„GVDA“ - įspūdingais tempas populiarėjantis nuostabių galimybių lazerinis atstumo matuoklis ir detektorius viename: aptinka paslėptus laidus, vamzdžius, medį, su ryškiu LCD ekranu, vidine atmintimi ir puikiai vertinamas pirkėjų - „tiesiog Super“ (pirkėjų atsiliepimai)  ()

„GVDA“ detektoriai-matuokliai Aliexpress labai spėriai populiarėja. Ir pirkėjai šiems funkcionaliems matuokliams duoda pačius aukščiausius balus. Štai kas jiems juose patinka labiausiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„GVDA“ detektoriai-matuokliai (GD210C ir GD210D modeliai):

  • Aliexpress - nuo 39,52 €;
    • 25 % nuolaida;
    • 1,47 € už siuntimą į Lietuvą.

Atkreipiame dėmesį, kad dabar galima rinktis iš dviejų detektorių-matuoklių versijų: GD210C arba GD210D.

Jų skirtumas yra tas, kad GD210D versijos prietaisas dar papildomai geba aptikti sienose, lubose, grindyse paslėptą medieną. O visais kitais aspektais tai yra identiški įrenginiai.

Ką su tokiais prietaisais galima padaryti? Atsakymas yra labai paprastas. Šis šaunus prietaisėlis leidžia sienose, lubose, grindyse ir kitose vietose rasti paslėptus metalinius (armuoto plieno, vario) objektus, įvairius vamzdžius, laidus, medines konstrukcijas ir pan.

Ir kam to reikia? Pavyzdžiui, nusprendėte namuose prie sienos pritvirtinti lentynėlę. Norite sienoje išgręžti keletą skylių, kad galėtumėte ją pritvirtinti. Kur gręšite? Jei atsakėte, kad ten, kur norisi - tai yra labai drąsus pareiškimas.

Taip galima pataikyti į sienoje paslėptus vamzdžius ar net elektros laidus. Juk didelė dalis komunikacijų slepiasi būtent sienose ir plika akimi jų nematome. Štai čia ir pagelbės toks „GVDA“ detektorius.

 

Tuo pačiu čia turime ir lazerinį atstumo matuoklį. Šis prietaisas leidžia atlikti iki 40 metrų atstumu matavimus ir tuo pačiu iškart atlikti skaičiavimus, kaip ploto, tūrio ir kt.

Be to, „GVDA“ prietaisų vidinėse atmintyse yra išsaugoma iki 30 paskutinių matavimų rezultatų, tad labai patogu peržiūrėti skaičiavimus. Itin šaunus dalykas atliekant namuose remontą.

Kalbant apie laidų, vamzdžių ir medienos aptikimą, tai šie matuokliai sugeba rasti iki 12 cm gylyje esančius metalinius vamzdžius, vario objektus iki 8 cm, elektros laidus iki 5 cm, o medį iki 3,8 cm.

Belieka tik įjungti prietaisą, pasirinkti detektoriaus režimą ir pridėti įrenginį prie sienos, lubų ar grindų.

Ryškiame ir spalvotame 1,8 colių ekrane iškart matysite kur gi randasi tie pasislėpę vamzdžiai ir laidai. Palaikomas ir papildomas ekrano apšvietimas.

Taip pat ekrane labai patogu matyti ir išmatuotus atstumo rezultatus, atliktus skaičiavimus. Visas valdymas vyksta su mygtukais.

Šaunu yra tai, kad šie prietaisai turi įmontuotus garsiakalbius, tad apie pasirinktą režimą ir gautą rezultatą yra informuoja ne tik ekrane matoma informacija, bet ir tai pasakoma balsu.

Taip pat čia galima keisti matavimo vienetus, lazerinis atstumo matavimas automatiškai išsijungia po 20 neveiklumo sekundžių, o pats įrenginys automatiškai išsijungia po 5 minučių. Geras dalykas, jei kartais besidarbuojant pamirštume patys jį išjungti.

 

Taip yra taupoma įkraunama baterija. Čia turime per USB jungtį įkraunamą 300 mAh talpos bateriją. Tad nereikės ieškoti baterijų. Beliks „GVDA“ prijungti prie bet kokio energijos šaltinio, kad ir tos pačios išorinės baterijos, kompiuterio, o ir dabar dažnas ilgintuvas jau turi USB jungtis, ir taip įkrauti šį prietaisą.

Pirkėjams patinka ir tai, kad „GVDA“ įrenginiai yra kompaktiško dydžio: 135 x 60 x 25 mm, bei labai dailaus ir patogaus laikyti rankoje dizaino.

Pirkėjas iš Lietuvos „GVDA“ prietaisą su medžio aptikimo funkciją įvertino 5 balais ir turime trumpą bei konkretų atsiliepimą: „Super“.

Kitų šalių pirkėjai taip pat šiuos prietaisus vertina labai teigiamai ir džiaugiasi greitu jų pristatymu, puikia pagaminimo kokybe ir tiksliu veikimu:

  • F***t (pirkėjas iš Prancūzijos, pirko GD210C modelį): Puikus produktas!!! Labai dėkoju pardavėjui. Veikia prietaisas puikiai. Aptinka metalą ir elektros laidus iškart. Apskaičiuoja ilgį, plotą, kampus. Puikus prietaisas. 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • R***r (pirkėjas iš Rusijos, pirko GD210C modelį): Detektoriaus funkcijos veikia gerai. Sienoje randa ir metalus ir laidus. Atstumo matavimai taip pat yra tikslūs. Esu patenkintas produktu. Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto.

 

Dar kelios pirkėjų padarytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: