„Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ – galingiausias belaidis dulkių siurblys rinkoje taip siurbia, kad net kilimas dreba: unikalios patentuotos technologijos, LED ekranas, dirba iki 70 min. ir išskirtinai daug naudingų priedų (apžvalga, iš Lenkijos sandėlio, Foto, Video)  (1)

„Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ yra naujausias kompanijos belaidis dulkių siurblys, kuris atkeliavo ir iki mūsų rankų. Įprastai tokio pobūdžiai daiktai man tiek džiaugsmo nesuteikia ir įdomiau testuoti telefonus ar išmanią dėvimą įrangą, bet šįkart – negaliu atsidžiaugti. Tai yra dulkių siurblys, kurį tiesiog privalo turėti kiekvienas ir štai kodėl taip galvoju.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ belaidis dulkių siurblys:

GeekBuying287,14 €;

  • Su nuolaidos kuponu JV85PRO5;
  • Iš Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • Nemokamai į Lietuvą atsiųs per 2-7 dienas.

Šiuo metu tai yra mažiausia kaina ir dar papildomai dovanų gausite „Xiaomi“ ventiliatorių. Labai geras pasiūlymas.

Ir galiu drąsiai patvirtinti, kad siurblys iki manęs atkeliavo per 5 dienas ir taip nutiko tik dėl to, kad jis Vilniaus paskirstymo punkte atsirado penktadienio vakare. Ir kurjeris į Kauną jį atvežė jau pirmadienio popietę. Jei ne savaitgalis, būtų atkeliavęs dar greičiau.

„Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ pakuotės turinys, priedai ir jų savybės

Jei reikėtų trumpai apibūdinti pakuotės turinį – turime viską, ko tik gali prireikti. Tiesiog įspūdingai gausus priedų rinkinys.

Įprastai kiti garsūs gamintojai standartiniame pakete siūlo keletą esminių keičiamų antgalių, o likusius – reikia įsigyti atskirai. Bet tik ne „Xiaomi“. Kompanija iškart viską atsiunčia vienoje kompaktiškoje dėžėje ir nieko papildomai pirkti nebereikia.

Taigi. Ką randame šioje pakuotėje? Iškart pabrėžiu, kad viskas supakuota labai kompaktiškai ir saugiai. Visi siurblio antgaliai išliko savo vietose.

Pirmiausiai randu naudojimosi instrukciją. Įvairių kalbų. Išsami ir naudinga. Rekomenduoju prieš naudojantis siurbliu, ją perskaityti. Kaip ir įsigyjant bet kurį naują daiktą.

Toliau turime pagrindinį vamzdį. Jis skiriasi nuo daugelio kitų rinkoje esančių belaidžių dulkių siurblių vamzdžių, kadangi jį galima sulankstyti.

Prisipažinsiu, nors toks sprendimas intrigavo, bet atrodė kiek keistas. Visgi, kai išbandžiau siurblį, mano nuomonė kardinaliai pasikeitė. Fantastiškas sprendimas.

Su tokiu lengvai lankstomu vamzdžiu itin patogu išvalyti po baldais ir nebereikia pačiam lenktis, norint siurblį pakišti po tais baldais.

Užtenka nulenkti šį vamzdį, gauname 90 laipsnių kampą, ir labai paprastai siurbimo galva palenda po stalu, lova, kėdėmis ir panašiai.

Gerai yra ir tai, kad pats fiksavimo mechanizmas labai kokybiškas ir patogus naudotis.

Plius, čia dar yra pritaisytas ir ratukas, tad toji nulenkto vamzdžio dalis per grindis juda lengvai ir jų nebraižo, kas yra ne ką mažiau svarbu.

Pats vamzdžio prijungimas prie siurblio yra absoliučiai paprastas ir čia kažką sujungti ne taip, praktiškai neįmanoma.

Kaip galite matyti iš žemiau pateiktos nuotraukos, čia turime ir kontaktus, kuriais elektros energija keliauja iki motorizuotų galvų. Taip, tiek pagrindinė, tiek ir baldams skirtos galvos yra motorizuotos ir tai priduoda dar papildomos galios.

 

Toliau randu štai tokį plonesnį priedą. Jį galima transformuoti ir toji dalis su šereliais slankioja. Patogus dalykas.

Yra ir platesnis priedas, kuris taip turi slankiojančią dalį su šereliais. Su juo galima lengvai susiurbti ant stalo pabirusius maisto produktus ir pan. Naudingas priedas.

O čia turime šepetį, skirtą įvairių prietaisų bei baldų valymui. Ir konkrečiai tokių, kurių nenorėtume subraižyti naudodami kietesnius priedus. Labai gerai siurbia dulkes ir itin patogus naudoti.

O kas čia per daiktas? Man irgi toks klausimas iškilo, kai pamačiau jį pirmą kartą. Štai ir pravertė instrukcijos skaitymas.

Pasirodo tai yra dar vienas priedas, prie kurio galima prijungti daugybę šių antgalių. Ir šį priedą galima palenkti norimu kampu, kas leidžia patogiai išvalyti bet kurias namų vietas. Ar tai būtų baldai, ant sienos kabantys paveikslai ar įprastai sunkiai pasiekiamos – ir dažniausiai – retai valomos vietos ant spintų viršaus.

O ši lanksti žarna yra išties šaunus dalykėlis. Ją pritvirtinu prie siurblio, prie jos pritvirtinu tuo metu reikiamą antgalį ir pirmyn. Spintelių valymas dar niekad nebuvo toks lengvas ir patogus.

Apskritai, pakuotėje yra tiek priedų ir jų sujungimo variantų, kad čia būtų sunku rasti tokią kombinaciją, kurios galėtų pritrūkti.

Štai, gamintojas naudojimosi instrukcijoje detaliai parodo kokias kombinacijas galime su šiais priedais turėti.

Pakuotėje randu ir europietiško kištuko adapterį. Kokybiškai pagamintas ir laido ilgis yra maždaug du metrai.

Tas laido ilgis yra svarbus tuo, kad pakuotėje turime štai tokią siurblio laikymo ir įkrovimo stotelę.

Tereikia namuose pasirinkti vietą, kur norėsite laikyti šį „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ belaidį dulkių siurblį ir prie sienos pritvirtinti šią stotelę.

Pakuotėje jau yra pritvirtinimui reikalingi varžtai ir atskirai jų pirkti nereikės.

Pritvirtinus šią stotelę, ant jos pakabiname „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ siurblį, taip automatiškai pradedama įkrauti jo baterija, ir dar galima laikyti kelis siurblio priedus.

Gamintojas nurodo, kad greitu metu pradės pardavinėti ir šalia šios stotelės pritvirtinamą papildomą konstrukciją, kur galėsime susidėti absoliučiai visus siurblio priedus. Šiuo metu jiems reikės paieškoti atskiros vietos.

Grįžtant prie kitų priedų, tai čia turime baldams skirtą motorizuotą galvą. Ji dar papildomai suteikia siurbimo galios ir iš baldų ištraukia visas dulkes ir erkutes. Išbandyta ir galiu patvirtinti, kad dirba nuostabiai. Net sunku patikėti, kad balduose buvo tiek smulkių purvo dalelių.

Štai ir pagrindinė motorizuota siurbimo galva. Pasisuka vertikaliai 90 laipsnių kampu ir horizontaliai į abi puses, tad turime visus 180 laipsnių.

Priekyje pritvirtinta štai tokia pusiau minkštos gumos juostelė. Siurbimo galva švelniai juda per grindis, jų nebraižo.

 

Prie to prisideda ir apatinėje jos dalyje esantys ratukai bei papildomai pritvirtintos medžiagos skiautelės. Viskas apgalvota.

Ir kaip minėjau, tai yra motorizuota siurbimo galva. Čia dar papildomai turime 30W galios ir tai iškart pasijaučia siurbimo metu. Atliekos lengvai pakeliamos ir nukeliauja tiesiai į atliekų dėžutę.

Beje atkreipkite dėmesį, kad čia turime kietoms grindims ir ploniems kilimėliams valyti skirtą šepetį. Jį galima pakeisti į štai tokį kilimams skirtą šepetį.

Abu voleliai dirba labai gerai ir galiu patvirtinti gamintojo žodžius, kad jie neapsivelia plaukais. Žinoma, tai ne 100 proc. garantija ir kažkiek tų plaukų ant volelių lieka, bet palyginus su mano iki šiol naudojamu „Alfawise AR182BLDC“ belaidžiu siurbliu – jo apžvalgą rasite čia – tai juos galima skaičiuoti ant rankų pirštų.

Tad „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ puikiai tinka turintiems ilgus plaukus ir namuose auginantiems naminius gyvūnėlius. Siurblys lengvai surinks plaukus bei šerius.

„Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ siurblys, jo išvaizda, pagaminimo kokybė ir pagrindinės techninės specifikacijos

Štai šitaip futuristiškai atrodo „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ belaidis dulkių siurblys

Asmeniškai, labai gražaus dizaino. Ir net kiek neįprasto. Ir štai kodėl. Gamintojas pabrėžia, kad šiame siurblyje yra bent kelios unikalios ir patentuotos technologijos.

Pirmoji jų, specialaus dizaino laikymo rankena. Iš tikrųjų šį 1,8 kg svorio siurblį – su baterija ir be papildomų antgalių – laikyti yra labai patogu. Ergonomiška rankena ir vidinėje dalyje dar papildomai yra pritvirtintas paminkštinimas.

Antroji unikali technologija – dvigubas ciklonas. Daugelis kitų garsių gamintojų brangiausių belaidžių siurblių naudoja multi ciklonus.

Ir „Xiaomi“ tvirtina, kad jų pasirinktas techninis sprendimas leidžia efektyviau atskirti orą nuo dulkių ir taip siurbimo metu neprarasti galios. Lyginant su multi ciklonais, dvigubo ciklono technologija suteikia didesnę siurbimo galią.

Su ciklonu susijusi ir dar viena unikali technologija. Jis, skirtingai nuo daugelio kitų rinkoje esančių belaidžių siurblių, yra pritvirtintas horizontaliai. Štai iš čia ir toks išskirtinis „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ dizainas.

Kodėl toks sprendimas? Gamintojas tvirtina, kad horizontaliai pritvirtintas ciklonas padidina oro judėjimo greitį, sumažina dulkėms ir orui reikiamus įveikti kampus ir galimus užstrigimus.

Skamba labai gerai ir šauniausia yra tai, kad visą šį cikloną galima plauti po tekančiu vandeniu.

 

Plius, čia turime ir plaunamą HEPA filtrą, kas leidžia sulaikyti kone visas ir pačias smulkiausias detales. O kadangi filtras yra plaunamas, nereikės pirkti naujo.

Taigi, ciklonas ir HEPA filtras yra išimami bei plaunami. Beje, volelius irgi galima plauti.

Pati atliekų dėžutė – 0,6 l talpos – lieka integruota korpuse ir belieka ją nušluostyti servetėle.

Beje, atliekų dėžutė ištuštinama lengvai. Tereikia šone atlenkti rankenėle ir ji atsidaro bei vėl atgal lengvai užsifiksuoja.

Ant siurblio viršaus turime įjungimo/išjungimo mygtuką, o kitas mygtukas aktyvuoja vieną iš 3 siurbimo režimų. Šalia turime LED ekranėlį ir jame matyti baterijos energijos likutis (proc.) bei pasirinktas režimas.

Įdomus momentas. Kiekvieną kartą naujai įjungiant siurblį, jis darbą pradeda nuo „Turbo“ režimo. Tai yra vidutinės siurbimo galios režimas.

Dar turime „Eco“ ir „Max“ siurbimo režimus.

Milžiniška „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ siurbimo galia, baterijos tarnavimo laikas ir testavimo rezultatai

Tai yra vienas įspūdingiausių „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ siurblio parametrų. Tai yra 600W galios, 200AW siurbimo galios ir užtikrinantis 25000Pa siurbimo slėgį siurblys.

Parametrai, žvėriški. Jis lenkia ir pačius galingiausius bei rinko lyderiaujančius „Dyson 11“ serijos belaidžius dulkių siurblius ir galima gana užtikrintai sakyti, kad šiuo metu „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ yra galingiausias belaidis dulkių siurblys pasaulyje.

Jo galia yra tokia didelė, kad siurbliuojant storesnius – ilgesnio plauko – kilimus, atrodo, kad jis juos visus sutrauks į save. Iš kilimo ištraukia tiek daug atliekų, kad net sunku patikėti, jog jame jų tiek buvo. Ir čia net be maksimalios galios režimo. Užtenka ir vidutinės galios.

Namuose turiu nedaug kiliminės dangos: plonas kilimėlis koridoriuje ir storesnis pagrindiniame kambaryje. Ir štai kiek atliekų iš jų sugebėjo susiurbti „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ siurblys - žiūrėkite į žemiau pateiktą nuotrauką.

Toks vaizdas, kad kilimų būčiau niekada nevalęs. Dar ir dabar esu nustebęs tokiu rezultatu. „Alfawise“ įrenginys nė iš tolo neprilygsta „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ ir tėra skirtas lengvam grindų valymui. O štai „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ yra rimtas ir visų namų valymui skirtas galingas prietaisas.

Kas dar labai patiko šiame siurblyje, tai įdiegta motorizuotų siurbimo galvų apsauga. Jei jos pagauna kilimo kraštą ir pradeda jį vynioti – automatiškai išsijungia siurbimo galva.

Pats siurblys veikia, bet siurbimo galvoje esantis volelis nustoja sukęsis. Geras dalykas. Taip apsaugomas siurblys nuo netyčinio sugadinimo.

Baterija. Šaunus dalykas, kad ją galima išimti. Patogiai sugalvota. Net jei kas nors jai ir atsitiktų, bet kada bus galima įsigyti kitą bateriją ir viskas. Siurblį bus galima naudoti toliau.

 

Čia turime „Sony“ kompanijos 2500 mAh talpos bateriją. Gamintojas teigia, kad baterijos įkrovimas užtrunka iki 5 val., bet turiu pasakyti, kad nuo 0 iki 100 proc. ji yra įkraunama per 4 val ir 10 min. Manau, kad tai yra tikrai geras rezultatas.

Įkrovimo metu ant siurblio LED ekranėlyje pateikiama informacija, kiek baterijos jau yra įkrauta. Ir gamintojas rekomenduoja tik išimtą siurblį iš pakuotės iškart įkrauti, nors pas mane jis atkeliavo ir su 38 proc. baterijos įkrova.

Vienintelis minusas, kurį čia įžvelgiu, kad nėra galimybės atjungus pačią bateriją įkrauti. Ją atjungti ir pakeisti kita baterija galima, bet įkrauti negalima. Reikia visą siurblį pakabinti ant laikymo-įkrovimo stotelės ir tada baterija yra įkraunama.

Iš esmės čia gal net ne minusas, o labiau pageidavimas, kad galima būtų tiesiog įkrauti atskirai pačią bateriją.

Kalbant apie jos veikimo rezultatus, tai maksimaliai vienu įkrovimu baterija gali darbuotis iki 70 minučių, kas yra ypatingai ilgai. Tai vienas geriausių rezultatų rinkoje ir atsižvelgiant į didžiulę „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ siurbimo galią, tai skamba dar įspūdingiau.

Svarbus momentas. Siurbimo laikas kinta priklausomai nuo pasirinkti siurbimo režimo ir ar tuo metu naudojama motorizuota siurbimo galva. Pastaroji suteikia papildomos galios, bet tuo pačiu naudoja energiją. Tad štai kaip atrodo veikimo laikai:

  • Su motorizuota siurbimo galva: 13, 25 ir 55 min;
  • Be motorizuotos galvos (su kitais pakuotėje esančiais priedais): 15, 30 ir 70.

Bendrai, labai geri rezultatai ir esu įsitikinęs, kad ant kietų grindų bei plytelių pilnai užtenka ir pirmųjų dviejų režimų – dažniausiai gana ir pirmojo.

Ant kilimų užtenka vidutinės galios režimo ir patį maksimalų naudosiu tik išskirtiniais atvejais. Tad vidutiniškai vienu įkrovimu galėsiu darbuotis iki 45-60 min., o tai yra puiku.

Gamintojas tvirtina, kad maksimalus siurblio triukšmas siekia 82dB, tačiau mano testavimų metu jis siekia iki 70dB. Tad dirba dar tyliau, nei tikėjausi.

Čia galite pasižiūrėti trumpą pristatomąjį gamintojo klipą apie „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ siurblį:

O čia pateikiu savo vaizdo įrašą, kaip gi gyvai atrodo siurblys, kas gi jo viduje, kokie įdomiausi priedai, koks triukšmo lygis ir kaip gi jis darbuojasi siurbdamas įvairias atliekas - ryžius, grikius, makaronus, popieriaus skiautes, dulkes:

Galutinis verdiktas

Privalumai:

  • įspūdingai gausi pakuotė – daugybė naudingų ir įvairioms valymo aplinkybėms tinkamų antgalių;
  • lankstus pagrindinis vamzdis – labai patogu išvalyti po baldais;
  • motorizuotos pagrindinė ir baldams valyti skirta siurbimo galvos – papildomai suteikia siurbimo galios;
  • taip pat pagrindinėje motorizuotoje siurbimo galvoje yra įdiegta apsauga – jei ką nors įsuka ar pagauna stambesnį daiktą, kad ir kokį žaislą, automatiškai išsijungia;
  • labai gerai siurbia tiek ant kietų grindų, tiek ir ant kiliminės dangos – voleliai neapsivelia plaukais;
  • siurblys tinka turintiems naminių gyvūnų;
  • unikalios ir patentuotos technologijos:
    • specialaus dizaino laikymo rankena – labai ergonomiška;
    • dvigubas ciklonas – lyginant su vyraujančiais multi ciklonais, naujoji technologija suteikia didesnę siurbimo galią;
    • horizontaliai pritvirtintas ciklonas – tai padidina oro judėjimo greitį, sumažina dulkėms ir orui reikiamus įveikti kampus ir galimus užstrigimus;
  • dvigubas ciklonas ir HEPA filtras užtikrina maksimalų dulkių sulaikymą – abu jie yra plaunami po tekančiu vandeniu, tad nereikės pirkti filtrų papildomai;
  • 0,6 l atliekų dėžutė ištuštinama lengvai;
  • ant korpuso yra įjungimo/išjungimo bei režimų pasirinkimo mygtukai ir LED ekranėlis – jame matyti energijos likutis (proc.) ir pasirinktas režimas;
  • iš viso yra 3 siurbimo režimai: „Eco“, „Turbo“ ir „Max“;
  • 600W elektros variklis, 200AW siurbimo galia ir užtikrinamas 25000Pa siurbimo slėgis – vieni geriausių rezultatų rinkoje;
  • išimama 2500 mAh talpos baterija, kurią įkrausime per 4 val. ir 10 min.;
  • maksimaliai baterijos energijos užtenka iki 70 min. – vienas geriausių rezultatų rinkoje.

 

Ko dar norėtųsi:

  • vienintelis šio siurblio trūkumas, mano nuomone, yra tai, kad negalima atskirai įkrauti baterijos. Bet čia net ne minusas, o daugiau pageidavimas;
  • ir kol kas dar prie siurblio laikymo stotelės nėra galimybės susidėti visus priedus, tik dalį jų. Vėliau prekyboje atsiras ir papildoma konstrukcija, tad visą gausybę priedų bus galima laikyti šalia siurblio.

Apibendrinus, „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ yra nuostabus belaidis dulkių siurblys. Labai kokybiškai pagamintas, išvaizdus, ypatingai galingas, su daugybe naudingų priedų ir už puikią kainą. 

P.S. Dėkojame internetinei parduotuvei GeekBuying.com, kuri suteikė galimybę išbandyti belaidį dulkių siurblį „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“. Jei susidomėjote šiuo siurbliu, tai dabar su nuolaidos kuponu JV85PRO5, jį galima įsigyti už 287,14 €. Iš Lenkijos sandėlio atsiųs per 2-7 dienas ir dar papildomai dovanų pridės „Xiaomi“ ventiliatorių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(1)
(11)

Komentarai (1)