Puiki naujiena iš „Xiaomi“ - pirkėjų ir apžvalgininkų giriamas naujasis „Xiaomi Berrcom“ bekontaktis temperatūros matuoklis: vokiškas jutiklis, matuoja kūno, objektų ir oro temperatūrą, LED ekranėlis ir į atmintį išsaugomi rezultatai (testų rezultatai, Video)  ()

„Xiaomi Berrcom“ bekontaktis temperatūros matuoklis yra šiais metais pasirodžiusi naujiena ir pirkėjai bei apžvalgininkai jį vertina labai gerai. LED ekranėlis, išsaugomi matavimai, trys veikimo režimai ir labai tikslus matavimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija

„Xiaomi Berrcom“ bekontaktis temperatūros matuoklis:

„Xiaomi Berrcom“ yra vienas perkamiausių bekontakčių temperatūros matuoklių: virš 2 100 užsakymų, 750 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimas. Puikūs rezultatai.

Tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkas pažymi puikią termometro pagaminimo kokybę, funkcionalumą ir matavimo tikslumą.

„Xiaomi Berrcom“ bekontaktis temperatūros matuoklis yra dailaus plastiko korpuso ir maitinamas dviem standartinėmis baterijomis (AAA) - pastarąsias reikės įsigyti atskirai.

Šaunioji termometro dalis yra ta, kad jis turi ryškų LED ekranėlį, kuriame ir parodo išmatuotą temperatūros rezultatą.

Be to, su šiuo termometru galima išmatuoti kūno - nuo 32 °C iki 42,9 °C, objektų - iki 60 °C ir oro temperatūrą. Šaunus dalykas.

 

Termometras dirba tyliai bei tiksliai. Paklaida siekia iki 0,3°C. Toks rezultatas pasiekiamas dėka integruoto vokiško jutiklio, kuris ir matuoja temperatūrą, bei papildomai integruoto dar vieno jutiklio, atsakingo už aplinkos temperatūros kompensavimą. Tokia jutiklių kombinacija leidžia pasiekti maksimalų išmatuotos temperatūros tikslumą.

Kaip naudotis termometru? Viskas yra labai paprasta. Šonuose yra du funkcijų pasirinkimo mygtukai, o matavimai atliekami su šalia LED ekranėlio esančiu mygtuku.

Tereikia „Xiaomi Berrcom“ termometrą laikyti iki 5 cm atstumu nuo matuojamų objektų ir paspausti matavimą aktyvuojantį mygtuką. Vos per 1 sek. bus atliktas matavimas.

Puiku ir tai, kad šis bekontaktis termometras savo atmintyje išsaugo 32 paskutinius matavimus, tad visada galima peržiūrėti ankstesnius rezultatus.

Taip pat šaunu ir tai, kad tuo pačiu termometru galima išmatuoti paviršių, kūno ir oro temperatūrą. Šie režimai aktyvuojami su ant šono esančiu mygtuku.

 

Pirkėjai yra labai patenkinti šiuo „Xiaomi Berrcom“ bekontakčiu termometru. Jis atkeliauja vos per dvi savaites, gerai supakuotas, telieka įdėti dvi AAA tipo baterijas ir jau galima naudotis.

O kaip matavimo tikslumas? Apžvalgininkas „Xiaomi Berrcom“ palygino su dar keliais termometrais ir štai kokie rezultatai, matuojant žmogaus kūno temperatūrą:

  • gyvsidabrinis termometras - 36,3°C;
  • bekontaktis „Xiaomi iHealth“ - 36,5°C;
  • bekontaktis „Xiaomi Berrcom“ - 36,5°C;
  • elektroninis „Bwell“ - 36°C.

„Xiaomi Berrcom bekontaktis termometras yra labai šauni kompanijos naujiena. Jis palaiko dar daugiau matavimų režimų nei anksčiau pasirodęs Xiaomi iHealth“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(8)
(1)

Komentarai ()