Rekordinis atpigimas! 21V smūginis gręžtuvas iš Lenkijos sandėlio ir už juokingą kainą - labai funkcionalus, įveikia net mūrą ir puikiai vertinamas pirkėjų („OTOOLSION OT-ED-4805“, Lenkijos sandėlio papildymas 2021-06-26)  (9)

„OTOOLSION OT-ED-4805“ - pirkėjų pačiu aukščiausiu balu vertinamas smūginis gręžtuvas/suktuvas už stebėtinai žemą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„OTOOLSION OT-ED-4805“:

  • Aliexpress - nuo 37,91 €; nuo 30,30 € (papildymas 2021-06-26);
    • 51 % nuolaida;
    • iš Lenkijos ir Čekijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nuo 7,22 € už pristatymą į Lietuvą.

Atkreipiame dėmesį, kad standartinėje pakuotėje yra pats 21V gręžtuvas/suktuvas su baterija, jai įkrauti skirtas įkroviklis ir du sukimo antgaliai.

Papildomai galima įsigyti rinkinį su 2 baterijomis ir specialų krepšį.

„OTOOLSION OT-ED-4805“ smūginis gręžtuvas/suktuvas Aliexpress pirkėjų yra vertinamas labai aukštu balu - 4,8.

Pirkėjams labai patinka, kad už itin žemą kainą gauname tokį galingą ir funkcionalų įrenginį: 21V, greitai įkraunama 1500mah baterija, du greičiai: 400/min ir 1600/min, gręžimas/įsukimas ir išsukimas (reversas), standartinis 3/8'' griebtuvas, 18 padėčių + 3 padėtys smūginiam gręžimui.

Gamintojas tvirtina, kad šio suktuvo galios užtekta įveikti praktiškai bet kokiam paviršiui: medienai, metalui ir mūrui.

Maks. grąžto Ø medienai gręžti 30 mm, o plienui 10 mm.

Du sukimo greičiai yra labai gerai - taip galima įrankį prisitaikyti prie konkrečių sąlygų. 18+3 padėtys taip pat išplečia jo panaudojimo spektrą.

Pirkėjai pažymi ir tai, kad įrankis turi LED pašvietimą, kas pravers dirbant tamsesnėse vietose, o korpuso šone netgi yra specialiai palikta vieta įdėti keičiamiems antgaliams.

Įrankio išmatavimai yra 20,5 x 21 cm, sveria apie 1,5 kg, korpusas dengtas specialia guma, tad įrankį laikyti rankoje yra patogu.

Pirkėjai „OTOOLSION OT-ED-4805“ įrankiui duoda 4,8 balų įvertinimą ir yra juo labai patenkinti. Tiesa, vertinti šio prietaiso, kaip analogo perforatoriui nerekomenduoja:

  • V***v (pirkėjas iš Rusijos, įsigijo įrankį su 2 baterijomis): „Kaip suktuvas ar gręžtuvas - tai tikrai geras prietaisas. Tačiau rimtu smūginiu gręžtuvu aš jo nelaikyčiau. Tokios funkcijos yra daugiau simbolinės. Bandžiau betono grindyse pragręžti skylę, tai užtruko 5 minutes. Galingas profesionalus smūginis gręžtuvas tą padarė per 15 sek. Tad OTOOLSION nelaikykite perforatoriumi. Jis toks nėra. Tačiau kaip suktuvas/gręžtuvas - labai geras įrankis.“

Verta pastebėti, kad joks smūginis gręžtuvas negali prilygti perforatoriui, tai visiškai kita įrankių klasė. Bet koks smūginis gręžtuvas pasitarnaus skylės išgręžimui plytoje, blokelyje, tinke, bet visiškai netiks betone, ypač gelžbetonyje. Tad tokius  smūginius gręžtuvus verta naudoti, kai gręžti reikia nedaug, minkštesnėse medžiagose, pvz, tvarkant elektros instaliaciją arba ten, kur yra nedaug vietos - perforatoriai yra gremėzdiški įrankiai ir kartais nėra kitos išeities kaip tik naudoti smūginį gręžtuvą, kad ir gręžiant 5 minutes arba iš vis neturėtų toje vietoje skylės.

Kitą vertus, smūginiai gręžtuvai turi sustiprintą griebtuvą, tad naudojant tokį įrankį tik paprasto gręžimo darbams, jis tarnaus kur kas ilgiau nei standartinis grąžtas. 

Štai kelios pirkėjų padarytos „OTOOLSION OT-ED-4805“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(9)
(4)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: