„Sanlepus“ - iš Lenkijos nuostabios išvaizdos išmanieji laikrodžiai, kuriuos lietuviai iškart perka po kelis: „baterija atlaiko beveik 2 savaitės, daug naudingų funkcijų ir už tokią kainą - puikus variantas“ (lietuvių atsiliepimai, iš Lenkijos, Video)  ()

„Sanlepus NRF52832 QFAA“ išmanieji laikrodžiai yra itin stilingi ir funkcionalūs. Juos pirkėjai vertina labai teigiamai ir perka tiesiog masiškai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Sanlepus NRF52832 QFAA“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress - nuo 21,37 €;
    • 72 % nuolaida;
    • iš Kinijos/Lenkijos/Prancūzijos sandėlių.

Atkreipiame dėmesį, kad iš Lenkijos ir Prancūzijos sandėlių tėra likę vos keletas laikrodžių variantų ir siuntimas kainuos nuo 5,37 €. Žinoma, tokiu atveju laikrodžiai bus pristatyti per 7 dienas.

Iš Kinijos sandėlio pasirinkimas yra kur kas didesnis ir siuntimas į Lietuvą nemokamas. Tad neskubantiems - rekomenduojame rinktis Kinijos sandėlį. Taip papildomai sutaupysite.

Iš viso pasiūloje yra kelių spalvų laikrodžių modeliai: juodos, mėlynos, pilkos, rožinės, auksinės.

Taip pat galima iškart įsigyti laikrodį su papildomais dirželiais. Čia turime standartinio dydžio, keičiamus dirželius ir iškart galite įsigyti norimų spalvų. Iš viso net iki 5 papildomų dirželių komplektų.

„Sanlepus NRF52832 QFAA“ išmanieji laikrodžiai pasirodė šiais metais, tačiau jau yra vieni populiariausių Aliexpress parduotuvėje: beveik 5 500 užsakymų, 2 400 atsiliepimų ir net 4,8/5 balų įvertinimas. Pirkėjams šie laikrodžiai labai patinka. Ir gana akivaizdu, kodėl.

 

Jie yra puikaus dizaino ir aukščiausios pagaminimo kokybės: metalo rėmas, keičiami silikoniniai dirželiai, papildomai valdymo mygtukas ir į prisilietimus reaguojantis ryškus, spalvotas 1,4 colių įstrižainės 240 x 240 raiškos ekranas.

Taip pat čia turime ir labai dailią vartotojo sąsają. Laikrodžio ekranėlyje visa informacija pateikia itin smagiai ir informatyviai.

„Sanlepus NRF52832 QFAA“ laikrodžiai nuolat matuoja širdies ritmą, seka miego kokybę, skaičiuoja sudegintas kalorijas, žingsnius, atstumą ir palaiko 7 sporto režimus: ėjimą, bėgimą, važiavimą dviračiu, šokinėjimą per šokdynę, badmintoną, krepšinį ir futbolą.

Taip pat „Sanlepus NRF52832 QFAA“ yra pilnai atsparūs vandeniui bei dulkėms - atitinka IP67 standartą. Su jais galima drąsiai jaustis ir pliaupiant lietui, ir esant nuo -20 iki +45℃ temperatūrai.

„Sanlepus NRF52832 QFAA“ laikrodžiai palaiko įvairias kalbas, tarp kurių anglų, rusų, lenkų ir t.t.

Belieka tik laikrodžius suporuoti su telefone įdiegta programėle. Palaikomas Bluetooth 4.2 ryšys ir laikrodžiai suderinami su Android 4.4 ir iOS 8.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais telefonais.

Taip iškart galėsite nustatyti iš kokių programėlių norite gauti pranešimus. „Sanlepus NRF52832 QFAA“ informuoja apie gaunamus skambučius, SMS ir socialinių tinklų bei programėlių žinutes.

 

Šaunu ir tai, kad tuo pačiu laikrodžiai palaiko nuotolinį telefono kameros bei muzikos grotuvo valdymą bei orų prognozę.

Na, o visą išsamią fizinės veiklos informaciją taip pat bus labai patogu peržiūrėti programėlėje. Štai kaip atrodo pateikiami miego rezultatai (nuotrauka žemiau).

Kalbant apie bateriją, tai „Sanlepus NRF52832 QFAA“ turi su pakuotėje esančiu magnetiniu įkrovikliu įkraunamą 140 mAh talpos bateriją. Pirkėjai ir gamintojas tvirtina, kad jos užtenka iki 14 d., kas yra labai geras rezultatas.

„Sanlepus NRF52832 QFAA“ laikrodžius perka masiškai ir turime daug pirkimų iš Lietuvos. Tautiečiai tvirtina, kad užsakyti laikrodžiai greitai atkeliavo, yra išvaizdūs, puikiai atrodo ir atlieka savo funkcijas. Štai pora lietuvių atsiliepimų:

  • M***i (pirko iš Kinijos sandėlio): Geras laikrodis. Labai ilgai tarnauja baterija. Man jis vienu įkrovimu atlaiko beveik 2 savaites. Laikrodis puikiai tinka sportuojantiems. Matuoja pulsą, deguonies kiekį kraujyje, žingsnius, miego kokybę. Rekomenduoju.
  • AliExpress Shopper (pirko iš Lenkijos sandėlio): Greitai atkeliavo. Daug funkcijų. Užsakinėjau dešimtmečiui, ant rankos neatrodo didelis. Išlaiko nepakrautas 1,5 sav., kas yra tikrai ilgai! Už tokią kainą - puikus variantas. Išvaizda taip pat graži, nėra storas, neatrodo pigiai. Pirkom pilką, sesei rožinį. Tikrai geri, gražūs, kokybiški. Esu tikrai patenkinta ir rekomenduoju! 

 

„Sanlepus NRF52832 QFAA“ laikrodžių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto

„Sanlepus NRF52832 QFAA“ laikrodžio pristatomasis vaizdo įrašas čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()