Praktiškai išbandėme karščiausią „Xiaomi“ naujieną ir turbūt būsimą 2021 hitą - pagal kainą ir kokybę įspūdingas išmanusis laikrodis su 5ATM, 60+ sporto režimų, nuostabiu dizainu, fantastiška programėle ir dabar pigiau nei 50€ („Amazfit Bip U“ apžvalga, nuolaidos kuponas, Foto, Video, Papildymas 2020-12-31, iš Lenkijos)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2020-12-17 09:53
GPS`so rezultatai atrodo įstabiai. Įdomu būtų jei autorius prasuktų pvz 5 ratus stadione ar miško takelyje. Tada puikiai matosi tikslumas. Dėl snūstelėjimų, kaži kaip veikia pvz žiūrint televizorių?
Evil 2020-12-17 12:14
"Xiaomi“, o tiksliau jos dukterinė kompanija „Huami“, specializuoja dėvimos elektronikos segmente ir jau kelinti metai, kaip vis pristato savo naujienas." - afftarius nusišneka, "Huami has been the most-preferred partner of Xiaomi, a leading mobile Internet company and global consumer electronics brand, to design and manufacture “Xiaomi Wearable Products," which include Xiaomi-branded smart bands, watches (excluding children watches and quartz watches), scales and associated accessories." ir čia ne smart laikrodis.
bahuriux 2020-12-31 14:47
Jūs man paaiškinkit kaip šitas daiktas gali būti naudingas? Ta prasme kaip jis gali palengvinti gyvenimą nesukomplikaves gyvenimo dar daugiau. Išmanus tlf taip gyvenimą man palengvina labai, nes aš jį naudoju kaip kompą interneto naršymui, kaip gps, kaip kamerą ir panašiai, tas daug kartų atperka pinigų leifimą ant tlf ir rūpesčius dėl krovimo. Ne aš nesu kažkoks technofobas, pas mane dabar aplink šimtai gadgetų (paraidžiui), bet jie nėra plataus vartojimo.
Paprastas_zmogus 2020-12-31 18:04
Na jeigu nesportuoji nieko, tai tada nereikalingas tau.