Perkamiausi peiliai iš Aliexpress: aukščiausios kokybės japoniškas plienas, ergonomiškos medinės rankenos, beveik 21 000 užsakymų ir puikus pirkėjų iš Lietuvos įvertinimas - „Super kokybė, aštrūs kaip britvos, perku jau antrą tokį“ („XITUO“ peilių atsiliepimai, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Staska 2021-02-13 08:57
Kaina pigiau grybo, jei jie is tikro kokybiskai pakankamai pagaminti. 7Cr17 siaip Kinijos standartas, bet plienas gal ir Japonijos gamintojo, standartas atitinka USA ir Japonijos 440A, ko pilnai uztenka kokybisku virtuviniu peiliu gamybai
sigun 2021-02-13 09:10
Peiliai tikrai nėra labai aštrūs. Gal kiek geriau nei iš prekybcentrio už 2 eur. Plienas paprastas, kiniškos markės. Beje, pardavėjas net ir nerašo, kad iš japoniško plieno, o tik "peilis japoniškas", kas išvertus iš kinų marketologų kalbos reiškia, kad forma nukopijuota nuo kažkurio japonų gamintojo. Graži rankena labai greitai susibraižo ir tampa gerokai matine. Bet blogiausia, kad ant vieno peilio, kuris gulėdavo stalčiaus apačioje ir gaudavo daugiau drėgmės, per ~2 mėnesius atsirado rudžių žymių. Nebepirkčiau.
Staska 2021-02-14 16:27
,, Bet blogiausia, kad ant vieno peilio, kuris gulėdavo stalčiaus apačioje ir gaudavo daugiau drėgmės, per ~2 mėnesius atsirado rudžių žymių. Nebepirkčiau." Reiskia plenas greciausia tikrai ne 7Cr17 ir deja tai nera isimtis is taisykles, jei Ali kazkas kainuoja dvigubai pigiau uz analogiskos kokybes produkta Lietuvoje, internete, reiskia gamintojas kinietis klastoja technine specifikacija, arba pati pagaminimo kokybe yra zymiai prastesne, o komentarai vartotoju didzioji dalis netikri.