Pagaliau jos Lenkijos sandėlyje: plytelių išlyginimo sistema, kokios Lietuvoje net nerasite - tinka įvairioms plytelėms, žaibiškas lygiavimas, daugkartinio panaudojimo ir juokingos kainos (Video, Lenkijos sandėlio papildymas 2021-06-11)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2021-02-08 11:42
Aš pats klijavau sau plyteles gal kokia 70-80m^2 gridų su ta vienkartine sistema su kyliukais, gavosi labai pigiai daug pigiau nei tie kinietiški, o rezultatas tobulas. Lyginau aukščius/nuolydžius su 360 laipsniu lazeriu ir atžymėtu aukščiu ant majonezo kibiriuko. Kadangi man čia buvo tik vienkartinis darbas, tai net nepirkčiau dabar tų kinietiškų daugkartininių nebent tikitės, kad eis išsukti tą T formos vielą iš apačios, klijai taip stipriai sukietėja net per naktį, kad sunku ten kažką net pagrandyti. Na nebent profams prisipirkus 10-20 tokių komplektų eiti dėliot jas kiekvieną dieną. Aš prakeikiau tokį darbą man mėnesį po to skaudėjo nugara ir kelius, net ir klūpint ant storo porolono. Paskui kai atsigavau fiziškai ir morališkai klijavau sienas, nuo sienų klijavimo nebuvo taip prastai kaip nuo grindų. O pats klijavau plyteles ir nesamdžiau nes puikiai buvau susipažines jau iki to su meistrų darbo "kokIbe", tai samdžiau tik fiziškai labai sunkiems darbams, kaip sienų mūrijimas, neturėjau pastolių nei laiko tuo metu tai samdžiau polistirolo apklijavimui ir užarmavimui, visa kita patys padarėm.
vardasas 2021-02-25 13:39
mazoms plytelems tie vienkartiniai zinoma, bet kai jau klijuoji tarkim 120x60cm tai jau geriau sitie.
bahuriux 2021-02-25 15:42
Šituos ištraukti kitą dieną gali būti neįmanoma, nes tos apatinės T formos vielos gali įsiklijuoti į klijus. Daugiau problemų su jais kaip ir neturėtu būti. Savaime aišku kai klijuoji plyteles nuo 15 iki belekiek eurų per m2 tai keli papildomi pinigai nieko nereiškia. Kaip ten bebūtu be lazerio ir rankų dygstančių iš teisingos vietos viestiek gausis nelygiai nepadės nei jokie stebuklingi kabliukai. Nes betonuotuojai su sausu betonu kur betonuoja tai primala Š, o ir kampai pakyla aukštyn stingstant betonui, tai lyginasi su klijais aukštis. Aš naudojau ypač elestingus klijus atlas ir nesigailiu.
Talkatif 2021-02-25 17:33
Bahuriux, jau subrendai Bahuru tapt
vardasas 2021-02-25 18:12
taigi ji labai mazyte ta vielute, lengva pasukti, bet kita vertus kai 1 karta dares tai nelabai ir suprasi kur ta kokybe, kazkam atrodo super idealiai,o kitas gali koja nusilauzti uzkliuves
bahuriux 2021-02-25 22:10
Draugelis atvarė pas mane ir pareiškė, kad pas mane sudėta daug kartų lygiau, nei tai darė profas nes matė 1:1 tokias pat plyteles net spalva ta pati bet dėja koja tikrai gali nusilaužti, po tokių profų sudėjimo. Viskas dėl to kad tos plyrelės yra ilgos 123 cm ant 27 atrodo ir dėl technologijos jos visos persilenkusios į viršų po kokį 1cm lanku, aš jas lyginau kyliavau su kyliais apačias, spaudžiau su plytom per vidurį ir neprakeičiau daugiau nei 25% ilgio galų. Žodžiu netik kampus lygiai sudėjau bet ir perlenkia atgal kad būtu tiesios. Vieną plytelę padėti užtrukau vidutiniškai 20 minučių. Profas tuo tarpu sumetė belekaip ir aukščių skirtumai buvo po 1 cm beveik per visas grindis nes tiesiog tokios plytelės. Tos plytelės kainavo 19 euru m2 gal jos specialiai taip pagamintos nežinau, aš tiesiog sudėjau tiesiai aukščio skirtumas 1mm nedaugaiu per 5-6 m ilgį čia dėl lazerio. Nė už ką nebūčiau daves gadinti jokiam meistrui tokių gražių plytelių.
vardasas 2021-02-25 22:31
Čia panašu į medžio lentų imitacijos plyteles, jas patogu dėti dėl labai užapvalintų kraštų. Pabandyk dėti 120x60 kalibruotas, jos irgi išlinkusios būna, tuomet supranti kad visai gerai tokie pritempėjai, beto jie neatstoja kryžiuku, netam jie skirti, kryžiukus dedi kartu su šitais.
bahuriux 2021-02-25 22:56
Aš nesakau, kad tie prirempėjai blogai, jie labai geri su sąlyga jei pataikysi laiku juos išlupti. Kai reikia šimtais smulkmenų statybų metu suorganizuoti, tai kol juos gausi gali jau būti įsikėles gyvent. Dėl kryžiukų tai čia aišku kaip dieną ir jų nereikia siustis iš niekur pilna jų visose statybinėse parduotuvėse. Su stačiais aštriais kampais nesu dėjes ir nebūčiau tokių pirkes nes atrodo nelabai gerai net jei sudėtos lygiai, beto pjausto pėdas arba tapkes vaikštant su siulėm irgi problematiška yra. Pas mane kažkokio medžio imitacijos plytelės draugeliai keli net čiupinėjo su rankom nes galvojo kad medinės grindys.
immortallt 2021-04-13 15:34
Na 60x60 akmens masės pirmą kartą dėjomės, tai padarėme geriau nei vonioje profai, labai gyręsi ir aiškinę, kaip čia viskas kreiva (kaip vėliau pasirodė, gulsčiukas pieno riebumą rodo, nes pasiėmė mano asmeninį, sugadintą gulsčiuką, numetęs buvau iš antro aukšto). Sienas glaistėme ir lygiau, ir 3x greičiau. Tiesa, kur fasado apdailą darė - tai viskas labai gražu, ir konstruktyvas idealiai gražiai. Vata sudėta tvarkingai, nėra prie ko prikibti.
Dziao 2021-04-14 01:00
Vejai su tom vielom, niekas ju nenaudoja, nebent tokie 3kv kaip,hobby klijuojantis, yra daug geresniu, ir be tokio hemorojaus
sigun 2021-06-11 07:56
Šituos reklamuoja jau bent 3-ią kartą. Įdomu kiek gauna už reklamą?
HardAxe 2021-06-11 09:36
turbūt procentą nuo pardavimo (referal link)?