Iš Čekijos pats perkamiausias akumuliatorių testeris ir su tobulu lietuvių įvertinimu: „Super! Geriausias daiktas iš Aliexpress - žiemai nepakeičiamas dalykas nenorint netikėtai nustipusio akumuliatoriaus“ (Lietuvos pirkėjų atsiliepimai, Video)  ()

„ANCEL BST100“ - pats populiariausias akumuliatorių testeris. Puikus funkcionalumas, galybė teigiamų pirkėjų atsiliepimų ir dabar vos 15,71 €.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ANCEL BST100“ testeris:

  • Aliexpress15,71 €;
    • 47 % nuolaida;
    • iš Čekijos/Kinijos sandėlių;
    • siuntimas iš Kinijos nemokamas, iš Čekijos 7,12 € - šiuo atveju pristatys per 4-10 d.d.

„ANCEL BST100“ yra įspūdingai populiarus akumuliatorių testeris: virš 4 100 užsakymų, 1 800 atsiliepimų ir net 4,9/5 balų įvertinimas.

„Žiemai nepakeičiamas dalykas nenorint netikėtai nustipusio akumuliatoriaus“, - teigia patenkinti pirkėjai, o jei visgi jūsų transporto priemonės akumuliatoriui trūksta jėgos, tada rekomenduojame įsigyti vieną iš labai populiarių ir puikiai vertinamų išorinių baterijų ir starterių viename.

Plačiau apie juos rasite šiame tekste - dabar iš Lenkijos jiems taikomos itin geros kainos:

 

Pirkėjams labai patinka, kad „ANCEL BST100“ testeriu gali naudotis ir visiškai tokių daiktų rankose nelaikęs žmogus.

Jie tvirtina, kad pakuotėje yra visa reikalinga naudojimosi informacija, kokybiški pajungimo laidai, įdiegti įrankio apsaugos standartai, turime ryškų LCD ekraną ir tvirtus valdymo mygtukus.

Belieka tik pasirinkti norimą kalbą (jų iš viso yra 6: anglų, rusų, vokiečių, italų, prancūzų, ispanų), norimą atlikti testą ir paspausti ENTER mygtuką.

Su šiuo daikčiuku galima pilnai pasižiūrėti akumuliatoriaus būseną: jo įtampą, įkrovos lygį, atlikti akumuliatoriaus testavimą, vadinamąjį sukimo bandymą (angl. cranking test) ir kt.

 

Testavimo ribos siekia nuo 100 iki 2000 ir remiasi: CCA, BCI, CA, MCA, JIS, EN, DIN, SAE, GB bei IEC standartais. Puikūs rodikliai.

Ką apie šį „ANCEL BST100“ testerį sako pirkėjai?

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos šį testerį yra įvertinę maksimaliu 5 balų įvertinimu ir labai jį giria:

  • Super! Geriausias daiktas iš Aliexpress - 1 foto, 2 foto;
  • Išbandžiau su keletų skirtingų akumuliatorių ir veikia puikiai. Labai naudingas  daiktas - 1 foto;
  • Puiki kokybė ir greitas pristatymas - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • S***s: Prietaisas puikus, originalus. Korpusas, gnybtai, kabeliai kokybiški, minkšti. Gavau kelių dienų bėgyje. Rekomenduoju.
  • K***s: Iš Čekijos sandėlio per 7 dienas. Greitas pristatymas. Išbandžiau ir turiu pasakyti, kad prietaisas tikrai veikia, kaip nurodo gamintojas. Realiai parodo kokia yra akumuliatoriaus situacija. Naudingas  daiktas.
  • AliExpress Shopper: Labai geras daiktas. Išbandžiau su 3 skirtingais akumuliatoriais. Tai labai gerai užfiksavo išsekusį. Atrodo, kad šiame prietaise įdiegta bandymo procedūra yra išsami ir sudėtinga, bet naudojimasis pačiu įrankiu yra ganėtinai lengvas. Rekomenduoju. Geras daiktas.

 

„ANCEL BST100“ testerio apžvalga, daug praktinių bandymų:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()