandai. Žinoma ne tik vaizdo kokybė čia kainą sudaro. Bet jei jau dėti ant gimbalo, tai turbūt geriau telefoną, o ne veiksmo kamerą. Veiksmo kamerą palikčiau toms ekstremalioms sąlygoms. T.y. su gimbalu gi nuo olų į vandenį nešokinėsi, ant auto korpuso ar dviračio nemontuosi. Na gal kiek atskira tema filmavimas per lietų. Tai čia jau nuo tel modelio priklausys ištvers jis tai ar ne. Mano supratimu gimbalas yra skirtas labiau tokiems pasivaikščiojimams, filmavimams vietoje keičiant kampus. Ir veiksmo kamera čia praranda pranašumą lyginant su telefonu.
HardAxe 2021-05-17 11:38
"Tas pats buvo ir su H9 kamera." Prastas suvokimo testas. Video sako, kad su H9 to niekada nebuvo.
conjurer 2021-08-14 18:23
Kodėl straipsnis prie naujų, kai komentarai metų senumo? Ir kaip frazė: nėra lygi frazei "Totally legit 100 not scam"?