GeekBuying skelbia „Cyber Monday“ išpardavimą ir pačius įspūdingiausius pasiūlymus - itin dailus ir puikių specifikacijų „HIMO Z14“ elektrinis dviratis, šios vasaros hitas „Roborock H6“ belaidis siurblys, apžvalgininko geriausiu rinkoje vadinamas „Proscenic A8“ oro valytuvas ir įspūdingos belaidės kolonėlės (iš EU sandėlių, kuponai, Video)  ()

Geriausi GeekBuying pasiūlymai:

- „Cyber Monday“ išpardavimas, kuponai, akcijos ir kiti pasiūlymai;

- „HIMO Z14“ elektrinis dviratis iš Lenkijos sandėlio;

- „Roborock H6“ belaidis siurblys, iš Europos sandėlio;

- „Proscenic A8“ oro valytuvas, iš Europos sandėlio;

- Visiškai vandeniui atspari garso kolonėlė „Tronsmart Element T6 Plus“ iš Vokietijos sandėlio;

- Išskirtinio dizaino 60W galios belaidė garso kolonėlė - „Tronsmart Element T6 Max“ iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying skuba pranešti apie prasidėjusį „Cyber Monday“ išpardavimą.

Absoliuti prekių dauguma atkeliaus iš Europos sandėlių, tad be jokių papildomų mokesčių ir labai greitai.

Taip pat papildomai galima pasinaudoti šiuo nuolaidų kuponu:

  • $8 nuolaida perkant virš $100: kuponas - 20CYBERMO.

Ir itin dideliai prekių gausai taikomos iki 70 proc. siekiančios nuolaidos. Čia rasime ir pirkėjų pamėgtų elektrinių paspirtukų, dviračių, dronų, siurblių, apšvietimo ir daugybę kitos geros įrangos.

O dabar keletas tikrai dėmesio vertų ir labai naudingų daiktų už itin geras kainas.

„HIMO Z14“ elektrinis dviratis

  • Geekbuying - 550,39 €;
    • nuolaidos kuponas GKB497S;
    • iš Lenkijos sandėlių pristatys per 2-7 darbo dienas;
    • papildomai 3 dovanėlės.

„HIMO Z14“ yra simpatiškas, tvirtas elektrinis dviratis. Ir iš Lenkijos sandėlio jis dabar parduodamas už puikią kainą. Taip pat į Lietuvą pristatys labai greitai ir be jokių papildomų mokesčių.

„HIMO Z14“ yra su paminkštinta ir reguliuojamo aukščio sėdyne, tvirto aliuminio rėmo, tad juo gali važiuoti iki 100 kg svorio žmogus, bei kompaktiškai sulankstomas.

Įprastai „HIMO Z14“ yra tokių išmatavimų - 1320 x 547 x 1057 mm, o kai sulankstytas - 740 x 817 x 594 mm. Nulenkiami net ir pedalai, tad tokį 25,3 kg svorio elektrinį dviratį patogu įsidėti į automobilio bagažinę ar gabentis viešuoju transportu.

 

„HIMO Z14“ aprūpintas ryškiais priekiniais ir galiniais žibintais, o bešepetėlinis 350W galios elektros variklis ir 48V 12Ah baterija leidžia pasiekti iki 25 km/h greitį bei vien elektra įveikti net 60 km. O papildomai minant ir visus 80 km. Puikūs rezultatai ir labai išvaizdus miesto elektrinis dviratis.

O čia trumpas susipažinimas su elektriniu dviračiu:

„Roborock H6“ belaidis siurblys

  • Geekbuying - 283,79 €;
    • nuolaidos kuponas ROBOH6Z4;
    • iš Europos sandėlių pristatys per 2-7 darbo dienas.

„Roborock H6“ yra šiais metais pristatytas ir labai populiarus belaidis siurblys. Jo pakuotėje rasime daugybę įvairių antgalių.

Juos pritvirtinti ir nuimti yra labai paprasta ir su tokia gausybe priedų bus lengva išvalyti grindis, kilimus, baldus, užuolaidas, sunkiai pasiekiamas vietas, automobilio saloną ir t.t.

„Roborock H6“ taip pat turi OLED ekraną. Ir panašu, kad tokį dalyką turės visi naujausi belaidžiai dulkių siurbliai. Ir reikia pripažinti, kad tai yra šaunus dalykas.

 

Taip bus lengviau pasirinkti valymo režimą, tiksliai matyti kiek liko baterijos energijos ir net informaciją apie tai, kad metas išvalyti filtrą.

Siurblį įjungus, galima jo šone spustelėti užrakinimo mygtuką. Taip padarius, „Roborock H6“ automatiškai palaikys siurbimą ir nereikės nuolat laikyti nuspaudus mygtuką. Labai šaunus dalykas.

„Roborock H6“ turi 400 ml talpos atliekų dėžutę. Tereikia spustelėti mygtuką, atsidaro dėžučių apačia ir iškrenta susiurbtos atliekos. Patogu.

„Roborock H6“ sveria vos 1,4 kg ir turi 5 lygių oro filtravimo sistemą, dėl ko oras yra išvalomas iki 99,97 proc. Taip pat siurblių filtrai yra plaunami, tad jų pirkti atskirai nereikės.

„Roborock H6“ siurbimo slėgis siekia 25kPa ir jis turi motorizuotą pagrindinę siurbimo galvą bei tuo pačiu specialų kilimams skirtą siurbimo režimą.

Kai siurblys dirba ant kiliminės dangos, dėka turimų jutiklių aktyvuojasi galingesnis siurbimo režimas ir taip užtikrinamas dar geresnis tokio paviršiaus valymas. Taip, „Roborock H6“ turi integruotus jutiklius, kurių dėka siurblys supranta kada siurbia ant kietų grindų, o kada ant kilimo. Išskirtinis dalykas tarp belaidžių dulkių siurblių.

Taip pat „Roborock H6“ yra pirmasis pasaulyje belaidis dulkių siurblys su Li-Po baterija, kuri tuo pačiu yra ir didesnės talpos, nei „Dreame V11“: 3610 mAh prieš 3000 mAh.

Gamintojas tvirtina, kad Li-Po tipo baterijos yra geresnės už standartines ličio jonų ir net po 400 įkrovimo ciklų - „Roborock H6“ baterija išlaiko 80 proc. talpos. Labai geras rodiklis.

Negana to, „Roborock H6“ taip pat palaiko 3 siurbimo režimus: maksimalus siurbimas 10 min (150AW), Auto režimas 45 min (35AW), Eco režimas 90 min. (15AW).

Tiesiog puikus siurblys, kurį apžvalgininkas vadina dar geresniu ir už Dyson - „Roborock H6“ apžvalgą rasite čia:

 

„Proscenic A8“ oro valytuvas

  • Geekbuying - 100,61 €;
    • nuolaidos kuponas 20CYBERMO​;
    • iš Europos sandėlių pristatys per 2-7 darbo dienas.

Primename, kad pagrindinis oro valytuvų našumą įrodantis rodiklis yra tarptautinis standartas „Clean Air Delivery Rate“ arba CADR.

Jis dažniausiai matuojamas m3/h ir kuo didesnis rodiklis, tuo efektyvesnis oro valytuvas. Ir kaip jau galima įtarti, „Proscenic A8“ yra itin efektyvus.

„Proscenic A8“ CADR rodiklis siekia 220 m3/h ir tai reiškia, kad per valandą laiko bus išvalytas iki 50 m2 ploto kambarys.

Tai vidutiniams ir dideliems kambariams skirtas prietaisas su OLED ekranėliu, programėle, balso valdymu, 4 veikimo režimais, keičiamu 4 sluoksnių filtru, kuriame yra ir HEPA H13 filtras, ir iki 99,97 % oro valymo rodikliu: namuose neliks dulkių, PM2.5, žiedadulkių, alergenų, nemalonių kvapų, sporų ir kt.

Šaunu ir tai, kad šis puikus prietaisas turi integruotus jutiklius, kurie parodo, kokia kambaryje yra oro kokybė.

Čia turime 3 spalvų indikatorius ir pagal tai galima iškart suprasti, koks kambaryje yra oras. Ir tada iškart įjungti šį oro valytuvą. Arba tiesiog programėlėje nurodyti tvarkaraščius, kada norite, kad įrenginys įsijungtų ir išvalytų patalpų orą. Tad prieš jums grįžtant namo - kambaryje jau bus gaivus oras.

 

„Proscenic A8“ yra tokių išmatavimų: 24 x 24 x 42 cm ir sveria 4 kg. Maksimalus triukšmo lygis siekia vos 24dB. Išvaizdus, kompaktiškas ir itin efektyvus bei lengvai valdomas oro valytuvas.

Visiškai vandeniui atspari garso kolonėlė „Tronsmart Element T6 Plus“

  • Geekbuying - 36,97 €;
    • nuolaidos kuponas NNNTTP11;
    • iš Vokietijos sandėlių pristatys per 2-7 darbo dienas.

„Tronsmart Element T6 Plus“ yra atspari vandeniui - IPX6 standartas, bei aprūpinta naujuoju Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu, kuris suteikia stabilesnį, mažiau energijos reikalaujantį ryšį ir įrenginiai vienas nuo kito gali būti nutolę toliau.

Taip pat „Tronsmart Element T6 Plus“ turi du garsiakalbius po 20W galios ir yra maitinama dviem baterijomis, kurių kiekvienos talpa yra po 3300 mAh.

„Tronsmart Element T6 Plus“ dar ir veikia, kaip išorinė baterija, tad su šia kolonėle galėsime įkrauti savo įrenginius. Ir klausantis muzikos, kai garso lygis yra vidutinis, baterijų energijos užteks 15 val.

Kolonėlė taip pat palaiko TF/Micro SD kortelę, valdymą balsu ir turi kitus privalumus, apie kuriuos išsamiai kalbama šioje apžvalgoje:

Išskirtinio dizaino 60W galios „Tronsmart Element T6 Max“ belaidė garso kolonėlė

  • Geekbuying - 59,33 €;
    • nuolaidos kuponas NNNTM11;
    • iš Vokietijos sandėlių pristatys per 2-7 darbo dienas.

 

„Tronsmart Element T6 Max“ iškart patraukia dėmesį. Labai įdomaus dizaino belaidė garso kolonėlė. Be išskirtinės išvaizdos, ši garso kolonėlė pasižymi ir puikiomis techninėmis charakteritikos.

Čia turime 60W galios garso kolonėlę, kas tokioje kainų kategorijoje yra labai įspūdinga. Be to, dėl savo išskirtinio dizaino, ši garso kolonėlė garsą skleidžia į visas puses - 360 laipsnių kampu.

USB-C jungtis, 12 000 mAh baterija, 20 val. grojimas, IPX5 standartas (atsparumas vandens purslams), 3 muzikos grojimo režimai, Bluetooth 5.0 bei NFC, valdymas balsu bei į prisilietimus reaguojanti panelė ir t.t.

Be to, šią kolonėlę galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą, bei skambinti savo artimiesiems. 

„Ar naujoji Tronsmart Element T6 MAX belaidė kolonėlė gali nugalėti kur kas brangesnę Sony SRS-XB41? Išsiaiškinkime“, - teigia štai šis apžvalgininkas ir plačiau papasakoja apie „Tronsmart Element T6 Max“ kolonėlę, jos galimybes ir atlieka testavimus:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()