Išskirtinis pasiūlymas elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams - iš Čekijos sandėlio ir bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje pats populiariausias skaitmeninis osciloskopas: milžiniškas ir lietimui jautrus ekranas, 100MHz, 2 kanalų, 1GSa/s ir puikiai vertinamas pirkėjų (speciali akcija, pirkėjų atsiliepimai, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2020-11-17 14:27
Gal entuziastai papasakos kas tas FFT? Peržiūrėjau keletą video, bet vis tiek info neapdorojau Šiaip man labiau įdomus kitas dalykas: prezentacijoje mes matome besikartojančias "bangas". Ar toks oscilografas pajėgus susidoroti su tuo, kas neturi cikliškumo? Na pvz. norėčiau nusiskaityti bin kodą nuo kokios komunikacijos linijos, pvz. CANopen. Kadangi duomenų srautas didelis, tai real-time analizuoti jo nespėčiau - ar eitų išsisaugoti tarkim 30 sekundžių įrašą, kurio bit-rate gali būti iki 1Mbit/s? Jei pirmas var. per sudėtingas šitam daiktui, tai tada kitas variantas: tarkim matuoju "stabilią" DC įtampą, bet prie tam tikrų aplinkybių atsiranda "pikai" (nesinchroniški). Ar šitas daiktas su tuo susitvarkys?
Broniusg 2020-11-17 15:11
Jeigu nereiks mokėti muito-deklaravimo mokesčių ir PVM tada verta pirkti iš Čekų. Kinuose jie kainuoja 85-100 eurų. Galinė kaina beveik ta pati.