„Aukščiausias vertimo tikslumas, nepamainomas daiktas, net nėra ką lyginti su Google Translate“: net 2 kartus pigiau išskirtinis ir puikiai pirkėjų vertinamas kalbų vertėjas („Timekettle Zero“ pirkėjų atsiliepimai, Video)  ()

Net jei absoliučiai laisvai gebate bendrauti 3-5 kalbomis, „Timekettle Zero“ kalbų vertėjas Jums vis tiek pravers. Štai ką apie šį įdomų prietaisą sako pirkėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Timekettle Zero“ kalbų vertėjas:

  • TikTech - 41,98 € (iOS versija, Android versija);
    •  iOS versijoms galioja kuponas ZEROIOSEU93
    • Android versijoms galioja kuponas ZEROANEU76
    • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.
  • Amazon - 80 €.

„Timekettle Zero“ yra labai geros kainos kalbų vertėjas ir dabar TikTech jį parduoda už ypatingai žemą kainą.

Čia tik norime atkreipti dėmesį, kad šis TikTech parduodamas modelis yra suderinamas su Apple (iOS 11.0 ir naujesnę operacinę sistemą dirbančiais) įrenginiais.

Turintiems C-tipo jungtį (Android įrenginiams) - belieka TikTech puslapyje spustelėti ties: We have another version for Android users (nuolaidos kupono kodas: 6MRMXBF8HXRR).

Taigi, „Timekettle Zero“ kalbų vertėjas yra ypatingai mažo dydžio, labai patogus gabentis su savimi ir itin patogus naudotis. 

 

Tiems, kurie keliauja įvairiais verslo reikalais bei daug bendrauja su kitų šalių piliečiais, toks prietaisas gali tapti ypatingai naudingu.

Įdomu yra ir tai, kad „Timekettle Zero“ kalbų vertėjas gali darbuotis ir be interneto pagalbos. Tokiu atveju yra palaikomos 6 kalbos ir iš/į kinų kalba yra verčiamos anglų, prancūzų, ispanų, japonų bei rusų kalbos.

Ypatingai puikus dalykas. Jei esate vyresnis žmogus, tai, turbūt, drąsiai galime sakyti, kad mokate rusų kalbą, o ir anglų dažnas vyresnis geba bendrauti. Apie jaunesnio amžiaus žmones galima drąsiai sakyti, kad jiems rusų kalba praktiškai nesuprantama, tačiau anglų - tarsi gimtoji. 

Tad su „Timekettle Zero“ kalbų vertėju ir be interneto lengvai susikalbėsite su žmogumi, kalbančiu kinų kalba. Verslo atstovams bei turistams, tai yra itin svarbus privalumas.

Žinoma, daugiausiai galimybių ir papildomų režimų bei palaikomų komandų gausime tada, kai bus aktyvuotas interneto ryšys.

Tada „Timekettle Zero“ kalbų vertėjas palaiko 3 veikimo režimus ir net yra Meeting režimas, kai bendrauja keli žmonės. Tereikia tik stalo viduryje padėti „Timekettle Zero“ kalbų vertėją ir jis surinks sakomus žodžius, dirbtinis intelektas iškart apdoros informaciją ir ją išvers į reikiamą kalbą.

 

Svarbu, kad „Timekettle Zero“ kalbų vertėjas nuo kalbančiojo būtų iki 1,2 metro atstumu.

Neverta jaudintis ir dėl pašalinių garsų, kadangi šiame įrenginyje įdiegtas pašalinių garsų slopinimas. Tad visas dėmesys nukreipiamas tik į šalia esančių žmonių sakomus žodžius.

„Timekettle Zero“ kalbų vertėjas, esant interneto prieigai, palaiko net 40 skirtingų kalbų bei 93 dialektus, tad su tokiu šauniu prietaisu susikalbėsime su didžiąja dalimi pasaulio žmonių.

Ką apie „Timekettle Zero“ kalbų vertėją sako pirkėjai?

Šį prietaisą Amazon parduotuvėje jau yra įsigiję daugybė pirkėjų ir turime labai aukštą įvertinimą. Absoliuti dauguma pirkėjų tvirtina, kad tai labai šaunus įrenginys, kuriam nė iš tolo negali prilygti įvairios į telefonus atsisiunčiamos vertimų programėlės. 

Štai keletas pačių išsamiausių ir geriausiai pirkėjų nuotaikas atspindinčių atsiliepimų apie „Timekettle Zero“ kalbų vertėją:

  • Lexus (pirkėja iš JAV): Mano ispanų kalbos žinios yra gana vidutiniškos ir man nuolat tenka dirbti su žmonėmis, kurie tik tokia kalba ir tekalba. Tad dirbant su finansais ir statybų sektoriuje yra labai sunku tinkamai bendrauti, kai nesupranti ką tau sako ir negali kitam žmogui paaiškinti, ko iš jo nori. Šis vertėjas labai pagelbėja bendraujant su ispaniškai kalbančiais žmonėmis. Prijungiu prietaisą prie telefono, atsidarau programėlę, telefoną padedu ant stalo ir bendraujame. Abu kalbame savo kalbomis, paspaudžiame telefono ekraną ir Timekettle Zero išverčia sakomus pašnekovo žodžius į kiekvienam suprantamą kalbą. Beje, šio įrenginio dėkliukas yra magnetinis, tad jame Timekettle Zero laikosi labai tvirtai ir patogu jį gabentis su savimi. Žmonės manęs kartais klausia, kodėl nesinaudoju paprasčiausiu „Google Translate“? Atsakymas paprastas: nes su Timekettle Zero viskas vyksta kur kas greičiau - realus pokalbis čia ir dabar, ir verčiamas tekstas per kelias sekundes.
  • karina (pirkėja iš JAV): Nupirkau šį vertėją savo vyrui, nes jis dirba su įvairiomis kalbomis kalbančiais klientais. Taip pat daug keliauja po pasaulį, tad jam toks prietaisas labai praverčia. Aš kalbu keliomis skirtingomis kalbomis ir galiu patvirtinti, kad Timekettle Zero verčia tinkamai. Jis pasižymi labai dideliu vertimo tikslumu ir tą daro momentaliai. Puikus pirkinys.
  • Amazo (pirkėjas iš Kanados): Mano žmona yra ispanė ir puikiai kalba anglų kalba. Tačiau aš turiu keblumų, kai noriu bendrauti su jos giminaičiais. Radau Amazon šį Timekettle Zero vertėją ir nusprendžiau įsigyti bei išbandyti. Užtrukau vos 1-2 minutes, kol jis buvo parengtas darbuotis. Iškart su žmona nusprendėme išbandyti, kaip tiksliai jis dirba. Tad ir prasidėjo ispanų-anglų pokalbis. Įrenginys dirba puikiai. Absoliučiai jokio vertimo delsimo. Net nereikia kalbėti kažkaip specialiai lėtai, kad prietaisas spėtų surinkti žodžius ir juos išverstų. Taip pat sakomi žodžiai iškart rodomi programėlės lange ir jie ten lieka, kas yra patogu, norintys juos gali bet kada perskaityti. Geras daiktas.
  • FoxLAF (pirkėjas iš Kanados): Patikėkite, labai paprastas naudojimasis. Man prireikė vos 5 minučių viskam paruošti ir suprasti visas funkcijas, nors aš esu iš „senosios mokyklos“ ir ne toks jau didelis technologijų mėgėjas. Mano vaikai iškart suprato ką ir kaip daryti! Labai kompaktiškas ir lengvas prietaisas. Dydis panašus, kaip visiškai mažo USB atmintuko. Patogus gabentis su savimi ir telpa praktiškai bet kokioje kišenėlėje. Tad jei daug keliaujate po užsienio šalis verslo reikalais ir tose šalyse jums yra sunku susikalbėti - šis produktas leis lengvai išvengti šio kalbų barjero.

 

 

Plačiau apie „Timekettle Zero“ kalbų vertėją, jo galimybes, kaip naudotis ir praktiniai bandymai šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()