Išbandėme naujausią „Xiaomi“ dulkių siurblį, kuris palaiko net grindų plovimą - neabejotinai 2021-aisiais jis bus perkamas masiškai: vienu įkrovimu 70 min., žvėriška siurbimo galia, daugybė priedų ir pigiau nei 200€ („Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ apžvalga, nuolaidos kuponas, FOTO, Video)  ()

„Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ - naujausias kompanijos belaidis dulkių siurblys, kuris palaiko net grindų plovimą. Ir po 3 savaičių bandymų turiu pasakyti, kad net labai sėkmingas modelis. Yra akivaizdžių pliusų, yra ir tam tikrų diskutuotinų gamintojo sprendimų. Apie viską sužinosite šioje apžvalgoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ belaidis dulkių siurblys:

  • GeekBuying:
    • su nuolaidos kuponu JV65PLUS182,27 €;
    • su nuolaidos kuponu HAPPY2021 - 184,79 €;
    • iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • į Lietuvą pristatys per 2-7 darbo dienas.

„Jimmy“ ypatingai orientuojasi belaidžių dulkių segmente ir per pastaruosius metus pristatė ne vieną ir ne du belaidžius dulkių siurblius.

Žinoma, kad jie visi vienas nuo kito skiriasi: tiek siurbimo galia, išvaizda, priedų gausa ir t.t. Ir čia turime naujausią jų modelį - „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“.

Kuo jis skiriasi nuo kitų? Vienas pagrindinių akcentų, kad šis belaidis dulkių siurblys turi specialų priedą ir taip yra palaikomas grindų plovimas. Tačiau apie viską iš eilės.

„Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ gausus pakuotės turinys

„Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ siurblys iki manęs iš Lenkijos sandėlio atkeliavo žaibo greičiu. Vos tik GekkBuying patvirtino, kad mums apžvalgai išsiuntė šį siurblį, už dviejų dienų jį kurjeris jau pristatė tiesiai į namus. Ir tai įvyko prieš pat Šv. Kūčių vakarą.

Viskas supakuota labai tvarkingai ir saugiai. Kiekviena detalė įdėta į atskirą maišelį ir pilna dėžė putplasčio, kuris apsaugo tiek patį siurblį, tiek ir visus jo priedus.

Pakuotės turinys tradiciškai yra labai gausus. Iškart randu išsamią naudojimosi instrukciją: anglų, rusų, vokiečių, ispanų ir kitomis kalbomis.

Joje pateikiama absoliučiai visa reikalinga informacija: kaip naudotis siurbliu, kaip sujungti priedus, saugumo įspėjimai, techninės specifikacijos ir t.t. Nieko papildomai „googlinti“ tikrai nereikės.

Siurblio priedai - keičiami antgaliai

Pats pirmasis yra štai toks antgalis. Jis reguliuojamas ir tuos šerelius galima pastumti į priekį. 

Pagamintas iš kokybiško ir tvirto plastiko. Kietas antgalis, nesilanksto. Galima drąsiai siurbti įvairaus dydžio atliekas. Patogus nuvalyti stalą, kompiuterio klaviatūrą ir kitus paviršius.

Čia turime siaurą priedą, kurio šerelius taip pat galima pastumti į priekį. Pagamintas iš tokio paties plastiko ir yra tvirtas. Lengvai pritvirtinamas prie siurblio.

Dar randu ir štai tokį pritvirtinamą šluotos antgalį. Įdomus dalykas. Labai gerai su juo susiurbti dulkėms nuo baldų, komodų, spintelių ir panašiai.

Tuo pačiu iškart rekomenduoju pritvirtinti prie siurblio štai tokią lanksčią žarną ir tada tą šluotą ar bet kokį kitą antgalį.

Taip yra itin patogu judėti po kambarį ir išvalyti ypatingai sunkiai ir, prisipažinsiu, seniai kažkokį valymą bemačiusius kambario kampelius.

Turbūt dažnam vyrui su tuo namų valymu taip jau yra - nematai, tai ir galvos neskauda :) Su tokiais priedais jau nėra kaip išsisukti, nes žinai, kad tas vietas gali lengvai pasiekti ir išvalyti.

Prie viso to dar pakuotėje yra ir štai toks papildomas priedas: antgalius sujungianti jungtis. Jį galima lankstyti, tai yra - pakreipti norimu kampu.

Čia praverčia tais atvejais, kai reikia išvalyti spintų viršutines dalis. Nebereikia ropštis ant kėdės, kad galėčiau ten pasiekti. Labai patogus dalykas.

 

Ir iš tikrųjų naudojimosi instrukcijoje parodytos visos galimos tų priedų sujungimo kombinacijos. Ir tų variantų yra labai daug.

Čia matote „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ siurblio laikymo stotelę. Taip, kukloka tokia. Prisipažinsiu, tikėjausi kiek rimtesnio varianto. Tokio, kuris laikytų ne tik siurblį, bet ir būtų galima susidėti priedus.

Iš kitos pusės, prilipdom šią stotelę tokioje kambario vietoje, kurioje norėsime laikyti siurblį ir jį pakabiname. O priedus susidedame į tam paskirtą vietą. Vargiai ir didelė laikymo stotelė juos visus sutalpintų.

Beje, toji siurblio laikymo stotelė siurblio įkrovimo nepalaiko. Jos funkcija tėra laikyti pakabintą siurblį.

Kalbant apie įkrovimą, tai pakuotėje randu štai tokį „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ baterijos įkroviklį. Kokybiškai pagamintas, laidas maždaug 2 metrų ilgio, tad jo yra užtektinai.

Kaip manote, kas čia? Iš pradžių ir man kilo toks klausimas.

Čia yra atsarginiai filtriukai. Jie dedasi į šioje pakuotėje esantį vandens plovimo priedą ir filtruoja vandenį. Taip užtikrinama, kad ant šluostės patektų visiškai švarus vanduo ir grindys būtų maksimaliai švariai išplautos.

Plovimo priede jau yra įdėti filtriukai, jų ten vienu metu dedasi 2 vnt., čia turime dar 6 vnt. atsarginių. Gamintojas rekomenduoja filtriukus keisti kas 1-3 mėnesius, priklausomai nuo to, kaip dažnai plaunamos grindys ir kokio švarumo vandens į tą priedą pripilsite. Tad iš esmės šių filtrų man užteks ilgam.

Apie tą plovimo priedą yra ką pakalbėti, tad kiek vėliau.

O čia turime mažesnio dydžio ir baldams valyti skirtą motorizuotą siurbimo galvą. Prijungiama ir atjungiama labai lengvai ir paprastai. Puikiai pagaminta.

Ji turi štai tokį volelį - sudarytą iš šerelių ir guminių juostelių. Taip pat atkreipiu dėmesį, kad čia motorizuota galva, tad turime papildomus 20W galios prie bendros 500W siurblio galios.

Ir turiu pasakyti, kad ji dirba puikiai. Iš baldų labai gerai susiurbia ir pačias smulkiausias daleles. Puikus daiktas.

Čia jau matote pagrindinę motorizuotą galvą su grindims skirtu voleliu. Pagaminimo kokybė nepriekaištinga, pajungimas greitas ir paprastas.

Motorizuota siurbimo galva yra 30W galios ir per įvairius paviršius juda ypatingai lengvai. Atrodo, kad siurbimo galva pati juda į priekį. 

Jos apačioje yra ratukai ir grindų nebraižo. Siurbimo galia labai gera ir pakelia įvairaus dydžio atliekas.

Čia rasite ir kiliminei dangai bei stambesnėms atliekos susiurbti skirtą štai tokį volelį. Juos išimti bei įdėti yra paprasta. Instrukcijoje parodyta, kaip tą padaryti. Volelių fiksavimo mechanizmas tvirtas.

Gamintojas pabrėžia, kad abiejų volelių atvejais išvengiama jų apsivėlimo plaukais. Ir tai yra tiesa. Žinoma, kad ne 100 proc., bet absoliuti dauguma plaukų nukeliauja į atliekų dėžutę ir vos vienas kitas lieka apsivijęs volelį.

„Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ siurblio galia, baterija, pagaminimo kokybė ir kt.

Ir štai mano rankose matote „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ belaidį dulkių siurblį. Kompaktiškas, simpatiško dizaino ir gana lengvas įrenginys. Be visų priedų sveria 1,5 kg.

Patogus laikyti rankoje. Rankena tinkamo dizaino, tad galima siurblį laikyti taip, kaip kad matote nuotraukoje žemiau, tiek ir paėmus už jo viršutinės dalies. Rankai vietos užtektinai.

Taip pat siurblys rankoje laikosi tvirtai, iš jos neslysta, kas taip pat yra svarbu.

 

„Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ turi bešepetėlinį 500W galios elektros variklį. Didelė galia ir labai gerai, kad čia turime bešepetėlinį variklį. Tai naujesnės kartos variklis, kuris tarnaus ilgiau.

Siurbimo galia, kas siurbliui yra kritiškai svarbus parametras, čia siekia 145AW. O štai siurbimo slėgis maksimaliai siekia 22kPa.

Ką mums sako visi šie skaičiai? Kad čia turime galingą belaidį dulkių siurblį. Tokios galios modelio pilnai užtenka ne tik greitai perbėgti per kambarį ir susiurbti dulkėms, bet ir rimtam namų valymui. 

„Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ lengvai nuo grindų bei kiliminės dangos pakelia įvairaus dydžio atliekas. Tą patį galiu pasakyti ir apie baldų valymą.

Primenu, kad tiek baldams, tiek ir grindims skirtos galvos yra motorizuotos, tad prie 500W „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ elektros variklio dar papildomai prisideda galios.

„Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ baterija ir veikimo režimai

Štai čia matote ant „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ korpuso esantį dangtelį, po kuriuo paslėpta jo baterijos įkrovimo jungtis.

Atsidaro bei užsidaro lengvai ir belieka siurblį prijungti prie įkroviklio, o pastarąjį prie 220V elektros tinklo.

Minusas čia yra tas, kad baterija neišimama. Panašu, kad gamintojas norėjo „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ padaryti kuo kompaktiškesniu, tad visus siurblio elementus sudėliojo taip, jog baterijos neišimsime.

Kiek laiko trunka įkrovimas? Nuo 0 iki 100 proc. 2500 mAh talpos baterija įkraunama per 4 val. ir 30 minučių. Normalus laikas. Visada norėtųsi greičiau, bet vertinant rinkoje esančių siurblių įkrovimo laikus ir tai, kad neretai jie siekia 6 ar net 7 valandas, tai čia itin geras rezultatas.

„Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ korpuso viršuje yra vienas šviesos indikatorius. Kai baterijos energijos lieka visai nedaug, pradeda mirksėti raudona spalva, įkrovimo metu nuolat šviečia raudona spalva, kai pilnai įkrauta - žalia spalva. Besidarbuojant taip pat šviečia žalia spalva.

Norėtųsi, kad būtų geresnis šviesų indikatorių sprendimas, kadangi gana sunku orientuotis, kiek lieka energijos. Kai pradeda mirksėti raudona spalva, tai darbuotis dar galima kokias 7 minutes.

Kalbant apie veikimo laiką, tai gamintojas jį nurodo teisingai ir mano testavimų rezultatai skiriasi +/-1 minutės rėmuose:

  • Maksimali siurbimo galia - su motorizuota galva 9 min., be motorizuotos galvos 10 min;
  • Vidutinė siurbimo galiasu motorizuota galva 22 min., be motorizuotos galvos 30 min;
  • Eco režimassu motorizuota galva 44 min., be motorizuotos galvos 71 min.

Taigi, čia turime 3 veikimo režimus ir jie keičiami ant korpuso esančiu mygtuku. Patogu ir tai, kad nereikia nuolat laikyti nuspaudus maitinimo mygtuko.

Tiesiog paspaudžiu ON ir pirmyn į darbą. Darbas baigtas, vėl paspaudžiu tą patį mygtuką, kuris suveikia kaip OFF ir siurblys išsijungia. Siurbimo režimai keičiami įjungus siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ atliekų dėžutė ir filtrai

„Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ turi 0,5 litrų talpos atliekų dėžutę. Ji lengvai nusiima nuo pačio siurblio.

Čia visgi turi vieną priekaištą. Akivaizdu, kad gamintojas taip padarė vėlgi dėl to, kad „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ būtų kuo kompaktiškesnis, tačiau atliekų ištuštinimas šiuo atveju nėra pats patogiausias, koks tik yra rinkoje.

Kai prisipildo atliekų dėžutė, turiu ją visą nuimti nuo siurblio ir iš jos ištraukti dvigubą cikloną su visais filtrais. Ir tik tada galiu atliekas išpilti į atliekų kibirą. Ne pats patogiausias dalykas. 

 

Panašu, kad gamintojas šiek tiek patogumo paaukojo kompaktiškumo vardan. Plius, jis rekomenduoja po kambarių valymo išplauti visus šiuos filtrus.

Ir juos išimti yra labai patogu. Štai matote metalinį atlenkiamą žiedą, kurį truktelėjus į viršų ir išsiima ciklonas su filtrais.

Taigi, čia turime dvigubą cikloną, HEPA ir standartinį filtrus. Visi jie yra plaunami ir pilnai iš naujo panaudojami.

Tai yra labai gerai, nes nereikės kaskart pirkti naujo HEPA filtro. Šio užteks ilgam. Ir gamintojas tvirtina, kad tokia oro filtravimo sistema sulaiko iki 99,97 proc. pačių mažiausių (0,3 mikronų) dalelių. Kenčiantiems nuo alergijų tai yra labai svarbūs rodikliai.

P.S. išplovus filtrus būtina juos pilnai išdžiovinti ir tik tada vėl galima juos naudoti.

Štai šitaip atrodo visas „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ pakuotės turinys. Iš tiesų labai gausus ir čia yra absoliučiai visi priedai, kokių tik gali prireikti.

Galima drąsiai sakyti, kad su tokiu siurbliu išvalysime visus namų ir automobilio salono kampučius.

Taip „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ siurblys atrodo pasirengęs darbui, su motorizuota galva ir grindims skirtu voleliu. Simpatiškas ir patogus darbuotis siurblys.

„Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ plovimo priedas: pliusai ir minusai

Kaip ir minėjau, „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ išsiskiria tuo, kad čia turime grindų plovimui skirtą priedą. 

Ir net 2021-ųjų metų pradžioje toks dalykas yra tikra naujiena tarp belaidžių dulkių siurblių. Labai retas modelis gali tuo pasigirti ir greičiausiai būtent „Jimmy“ tokią naujovę atneša į šią rinką.

Bet ar tai tikrai geras, naudingas ir tinkamai veikiantis dalykas? Objektas tikrai vertas diskusijų.

Štai čia mano rankoje matote tą grindims skirtą priedą. Ir kompanija gana paprastai ir tuo pačiu gudriai sugalvojo, kaip jį pritvirtinti prie pačio siurblio. O konkrečiau, prie pagrindinės siurbimo galvos. Abu jie labai gerai susijungia ir kaip tai atrodo galite matyti kiek žemiau pateiktose nuotraukose.

Grindų plovimo apačioje turime nuimamą ir plaunamą plaušinę. Jį yra priklijuojama, laikosi tvirtai. Čia yra ir papildoma gumos juostelė nustumti stambesnėms atliekoms.

Viršutinėje dalyje yra guminis dangtelis ir į šį priedą telpa maždaug 250 ml vandens. Dangtelis užsidaro labai tvirtai ir vanduo tikrai nesitaško į šalis. Viskas padaryta kokybiškai.

Čia matote priedo apatinę dalį be plaušinės. Tą dalį, kuri remiasi į grindis. Kaip ir minėjau apžvalgos pradžioje, šiame grindų plovimo priede dedasi du vandens filtriukai. Pro juos ir leidžiamas vanduo.

Šalia jų matote juodos spalvos, pavadinkime, bumbulus. Kai jie spaudžiami, pro tuos filtriukus pradeda tekėti vanduo. Kaip tai atrodo galėsite pasižiūrėti žemiau pateiktame vaizdo įraše.

Taigi, tasai priedas su vandeniu pritvirtinamas prie pagrindinės siurbimo galvos ir štai kaip viskas atrodo.

Atrodo lyg transformeris :) ir gana masyvus, tačiau realybėje nėra jau toks didelis, kaip gali pasirodyti. Vandens plovimo priedas yra 9 cm pločio ir 25,5 cm ilgio.

Štai šitaip jie atrodo sujungti, žvelgiant iš šono.

Tad stumiant siurblį į priekį, pirmiausiai motorizuota siurbimo galva susiurbia visas atliekas, o tada paskui keliaujantis priedas iškart plauna grindis.

 

Ir iš esmės viską „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ daro teisingai bei kokybiškai. Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti, kiek vieną kartą pervažiavus per grindis lieka vandens.

Gana akivaizdu, jog čia turimi drėgną plovimą, bet ne tokį, kad liktų vandens bala. Tiesą pasakius net nežinau kodėl gamintojas savo paviešintoje nuotraukoje rodo, kad „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ plovimo priedas palieka tiek daug vandens.

Jei iš tikrųjų taip būtų, tai iš manęs kritika lietųsi laisvai. Dabar esu patenkintas tokiu vandens padavimo lygiu.

Vandens ant grindų paduodama saikingai, tą galėjote matyti ir iš mano pateiktų nuotraukų, jos džiūva pakankamai greitai, tad tokį priedą galima naudoti drąsiai. Jis taip pat patogiai nuimamas ir uždedamas.

Prieš pradedant plovimą rekomenduoju sudrėkinti šluostę. Taip galėsite iškart plauti grindis, nes to vandens paduodama ne tiek, kad visa šluostė per akimirką sušlaptų. Vandens paduodama tiek, kad ji būtų nuolat drėgna ir to užtektų grindų plovimui.

Tai kokie minusai? Kas man šiuo atveju nepatiko, tai vandens talpos ištuštinimas. Ne visada prisireikia tų 250 ml vandens. Gamintojas teigia, kad 250 ml užteks išplauti iki 200 m2 plotui. Labai sunku tiksliai pasakyti ar tai tiesa, kadangi mano atveju plovimo plotas yra ganėtinai nedidelis ir dar visokie baldai, nedideli kilimėliai ir panašiai. Kaip ir daugelio namuose. Sakyčiau, kad vieno papildymo užtenka maždaug 150 m2 plotui.

Tad jei to vandens lieka, jį reikia išpilti. Kitu atveju vanduo nors ir labai lėtai, bet per tuos filtriukus po truputi tekės. Ir toji pripildymo anga nėra patogi norint pilnai išpilti vandens likutį. Jo vis tiek kažkiek lieka.

Grindų plovimu atveju galima judėti tik į priekį. Iš esmės galima judėti kaip nori, bet tikriausiai ir patys suprantate, kad tokiu atveju su voleliu važiuosime per plautas grindis. O juk ant jo vis tiek kažkiek yra likę smulkių dulkių ir volelio nesinori drėkinti, nes prie jo purvas lips dar labiau. Tad esmė paprasta - judėjimas tik į priekį ir tomis trajektorijomis, kur dar grindys neplautos.

Testavimų vaizdo įrašas ir dar keletas svarbių momentų

Apibendrinus galiu pasakyti, kad „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ siurbia labai gerai. Tiek ant kietų grindų, kilimėlių, baldų jis dirba puikiai ir surenka visas atliekas. Belieka tik pasirinkti tinkamus ir tuo metu geriausiai valymo poreikius atitinkančius antgalius. O jie keičiami greitai ir patogiai.

Plovimas? Iš esmės matau daugiau pliusų nei minusų. Kas gi pasiginčys, kad vienu siurblio pravažiavimu grindys išvalomos sausai bei tuo pačiu išplaunamos yra blogai? Šaunus dalykas ir, manau, kad daugeliui tokia „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ savybė tikrai pravers.

Čia galite pasižiūrėti trumpą „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ bandymų vaizdo įrašą. Jame pamatysite, kaip gi paduodamas tasai vanduo. Tik iškart perspėju, nemanykite, kad jis tokia čiurkšle ir bėga :)

Tiesiog spaudžiau tuos juodus bumbulus tiek, kiek įmanoma, kad gerai matytųsi vandens padavimo procesas. Realybėje jis paduodamas silpniau, bet tuo jau galėjote įsitikinti ir aukščiau pateiktose nuotraukose.

Pamatysite ir „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ triukšmingumo lygį esant skirtingiems darbo režimams. Ir tos motorizuotos galvos sukelia papildomo triukšmo:

  • Eco siurbimo režime 67-69dB;
  • Vidutinės galios režime 69-72dB;
  • Maksimalios galios režime 73-75dB.

 

Gamintojas nurodo, kad maksimalus „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ triukšmo lygis siekia 82dB, tad tai nėra pats tyliausias modelis rinkoje, bet ir ne pats triukšmingiausias.

„Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ siurblys yra labai paslankus ir patogus naudoti įvairiose situacijose. Lengvas ir kompaktiškas.

Galutinis verdiktas

Galutinai apibendrinus, manau, kad „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ yra labai vykęs kompanijos belaidis dulkių siurblys. Labai gerų specifikacijų, puikiai besidarbuojantis realiomis sąlygomis siurblys, kuris susilauks daug dėmesio.

Net ir įvertinus mano jau straipsnyje paminėtus minimalius minusiukus, tai yra net labai geras variantas visiems, kurie už priimtiniausią kainą ieško geriausio belaidžio dulkių siurblio.

Pliusai:

  • labai greitas pristatymas iš Lenkijos sandėlio - vos per dvi dienas į namus siurblį atvežė kurjeris;
  • viskas puikiai supakuota ir labai gausu priedų;
  • daugybė keičiamų antgalių, yra ir lanksti žarna, taip pat grindims skirtas plovimo priedas;
  • yra atsarginių vandens filtriukų - 3 papildomos poros;
  • pagrindinė ir baldams skirtos galvos motorizuotos - taip turime didesnę siurbimo galią ir išvalomi gilesni sluoksniai;
  • 500W galios bešeptelėlinis variklis;
  • 145AW siurbimo galia ir 22kPa siurbimo slėgis - labai geri parametrai, ko pilnai užtenka susiurbti ir stambioms atliekoms;
  • 2500 mAh talpos ir per 4,5 val. įkraunama baterija;
  • 3 veikimo režimai ir maksimaliai baterijos užtenka 70 min;
  • kompaktiško dydžio ir tik 1,5 kg svorio siurblys - patogus naudoti įvairiomis valymo aplinkybėmis;
  • labai kokybiškas valymas ir grindų plovimas - vandens padavimas tvarkingas ir grindys yra drėkinamos tinkamai;
  • 0,5 litro atliekų dėžutė, dvigubas ciklonas, HEPA ir kiti filtrai - viskas plaunama ir pakartotinai naudojama.

Ko dar norėtųsi:

  • didesnės laikymo stotelės. Tokios, kurioje papildomai būtų galima susikabinti antgalius;
  • maksimalus triukšmo lygis siekia 75dB ir norėtųsi, kad būtų dar tylesnis;
  • likusio vandens išpylimas iš vandens talpos yra ne iki galo apgalvotas. Šiek tiek vandens jame vis tiek lieka;
  • kiek nepatogus atliekų dėžutės ištuštinimas;
  • nėra galimybės pakeisti baterijos - ji integruota korpuse;
  • baterijos indikatorius ant siurblio nėra iki galo informatyvus.

P.S. Dėkojame internetinei parduotuvei GeekBuying už galimybė išbandyti naująjį „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ belaidį dulkių siurblį. Jei tokio norite sau bei artimiesiems, šiuo metu su nuolaidos kuponu JV65PLUS ir Europos sandėlių jį galima įsigyti už 182,27 €.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()