„Xiaomi“ ir vėl nustebino: ką tik pristatė nuostabaus dizaino, galimybių ir kainos išmanųjį laikrodį „Xiaomi Mibro Air“ - štai kaip jį gauti vos už 14€ (Video)  (1)

„Xiaomi“ mus nuolat stebina kokybiškais ir itin puikios kainos produktais. Ir dabar šį ką tik pristatytą išmanųjį laikrodį galima įsigyti už itin žemą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Soeciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Mibro Air XPAWOO1“ išmanusis laikrodis:

  • Mibro.com svetainėje25,39 €;
    • nuolaidos kuponas IMIBROFITSALE;
    • „Xiaomi Mibro Air“ bus galima įsigyti vos už 14,49 €, bet tik pirmiems 20 pirkėjų - plačiau čia.

 

  • Aliexpress24,36 €;
    • nuolaidos kuponas MIBROAIR;
    • 45 % nuolaida;
    • ribotas kuponų skaičius.

„Xiaomi“ kompanijos ekosistemai priklauso daugybė įvairių jaunų ir ambicingų kompanijų. Ir taip Kinijos technikos milžinė padeda joms pasiekti pasaulines rinkas.

Štai ir čia turime vieną tokių perspektyvių kompanijų, kuri pristato savo naujausią gaminį - „Xiaomi Mibro Air“ išmanųjį laikrodį.

„Xiaomi Mibro Air“ yra labai simpatiškos išvaizdos išmanusis laikrodis. Cinko lydinio korpusas, apvalus ir ryškus, spalvotas ekranas, standartiniai keičiami dirželiai.

 

Gamintojas tvirtina, kad 1,28 colių įstrižainės ir 240 x240 raiškos ekrane bus labai patogu peržiūrėti pateikiamą informaciją, perskaityti gautus pranešimus. O ir didžiulis kiekis ekrano atvaizdavimo pasirinkimų (Watch Faces) leis susikurti savitą laikrodžio stilių.

„Xiaomi Mibro Air“ yra tvirtas išmanusis laikrodis ir gali darbuotis nuo -20 iki +45 laipsnių temperatūroje. Taip pat jis atitinka IP68 standartą, kas reiškia, jog čia turime dulkėms ir vandeniui atsparų laikrodį.

„Xiaomi Mibro Air“ išmanusis laikrodis palaiko 12 sporto režimų, tarp kurių yra bėgimas, važiavimas dviračiu, darbas elipsiniais treniruokliais, krepšinis, futbolas ir kt.

Daug informacijos yra pateikiama pačiame laikrodžio ekrane, o dar daugiau jos rasime Mibro Fit programėlėje.

„Xiaomi Mibro Air“ išmanusis laikrodis Bluetooth 5.0 ryšiu suporuojamas su Android 5.0/iOS 10.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais.

Pats laikrodis palaiko anglų, rusų, prancūzų, ispanų ir portugalų kalbas.

Programėlėje jų yra dar daugiau ir be jau išvardytų rasime vokiečių, lenkų ir kt.

„Xiaomi Mibro Air“ išmanusis laikrodis taip pat 24/7 režimu matuoja širdies ritmą, seka miego kokybę, informuoja apie gautus SMS, socialinių tinklų, programėlių pranešimus. Informuoja ir apie gaunamus skambučius.

 

Taip pat čia rasime žadintuvą, orų prognozę, priminimą apie per ilgą užsisėdėjimą vienoje vietoje, nuotolinį muzikos grotuvo valdymą ir kt.

„Xiaomi Mibro Air“ turi su magnetiniu įkrovikliu (atkeliaus pakuotėje) įkraunamą 200 mAh talpos bateriją ir gamintojas teigia, kad jos budėjimo režime užtenka net 25 dienoms, o naudojant įprastai - 10 dienų. Labai geri rezultatai.

Apibendrinus galima teigti, kad šiuo metu, esant specialiai anonso nuolaidai, „Xiaomi Mibro Air“ yra labai šaunus pasirinkimas. Už itin žemą kainą gauname išvaizdų ir funkcionalų „Xiaomi“ išmanųjį laikrodį.

„Xiaomi Mibro Air“ pristatomas vaizdo įrašas:

O čia dar pora vaizdo įrašų:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(8)
(12)

Komentarai (1)