Iš Lenkijos sandėlio išparduodamas masiškai perkamas ir net 3 kartus pigesnis naujas „Xiaomi“ dantų šepetėlis: tobulas pirkėjų įvertinimas, o galimybės tokios, kad belieka tik stebėtis - pagal populiarumą aplenkė net ir šios vasaros karščiausią naujieną („Xiaomi Oclean X Pro“ ir „Xiaomi Oclean F1“ palyginimas, iš Lenkijos sandėlio, Video)  ()

„Xiaomi Oclean X Pro“ yra karščiausia šios vasaros naujiena. Šiuos dantų šepetėlius perka masiškai, tačiau yra ir dar populiaresnis modelis - „Xiaomi Oclean F1“. Kainų skirtumas tarp jų net 3 kartai, bet peržvelgus specifikacijas galima sakyti, kad už tokią kainą, tai yra puikus variantas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Oclean F1“ elektrinis dantų šepetėlis:

  • Aliexpress – 22€ (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
    • 60 % nuolaida;
    • iš Lenkijos/Belgijos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 2,73 € į Lietuvą pristatys per 7 dienas.

 

  • „Xiaomi Oclean X Pro“ elektrinis dantų šepetėlis:
    • Aliexpress – nuo 51,81 € (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
    • 52 % nuolaida;
    • iš Lenkijos/Belgijos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

„Xiaomi Oclean X Pro“ yra naujausias kompanijos elektrinis dantų šepetėlis ir iškart tapo labai populiariu: pirmieji pirkėjai jį vertina aukščiausiu 5 balų įvertinimu.

Tačiau „Xiaomi Oclean F1“ muša visus populiarumo rekordus: virš 2 300 užsakymų, beveik 700 atsiliepimų ir beveik tobulas 4,9/5 balų įvertinimas. Ir čia tik oficialioje gamintojo parduotuvėje.

Ir kuo gi yra panašūs bei kuo skiriasi šie du labai populiarūs ir puikiai pirkėjų vertinami elektriniai dantų šepetėliai? Išsiaiškinkime.

 

Kainos skirtumas. Čia jau akivaizdžiai matome, kad „Xiaomi Oclean F1“ kainuoja kone 3 kartus pigiau nei „Xiaomi Oclean X Pro“. Ir, žinoma, jis nusileidžia brangesniam modeliui, bet tikrai ne tiek, kiek galima būtų tikėtis.

Išvaizda ir pagaminimo kokybė. Pirkėjai tvirtina, kad abu modeliai pagaminti labai kokybiškai ir juos laikyti rankoje yra patogu.

Taip pat abu modeliai atitinka IPX7 standartus, tad yra absoliučiai atsparūs vandeniui.

„Xiaomi Oclean X Pro“ galima rinktis iš keturių spalvų modelių, o „Xiaomi Oclean F1“ iš dviejų.

Ryškus skirtumas yra tas, kad ant „Xiaomi Oclean F1“ turime štai tokį valdymo mygtuką ir LED švieseles, kurios informuoja apie pasirinktą dantų valymo režimą bei baterijos energijos lygį. Atrodo stilingai, tačiau „Xiaomi Oclean X Pro“ turi kuo atsakyti.

„Xiaomi Oclean X Pro“ ant savo korpuso turi štai tokį spalvotą 0,96 colių dydžio LCD ekraną.

Čia iškart matyti kurią dantų pusę valėme teisingai, o kurią ne. Kai kurie „Xiaomi Oclean X Pro“ pirkėjai tvirtina, kad vien dėl šito dalyko verta įsigyti šį dantų šepetėlį – jis tiesiog priverčia dantis valytis tvarkingai.

Valymo režimai. Be to, kad „Xiaomi Oclean X Pro“ palaiko 4 valymo režimus ir 32 intensyvumo lygius - visus juos galima rinktis pačiame šepetėlyje, tai dar programėlėje rasime 20 iš anksto sudarytų planų ir galima susikurti kone 100 savo individualių planų.

 

Tuo tarpu „Xiaomi Oclean F1“  yra kur kas paprastesnis. Jis neturi Bluetooth modulio ir nepalaiko programėlės. Visus valymo režimus renkamės su ant korpuso esančiu valdymo mygtuku ir čia turime 4 valymo režimus: standartinį, skirtą jautriems dantims ir balinimo. Apie pasirinktą režimą informuoja šviesos indikatoriai.

Čia dar svarbu pažymėti, kad abu šepetėliai palaiko techninį sprendimą, kurio dėka dantų šepetėliai suskirsto burnos dantis į keturias zonas ir kiekvienai jų skiria po 30 sekundžių.

Jaučiama trumpa pauzė ir taip lengva orientuotis, kad metas keisti dantų valymo pusę. Tuo pačiu abu modeliai dirba po 2 minutes ir praėjus tam laikui – automatiškai išsijungia.

Abu modeliai atsimena paskutinį valymo režimą, sumažina vibracijų dažnį - jei per daug stipriai spaudžiamos šepetėlių galvutės prie dantų ir turi apsaugas nuo purslų. Netaško dantų pastos.

Dantų šepetėlių galvutės. Abu modeliai atkeliauja su pasirinktu skaičiumi standartinių šepetėlių galvučių skaičiumi. Čia turime kokybiškus JAV kompanijos Dupont šerelius. Beje visai „Oclean“ šepetėlių serijai tinka įvairios galvutės, tad bet kada galima įsigyti norimų.

Baterijų skirtumai. „Xiaomi Oclean X Pro“ turi 800 mAh talpos bateriją ir palaiko belaidį įkrovimą. Apžvalgininkas tvirtina, kad pilnai baterija yra įkraunama per 2 val. ir jos energijos užtenka 40 dienų. Tuo pačiu toji įkrovimo stotelė yra naudojama ir kaip šepetėlio laikiklis - atitinka IPX5 standartą.

 

„Xiaomi Oclean F1“ atveju praktiškai viskas tas pats, tik čia 800 mAh baterijos užteks 30 dienų ir šios įkrovimo stotelės nepanaudosime, kaip šepetėlio laikiklio.

Vibracijų skaičiaus skirtumas. Šiuo atveju pirmauja „Xiaomi Oclean X Pro“. Jis palaiko iki 42 000 kartų per minutę, o „Xiaomi Oclean F1“  iki 36 000 kartų per minutę.

Skirtumas yra, bet tikrai ne kritinis. Abiejų šepetėlių palaikomo vibracijų dažnio pilnai užtenka palaikyti puikią burnos higieną.

Kuo dar panašūs ir kuo skiriasi šie dantų šepetėliai? Abu palaiko kelioninius dėkliukas, kas yra labai pravartu. Kaip jau ir minėjome, „Xiaomi Oclean F1“ nepalaiko Bluetooth technologinio sprendimo bei programėlės.

„Xiaomi Oclean X Pro“ tuo tarpu palaiko Bluetooth 4.2 ir yra suporuojamas su telefone (iOS ir Android) įdiegta programėle. Tai yra viena iš priežasčių, kodėl šis elektrinis dantų šepetėlis yra brangesnis.

Tačiau programėlė suteikia ypatingai daug naudingos ir išsamios informacijos apie dantų valymo kokybę, galima rinktis iš 20 jau parengtų valymo planų ir yra galimybė susikurti kone 100 savo individualių planų. Taip gali kiekvienas dantų šepetėlio valymą pilnai prisitaikyti prie asmeninių poreikių ir dantų būklės.

Tai kurį dantų šepetėlį pasirinkti?

Štai kokie yra pagrindiniai dantų šepetėlių skirtumai. Aiškiai matyti, kad toji didesnė kaina už „Xiaomi Oclean X Pro“ elektrinį dantų šepetėlį yra ne šiaip sau: LCD ekranas, matoma dantų valymo statistika, Bluetooth 4.2 modulis ir daugybė individualizuotų valymo režimų, belaidis įkrovimas, 40 dienų tarnaujanti baterija.

 

„Xiaomi Oclean X Pro“ yra stilingesnis, prabangesnis ir suteikiantis išmaniųjų galimybių.

Tuo tarpu „Xiaomi Oclean F1“ yra kiek paprastesnis ir šių išvardintų dalykų neturi, bet jis taip pat palaiko 3 pagrindinius valymo režimus, įvairias dantų valymo šepetėlio galvutes, ant korpuso turi dailų indikatorių sprendimą, greitai įkraunamą bateriją, kuri darbuosis 30 dienų bei turi kelioninį dėkliuką.

Tai yra dantų šepetėlis tiems, kurie nori už geriausią kainą gauti maksimumą ir turėti dantų šepetėlį bet kuriems gyvenimo atvejams. Ir namuose, ir darbe, ir kelionėse.

„Xiaomi Oclean X Pro“ apžvalgą rasite čia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()