Seniai nebuvo tokios geros progos - iš Belgijos sandėlio išparduodami patys perkamiausi TV priedėliai iš AliExpress: iki 8K palaikymas, Android 10, WiFi, Bluetooth, virš 25 000 užsakymų, aukščiausias lietuvių įvertinimas ir puiki kaina („Vontar H96 Max“ ir „Vontar H96 Max+“ palyginimas, kuponai, iš Belgijos, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2021-02-09 14:47
HD jungtis? Čia gal kinai negavo licencijos naudoti HDMI pavadinimo? Bet kuriuo atveju neskamba patikimai. Ir kodėl nuėjus į alibaba puslapį visas aprašymas atrodo lyg šizofreniko kūrinys? Beje jei turi teliką kuris palaiko hdr, šitas įrenginys yra beprasmis, nes tas telikas turės visas išvardintas funkcijas. Jei turi seną teliką, jis neturės tarkim 4K, ar hdr, ir greičiausiai turės visas funkcijas reikiamas savo galimybėms išnaudoti. Toks įrenginys turbūt naudingas tik jei turi gerą monitorių (be multimedia funkcionalumo), ir nori jį privesti prie išmanaus televizoriaus galimybių. Bet tokie monitoriai yra brangesni, jų mažiau perkama, ir tas kas jau tokį nusipirko, greičiausiai planuoja jungti tik kompą prie jo, kuris turės daugiau galimybių, ir galios. Taigi lieka maža grupė žmonių, kurie turi monitorių, ir nori išjungę kompą pažiūrėti youtube. Kas yra absurdiškai kvaila, nes nerašoma kad šie įrenginiai turi reklamų blokavimą youtube. Na bet spėju pats nesėkmingiausias apple TV įrenginys negali likti be konkurentų.
Šaras 2021-02-09 15:26
Ką tu su tuo 4k 60fps žiūrėt žadi? Filmus iš youtubo? Nesakau kad būtent šitas aparatas geras, bet tu visiškai nesupranti kam jis skirtas. Jei nesupranti, tai nėr ko ir komentuot.
conjurer 2021-02-09 16:07
Tai gal gali paaiškinti kam jis skirtas? Nes išvardinau galimus naudojimo scenarijus, ir visuose jis atrodo absurdiškai, gal tu žinai ko aš nežinau.
Šaras 2021-02-10 07:38
Kodi, filmų/serialų biblioteka. Sonarr/Radarr automatiškai siunčia į NAS, kurį tikrina Kodis (TVboxe) ir radęs atnaujina playlistus ir aprašymus. TVbox > Receiver > TV, taip rodomi visi garso ir vaizdo formatai (Aišku tv turi palaikyti visokius 4k ir hdr, bet jam nereikia mokėt decodinti, ką telikai sugeba labai ribotai), receiveris decodina garsą (pvz. LG CX nemoka DTS decodint ). Valdosi viskas per hdmi-cec, tai nereikia 15os pultelių. Geresnio varianto namų kinui apksritai nėra, nebent geresnis hardware, bet aišku už daugiau pinigų.
conjurer 2021-02-10 17:31
? Kalbant apie dekodinimus, tai neaišku kas daugiau hardware dekodinimo turi, ar šita dėžutė (kuri net hdmi porto normalaus neturi), ar naujas telikas, su brangesniais viduriais. Turbūt tokios dėžutės praplečia tik senovinių telikų galiybes. Bet jei kalbam apie įvairius atsitiktinius formatus, geriausiai veiks PC, kuris turi ir galios, ir softo tam.
HardAxe 2021-02-10 17:43
Maždaug tai pas mane daro raspberry pi. kurio kaina daug labiau džiugina. Na, raspi nemoka netflixo rodyti.
conjurer 2021-02-10 22:18
Ir neturi VP9 dekoderio, dėl to reikia plugino, kad youtube veiktų. Kalbant apie 4K telikus, hardware dekoderiai sakyčiau aktualu, nes kitaip reikia greito cpu, o tada jau geriau kompą statyt. Na bet jei siuntiesi tik h264 (ar akmens amžiaus mpeg) filmus, spėju bet kas yra sprendimas. Kalbant apie netflixą, bandžiau, nuvylė. Sako kad visas turinys yra JAV, bet dar už vpn mokėti yra absurdas. Autorinių teisių dalykai dabar taip kvailai padaryti, kad torrentai yra pats lengviausias sprendimas.
HardAxe 2021-02-11 10:19
turiu chromecast`ą ir kodi raspberryje.Tai sumoj viskas susitvarko. Chromecast`as labai patogu visokiem trumiem filmukam ar multikam paleisti. Torentus esu paleidęs per vpn sąžinei nuraminti, bet netflixo nemėginau ten sukišti. Nenoriu prarasti švedų kalbos filmuose, ypač animaciniuose. Kaip tu ir sakai, arba yra netflixe arba torentai.
Šaras 2021-02-11 11:54
RPI3 gerokai lėtesnis, neturi hardware HEVC decodino (h265) ir man reikėjo 1gbps tinklo. Be to, graži dėžutė su normaliu pulteliu ant staliuko atrodo geriau. Kaina irgi panaši kiek pamenu, maniškis kainavo apie 35€. Tiesa maniškis aparatas su perrašytu OS - coreelec, netflix ant jo paleist nemėginau, nėra ką ten žiūrėt.
conjurer 2021-02-11 12:23
Ar bandei striginėjančius patikrinti, ar jie per PC nestriginėja? Ir iš vis ar formatai tebuvo vien h264 ir h265? Nes teigiu, kad yra visokių įvairių formatų, ir PC yra geriausias jiems atkoduoti. H265 ir H264 yra šių laikų standartas.
Šaras 2021-02-11 12:46
CX h265 dekoderį turi ir jis veikia gerai, bet h265 turinys privalo būti hdr 10bit ir dar supakuotas į atitinkamą konteinerį. Striginėjančių netikrinau, greičiau atsisiųst naują. Nesiginčiju kad pc yra universaliausias sprendimas, bet dešimt kartų brangesnis, ūžiantis, didelis aparatas, kurio kišt svetainėj prie tv visai nėra prasmės.
conjurer 2021-02-11 13:22
. Bet aš ir nematau prasmės susirinkti PC vien tam, tai buvo daroma prieš 15 metų, kai RPi lygio įrenginiai neegzistavo masiškai. Bet nusivest kabelį nuo PC iki teliko galima.