TOP rinkinukas iš Vokietijos ir su nuolaidų kuponais: pats pigiausias ir fantastiškų galimybių „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys, monstrinės galios laidinis „Xiaomi“ siurblys ir įspūdingos kainos elektrinis dviratis (Papildymas, Video)  ()

Geriausi Cafago ir TomTop pasiūlymai:

- 350W variklis, 8Ah baterija, iki 80 km nuvažiuojantis, itin tvirtas ir puikios kainos elektrinis dviratis - „Samebike MY-SM26 Electric Bike“;

- Pigiausias „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys, sausas ir drėgnas valymas - „Xiaomi Mijia G1“;

- Monstrinės galios laidinis „Xiaomi“ siurblys - „Xiaomi Deerma TJ200“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Samebike MY-SM26“ elektrinis dviratis

  • Dabar jis parduodamas už 719,99 €;
    • 23 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai pristatys į Lietuvą  per 3-5 dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

„Samebike MY-SM26“ yra puikiomis techninėmis specifikacijomis pasižymintis elektrinis dviratis ir dabar parduodamas už ypač gerą kainą.

Į akis labai krenta jo galingas 350W elektros variklis ir 48V 8Ah talpos baterija. Toks derinukas leidžia vien tik elektra nuvažiuoti iki 40 km., o papildomai minant pedalus net iki 80 km. Labai geri rezultatai.

Be to, baterija yra atskirai nuo dviračio nuimama bei patogiai įkraunama per 4-6 valandas, o tai taip pat geras rezultatas.

Baterijos turi įdiegtas apsaugos nuo perkaitimo, trumpo jungimo ir perkrovos, kas padės kuo ilgiau išlaikyti kokybišką baterijos tarnavimą.

„Samebike MY-SM26“ yra tvirto aliuminio rėmo, 26 colių dydžio pripučiamais ratais, amortizatoriais, su diskiniais stabdžiais, Shimano pavarų sistemomis - iš viso 21 pavara, LED žibintais ir t.t.

Verta paminėti ir tai, kad ant vairo turime visus valdymo mygtukus bei rankenėles.

Čia turime ir ryškų LCD ekraną, su papildomu apšvietimu, kas reiškia, kad informacija gerai matoma ir dienos metu.

Pačiame ekrane matysime elektrinio dviračio baterijos būseną, įkrovos lygį, važiavimo greitį - maksimalus greitis siekia 30 km/h, pasirinktą pavarą, nuvažiuotą atstumą.

„Samebike MY-SM26“ nėra sulankstomas elektrinis dviratis. Štai kokie jo išmatavimai - 170 * 67 * 102 cm. Sėdynės aukštis reguliuojamas: 82-102 cm.

 

Pats dviratis sveria 21 kg., tad jis yra labiau skirtas vyresniems paaugliams ir suaugusiems. Juo gali važinėti iki 150 kg svorio asmenys. Taip pat verta pažymėti ir tai, kad dviratis yra atsparus vandeniui - atitinka IP64 standartą.

Galiausiai didelis „Samebike MY-SM26“ privalumas yra ir jo palaikomi 4 važiavimo režimai.

Galima važiuoti vien elektros variklio pagalba, drauge minti pedalus, važiuoti kaip įprastu dviračiu arba aktyvuoti Pushing režimą.

Pastarasis ypač pravers važinėjant įvairiais nelygiais keliais. Pavyzdžiui, savo kojomis minate miško keliu ir pradėjus kopti į kalną, automatiškai įsijungia elektros variklis ir leidžia lengviau jį įveikti. Labai patogus dalykas ir pasivažinėjimą dviračiu paverčiantis dar malonesniu.

„Xiaomi Mijia G1“ robotas dulkių siurblys

  • Dabar jis parduodama už 149,99 €;
    • nuolaidos kuponas CC0441;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai pristatys į Lietuvą  per 3-5 dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

„Xiaomi Mijia 1C“ robotas dulkių siurblys

  • Dabar jis parduodamas už 190,99 €;
    • nuolaidos kuponas CC355;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai pristatys į Lietuvą  per 3-5 dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

 

„Xiaomi Mijia G1“ buvo labai geros kainos robotas dulkių siurblys ir, deja, jų pasiūloje jau nebeliko. Tačiau Cafago turi dar vieną kuponą kitam, ne ką mažiau populiariam, funkcionaliam ir puikios kainos įrenginiui - „Xiaomi Mijia 1C“.

Jis taip pat palaiko drėgną ir sausą valymą, yra dar didesnės siurbimo galios 2500Pa, su pažangesne navigacijos sistema, toks pat plonas ir programėlėje rasime dar daugiau išmanių funkcijų.

Puiki alternatyva ir čia reikia pabrėžti, kad „Xiaomi Mijia 1C“ pasiūloje taip pat liko vos keli vienetai.

Šį robotą dulkių siurblį išbandęs apžvalgininkas tvirtina, kad „Xiaomi Mijia G1“ yra pats pigiausias kompanijos robotas dulkių siurblys ir būtų sunku su juo nesutikti.

Už tokią žemą kainą vargiai ką kitko rastume plačioje „Xiaomi“ pasiūloje. Ir geriausia yra tai, kad šis įrenginys yra labai funkcionalus.

„Xiaomi Mijia G1“ aprūpintas japonišku NIDEC varikliuku ir siurbimo galia siekia 2200Pa. Kaip tokios kainos modeliui - tiesiog įspūdinga.

Negana to, „Xiaomi Mijia G1“ palaiko 4 siurbimo režimus, dėl ko galima pataupyti baterijos energiją bei prisitaikyti siurblį konkrečioms valymo sąlygoms.

„Xiaomi Mijia G1“ taip pat turi 200 ml vandens talpą ir dėka įdiegtos elektronikos, palaiko 3 vandens padavimo režimus.

 

Tad su šiuo siurbliu ne tik sausai išvalysime grindis, jas išplausime, bet ir dar galėsime pasirinkti norimą vandens padavimo kiekį. Net ir dvigubai brangesni modeliai ne visada siūlo tokias galimybes.

Verta pažymėti, kad „Xiaomi Mijia G1“ yra vos 8,2 cm storio, kas jį padaro vienu ploniausių rinkoje. Tai reiškia, kad „Xiaomi Mijia G1“ lengvai išvalys po baldais ir pasieks tas vietas, kurių neįveiktų kiti robotai dulkių siurbliai.

„Xiaomi Mijia G1“ turi 2500 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks iki 90 min. Automatiškai įkraunama ir toliau tęsiamas darbas.

Taip pat šis pigus modelis palaiko ir WiFi bei programėlę ir net valdymą balsu. Tiesa, pastaroji funkcija veikia tik tuo atveju, jei komandas sakysite kinų kalba.

Visgi, esminis dalykas yra „Xiaomi Mijia G1“ valymo funkcionalumas - iš viso turime net 7 valymo režimus - galingas siurbimas, plonumas, išmanioji programėlė ir jos suteikiamos galimybės. Šaunus prietaisas už rekordiškai žemą kainą.

Plačiau apie „Xiaomi Mijia G1“ čia:

Monstrinės galios laidinis „Xiaomi Deerma TJ200“ siurblys

  • Dabar jis parduodamas už 67,99 €;
    • 72 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai pristatys į Lietuvą  per 3-5 dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

Laidinis „Xiaomi Deerma ZQ600“ siurblys

  • Dabar jis parduodamas už 67,99 €;
    • 61 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai pristatys į Lietuvą  per 3-5 dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

 

„Xiaomi Deerma TJ200“ siurblių pasiūloje jau taip pat neliko, tačiau Cafago turi kitą puikų pasiūlymą - „Xiaomi Deerma ZQ600“ modelį.

Jis yra kur kas kompaktiškesnis, su dar daugiau antgalių ir taip pat skirtas plauti ne tik grindims, bet ir įvairiems kitiems paviršiams - galima nuvalyti langus, stiklinius paviršius (vonios, dušo kabinas), plyteles ir pan.

Taip pat šis siurblys sugeba užkaitinti vandenį iki 150℃ temperatūros ir taip su garais galima nuvalyti net ir sunkiai įveikiamus paviršius, kad ir viryklės paviršių. Labai funkcionalus įrenginys.

Įsivyravus rinkoje belaidžiams dulkių siurbliams, rinktis laidinį modelį neatrodo, kaip pats geriausias sprendimas. Bet taip atrodo tik iš pirmo žvilgsnio.

Nei vienas belaidis modelis nesugeba to, ką užtikrina „Xiaomi Deerma TJ200“ siurblys.

Šis šaunus įrenginys atkeliauja su papildomais priedais, kuriuos iškart galima pritvirtinti prie pačio siurblio. Tad viskas bus po ranka.

Geriausioji dalis yra „Xiaomi Deerma TJ200“ siurblio techninės specifikacijos ir jo galimybės.

„Xiaomi Deerma TJ200“ siurblys yra net 1200W galios ir užtikrina 18000Pa siurbimo slėgį. Puikūs parametrai, kurių užteks sutvarkyti absoliučiai bet kokiai netvarkai. Ar tai būtų gausybė įvairių sausų atliekų, stiklo duženų, ar išpilsite troškinio ar dar ko nors - šis siurblys susiurbs viską.

 

„Xiaomi Deerma TJ200“ palaiko sausą bei drėgną siurbimą ir turi milžinišką atliekų dėžę. Sausų atliekų čia telpa 6 l., o skystų - 3,5 l.

Pats „Xiaomi Deerma TJ200“ siurblys yra su ratukais ir lengvai juda per grindis. Plastikinio korpuso ir atsparus vandeniui - IPX4.

Sveria 5 kg ir yra tokių išmatavimų: 53,6 x 30,6 x 29 cm.

Maitinamas iš elektros tinklo gaunama energija. Čia integruotas 5 metrų ilgio laidas, ko pilnai užteks patogiai darbuotis.

Įdomu yra ir tai, kad be įvairių antgalių pakuotėje dar rasime ir lanksčiąją žarną (iki 1,5 m ilgio) bei pagrindinio siurbimo vamzdžio ilgis kinta nuo 54 iki 82 cm.

„Xiaomi Deerma TJ200“ siurblys palaiko 4 lygių filtravimo sistemą, į kurią įeina ir HEPA filtras. Apžvalgininkas tvirtina, kad filtrai yra plaunami ir jie užtikrina, kad į aplinką išpučiamas tik švarus oras.

Beje, be sauso ir drėgno valymo, „Xiaomi Deerma TJ200“ siurblys dar palaiko ir oro pūtimo funkciją. Tad taip galima išdžiovinti grindis ir net išmaudytą šunį. Įdomi funkcija.

Plačiau apie „Xiaomi Deerma TJ200“ siurblį čia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()