Už dar nematytas kainas ir patys geriausi oro valytuvai iš „Xiaomi“ ir „BlitzWolf“: tinka ir didžiuliams kambariams, 99,99 % valymo efektyvumas, OLED ekranai bei valdymas per programėlę (iš EU sandėlių, su nuolaidų kuponais, galioja iki 9.12, ribotas prekių skaičius, 5 modelių palyginimas, Video)  ()

Švarus kambarių oras yra aktualus ištisus metus, tačiau atėjus rudens ir ypatingai šildymo sezonui - tų aplinkoje esančių kenksmingų dalelių ženkliai padaugėja ir vos tik atidarome langą, kad išvėdintume kambarius, su šviežiu oru į patalpas patenka ir energetikos, pramonės bei transporto sektorių išmesti teršalai. Kad nepakenktume savo sveikatai, namuose verta turėti orą valantį prietaisą. Štai čia ir aptarsime vienus populiariausių ir šiuo metu už labai gerą kainą parduodamus oro valytuvus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

Iš pradžių pradėkime nuo 4 „Xiaomi“ kompanijos modelių, o vėliau pasižiūrėsime ką gali pasiūlyti šiame sąraše pigiausias „BlitzWolf“ modelis.

Svarbu: visi nuolaidų kuponai galioja tik iki rugsėjo 12 dienos ir jų ribotas skaičius. Taip pat prekės yra siunčiamos iš Kinijos/Europos sandėlių.

„Xiaomi Mijia Air Purifier Pro H“:

  • su nuolaidos kuponu BGPROHAP9 kainuoja 224,77 €;
  • kuponas galioja tik 20 vnt.

„Xiaomi Air Purifier Pro“:

  • su nuolaidos kuponu BGPRO9XMCZ kainuoja 169 €;
  • kuponas galioja tik 100 vnt.

„Xiaomi Mijia Air Purifier 3/3H“:

  • su nuolaidos kuponu BG3HFTYSD​ kainuoja 114,92 €;
  • kuponas galioja tik 100 vnt.

„Xiaomi MIjia Air Purifier 2C“:

  • su nuolaidos kuponu BG2CAPHU kainuoja 79,42 €;
  • kuponas galioja tik 50 vnt.

 

Primename, kad pagrindinis oro valytuvų našumą įrodantis rodiklis yra tarptautinis standartas „Clean Air Delivery Rate“ arba CADR.

Jis dažniausiai matuojamas m3/h ir kuo didesnis rodiklis, tuo efektyvesnis oro valytuvas. Ir kaip jau galima įtarti, „Xiaomi Mijia Air Purifier Pro H“ yra brangiausias, bet ir pats efektyviausias.

„Xiaomi Mijia Air Purifier Pro H“ yra 70W galios, CADR siekia 600 m3/h ir tai reiškia, kad per valandą laiko bus išvalytas iki 72 m2 ploto kambarys.

Tai dideliems kambariams skirtas prietaisas su OLED ekranėliu, Mijia programėle, balso valdymu, 3 veikimo režimais, keičiamu HEPA filtru ir iki 99,99 % oro valymo rodikliu: namuose neliks dulkių, PM2.5, žiedadulkių, alergenų, nemalonių kvapų, sporų ir kt.

Puikus prietaisas su tokiais išmatavimais: 31 ×31 × 73,8 cm ir sveria 9,6 kg.

„Xiaomi Air Purifier Pro“ CADR siekia 500 m3/h ir tai reiškia, kad per valandą laiko bus išvalytas iki 60 m2 ploto kambarys. Taip pat labai geras rezultatas.

 

Ir iš esmės tai yra pagrindinis jo skirtumas nuo prieš tai aptarto modelio. Na, ir tai, kad šiek tiek kompaktiškesnis: 26 x 26 x 73,5 cm ir sveria 9,7 kg.

„Xiaomi Mijia Air Purifier 3/3H“ yra 38W galios, CADR siekia 400 m3/h ir tai reiškia, kad per valandą laiko bus išvalytas iki 48 m2 ploto kambarys. Iš esmės šis oro valytuvas jau yra skirta mažesniems ir vidutinio dydžio namams.

Jo valymo efektyvumas siekia iki 99,85 % ir taip pat palaiko programėlę, 3 veikimo režimus, OLED ekranėlį, ir yra dar kompaktiškesnis bei lengvesnis: 24 × 24 × 52 cm ir sveria 4,8 kg.

„Xiaomi MIjia Air Purifier 2C“ yra 33W galios, CADR siekia 350 m3/h ir tai reiškia, kad per valandą laiko bus išvalytas iki 42 m2 ploto kambarys. Šis oro valytuvas taip pat labiau skirtas mažesniems ir vidutinio dydžio namams.

Čia jau išmaniosios programėlės nerasime, kaip ir OLED ekranėlio. Iš kitos pusės, tiems, kam tokie dalykai nėra reikalingi, tai leidžia sutaupyti reikšmingą sumą ir įsigyti tokiomis pat puikiomis savybėmis pasižymintį oro valytuvą, kaip ir jo brangesni analogai.

 

Žinoma, programėlė suteikia papildomų funkcijų ir galimybių. Joje galima matyti valymo procesą, nuotoliniu būdu valdyti oro valytuvus, pasirinkti režimą ir kt. Tad tai yra reikšmingi privalumai, kuriuos suteikia programėlė.

Bendrai, štai šioje lentelėje yra pateiktos visų „Xiaomi“ oro valytuvų pagrindinės specifikacijos ir kuo jie skiriasi vienas nuo kito.

„BlitzWolf BW-AP1“:

  • su nuolaidos kuponu BG9BWAP1CZ kainuoja 56,61 €;
  • kuponas galioja tik 100 vnt.

Norite​ oro valytuvo su patogiu valdymu, gerais valymo rodikliais ir, kad palaikytų programėlę, bet kainuotų iki 100 eurų? Štai puikus variantas iš „BlitzWolf“.

„BlitzWolf BW-AP1“ oro valytuvas yra 50W galios, CADR siekia 220 m3/h ir tai reiškia, kad per valandą laiko bus išvalytas iki 30 m2 ploto kambarys. Puikus pasirinkimas mažesnių patalpų savininkams.

Plius, čia turime HEPA filtrą ir jis sulaiko iki 99,97 % teršalų, kas yra labai gerai. Taip pat oro valytuvas palaiko 4 veikimo režimus ir išmaniąsias programėles: BlitzWolf/Tuya/Smart Life.

 

„BlitzWolf BW-AP1“ yra vienas kompaktiškiausių oro valytuvų: 23,8 x 23,8 x 41 cm ir sveria tik 3,2 kg.

Jis taip pat programėlėje informuos ir apie būtinybę pakeisti oro filtrą. Tą daro ir „Xiaomi“ oro valytuvai.

Bendrai, tų filtrų užtenka 3-6 mėnesiams arba iki 2000 veikimo val. ir čia viskas priklauso nuo to, kaip dažnai bus naudojamas oro valytuvas. 

Štai čia galite įsigyti papildomų filtrų:

Standartinis „Xiaomi“ oro valytuvų filtras su nuolaidos kuponu BGPXMFILTER kainuoja 30,41 €;

  • kuponas galioja tik 100 vnt.

Atnaujintos kartos (dar geriau surenka formaldehidus) oro filtras su nuolaidos kuponu BGS1XMCZ kainuoja 32,10 €;

  • kuponas galioja tik 50 vnt.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()