Išskirtinių peilių rinkiniai už tokias kainas, kokių Lietuvoje nė su žiburiu nerasite: bent 6 kartus pigiau nei Lietuvoje, unikali cirkonio keramikos + anglies dalelių technologija ir tobulas lietuvaičių įvertinimas - „tai yra super peiliai“ (Video, papildyta atsiliepimais 2022 02 05)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tommis 2022-02-05 22:55
Turiu jau du rinkinius, peiliai geri (juolab už tokią kainą). Nesu virėjas, į virtuvę dažniausiai užsuku tik maisto pasišildyt, tai kažko labai rimto parašyti negaliu, bet „dešrai atsipjauti“ tikrai visiškai pakanka. Jais pjaustomi obuoliai irgi ruduoja daug lėčiau nei pjaustomi paprastu metaliniu. Minusai: ta „keramika“ yra labai trapi, sušalusios mėsos ar žuvies supjaustyti greičiausiai nepavyks. Antras rinkinys buvo pirktas tik todėl, kad pirmojo dažniausiai naudojamas peilis krito ant grindų ir sutrupėjo į 5 dalis. Net pagaląsti tradiciniais metodais neišeina, ašmenys trupa; kai atšips, pirksiu naują rinkinį Ir kitas minusas — maniškiai yra tokie kaip žali nuotraukose, jų gelžtės platesnės už rankenas, ir ta vieta, kur baigiasi ašmenys ties rankena, yra nė kiek neužapvalinta, todėl prisilietus duria kaip labai gera adata.
AAA000 2022-02-06 04:24
man asmeniskai patinka samadielkos bent jau is negrudinamo nerudijancio plieno 316-317 markes. pvz is kokio strypo isplaki. siti atsparus visokiems grubiems kalimams. gali sloiku dangtelius atlupinet ir konservu bankes pjaut. jie savaime kietas metalas ir neisrudija briauna nuo stovejimo. jei plaktuku i asmenis nedauzai - faktiskai amzinas atsparumas ir pakenciamas astrumas. o kad biski minkstesnis metalas kaip grudinamu - cia neproblema. as ne koks ufonautas virtuveje, kad man ten pomidora nuo savo svorio skrostu, kaip kokia britva toki astruma neimanoma ilgai palaikyt - nutrupa arba isrudija net nerudijantys plienai. nestabilus metalas. cia tokie patinka tik megstantiems preciziskai galast - ufonautams. kur ten peiliu asociacijas steigia ir panasiems... as galandinima laikau pertekliniu darbu... astruma galima isgaut belenkokiu akmeniu is esmes pora perbraukimu. jei atsparus metalas kaip ne maziau 316l marke. taip pat geri sitam reikalui visi aukstatemperaturiniai nerudijantys - ten visokiu specifiskesniu markiu irankiniai plienai, su daugiau cromo. ju skirtumas nuo situ ufonautiniu peiliu megstantiems galast - visiskai nelimpa magnetas, nes cromo visada prikista apie 18+% vietoj 10-12. tu virtuviniu magnetiniu laikikliu nepanaudosi geriausi yra kur is irankiu ypac atspariu - rusiska marke P18 - ten cromo virs 20% gal - tipo garantuota issimaisymo riba visu turiu ne maziau 18. daba tokiu plienu isvis nebegamina. keicia pigesniais metalais - nikeliu ir molibdenu sudeti. arba taupo croma kazkokiais tecjnologiniais apdirbimais. o pats neissilydysi namie tie plakejai - kur intere pilna - gamina "tipo gerus peilius" - jie gi nekeicia sudeties irgi. perka ka imanoma gaut ir suplaka. nesu mates kad sudeti islietu patys. keraminiai - sudas. jie vienkartiniai is esmes. nukrito nesekmingai ar perbraukei neatsargiai bukai - ismest... o as is tu vartotoju, kuriem krinta daznai. jusu tuos "tobulus peilius" momentaliai isdauzyciau asmenis, nes pjaustau ir i lekste ir ant pvz kriaukles metalo plokstes - jei koki plastika sakykim reikia atrezt. ir nesuku del to per daug galvos galastuvas pas mane slifavimo diskas sudauzytas. o jei nesimeto kur - tai tinka is esmes net betonas su savo zaisliniais britviniais peiliukais infarkta gautumet ir dar ant bobu varot ten kazka, tipo galast nemoka...