„Xiaomi“ dukterinė kompanija „Redmi“ ruošia staigmeną: netrukus išvysime naują „Redmi Note 10“ seriją - stebėtina galia, išskirtinės kameros ir neregėtai žema kaina  ()

Sklinda gandai, kad lapkričio pradžioje „Xiaomi“ dukterinė kompanija „Redmi“ išleis naują telefonų seriją. Štai ką žinome apie „Redmi Note 10“ ir „Redmi Note 10 Pro“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis nutekėjusia informacija, abu modeliai turės LCD ekranus su skylute asmenukių kamerai. Viename iš šių modelių bus montuojamas „MediaTek Dimensity 720“ lustas ir 48 MP raiškos pagrindinė kamera, kitame rasime „Qualcomm Snapdragon 750G“ procesorių ir 108 MP raiškos pagrindinę kamerą.

Žvelgiant į šių įrenginių specifikacijas, nesunku nuspėti, kad „MediaTek Dimensity 720“ lustas bus montuojamas „Redmi Note 10“, o „Qualcomm Snapdragon 750G“ – „Redmi Note 10 Pro“ modelyje.

 

Verta paminėti, kad tai bus pirmasis išmanusis telefonas, naudojantis „Qualcomm Snapdragon 750G“ lustų rinkinį. Šis pasižymi 8 nm technologija bei aštuoniais „Cortex A77“ architektūros branduoliais bei „Adreno 619“ grafikos plokšte.

Dar svarbiau tai, kad „Redmi Note 10“ serijoje pirmą kartą bus naudojama 108 MP pagrindinė kamera. Tai pirmas kartas, kai „Redmi“ naudos tokios didelės raiškos jutiklį vidutinio ir žemesnio lygio modeliuose. Tikimasi, kad fotografuojamas vaizdas bus žymiai geresnis, palyginti su ankstesne karta.

 

„Redmi Note 10“ pradinė kaina turėtų būti maždaug apie 150 JAV dolerių, o „Pro“ versijos – apie 225 JAV dolerius.

Naujienų išleidimo tikimasi lapkričio pradžioje. Galbūt jų anonsas sutaps su didžiuoju „11.11“ išpardavimu. Šiek tiek palaukime ir sužinosime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(50)
(6)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: