Išskirtinė proga iš Lenkijos sandėlio - išparduodami paskutiniai itin gerai lietuvių vertinami oro kompresoriai „Xiaomi 70mai“ ir „EAFC“: kuo jie skiriasi, kuo panašūs, ką sako pirkėjai ir kodėl kaina skiriasi beveik du kartus („EAFC“ palyginimas su „Xiaomi 70mai“, iš Lenkijos, paskutiniai vienetai, Video)  ()

„EAFC“ yra labai perkamas ir gerai pirkėjų vertinamas automobilinis oro kompresorius. Jis šiek tiek skiriasi nuo labai populiaraus „Xiaomi 70mai“ oro kompresoriaus ir tuo pačiu kainuoja ženkliai pigiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„EAFC“ oro kompresorius:

  • Aliexpress - 18,32 €;
    • 40 % nuolaida;
    • iš Lenkijos ir Čekijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nuo 2,64 € už pristatymą į Lietuvą - atkeliaus per 2-5 dienas.
    • paskutiniai vienetai.

 

„Xiaomi 70mai“ oro kompresorius:

  • Aliexpress - 44,14 €;
    • 50 % nuolaida;
    • iš Lenkijos ir Belgijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nuo 1,40 € už pristatymą į Lietuvą - atkeliaus per 3-7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.

„Xiaomi 70mai“ oro kompresorius yra itin populiarus Aliexpress parduotuvėje - daugelyje parduotuvių tiesiog iššluotas, o iš Lenkijos sandėlio iš vis yra retenybė. Tačiau ir „EAFC“ sulaukia daug gerų pirkėjų įvertinimų.

 

„Xiaomi 70mai“ oro kompresoriaus apžvalgas rasite čia.

Ir kuo jie skiriasi bei kuo yra panašūs?

Pirmas panašumas yra tas, kad abu modeliai turi LCD ekranus ir juose matysite oro putimo rezultatus. Galima pasirinkti KPA, BAR arba PSI vienetus.

Taip pat abu modeliai automatiškai sustoja putę orą, kai pasiekiama pasirinkta slėgio riba.

Taip pat abu modeliai turi adatėles, skirtas pripūsti įvairių transporto priemonių ratams, čiužiniams, kamuoliams, valtims ir t.t.

Taip pat abu modeliai prijungiami su 3,5 metrų ilgio laidu prie transporto priemonėje esančio 12V pridegiklio.

Abiem atvejais turime galingus oro kompresorius, tačiau „EAFC“ dirba vos kiek lėčiau: 35l/min. prieš „Xiaomi 70mai“ 39l/min. Skirtumas gana minimalus.

Įdomu tai, kad „EAFC“ palaiko iki 10 barų, o štai „Xiaomi 70mai“ iki 7 barų. Tad brangesnis „Xiaomi 70mai“ oro pripučia greičiau, bet palaiko mažesnį slėgį, palyginus su pigesniu „EAFC“.

Iš kitų skirtumų yra akivaizdžiai matyti, kad „EAFC“ yra kitokio dizaino ir čia jau turime plastikinio korpuso rėmą, prieš „Xiaomi 70mai“ metalinį lagaminą.

 

Tačiau „EAFC“ yra kur kas kompaktiškesnis: 16,7 x 16,7 x 5 cm prieš 23,5 x 23,5 x 11 cm. Ir tuo pačiu ženkliai lengvesnis: 0,7 kg prieš 2,3 kg.

Be to, „EAFC“ turi patogią rankeną, tad toks oro kompresorius yra tarsi nedidelis ir kompaktiškas lagaminėlis.

Svarbu paminėti ir dar vieną skirtumą. „EAFC“ turi integruotą LED žibintuvėlį, ko nerasime „Xiaomi 70mai“ oro kompresoriuje. Tamsiuoju paros metu, kai netikėtai prireiks pripūsti ar pasikeisti automobilio ratą, tai gali tapti net labai svarbiu privalumu.

Vertinant bendrai, abu oro kompresorių modeliai yra labai geras pasirinkimas ir tą rodo daugybė patenkintų pirkėjų įvertinimų.

Pristatė per 10 dienų. Atrodo kokybiškai surinktas, kompaktiškas. Gana greitai pripučia orą į padangą. Tikrai vertas dėmesio kompresorius su paprastu valdymu, - teigia „Xiaomi 70mai“ kompresorių įsigijęs pirkėjas iš Lietuvos. 1 foto, 2 foto, 3 foto.

 

„EAFC“ oro kompresorių įsigiję lietuviai taip yra juo patenkinti ir duoda maksimalius įvertinimus: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto. Išardytas kompresorius 1 foto, 2 foto.

„Xiaomi 70mai“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(4)
(7)

Komentarai ()