Dar geriau ir už masiškai šluojamą „Teclast P20HD“: iš Lenkijos naujausia ir įspūdingų parametrų planšetė - metalo korpusas, Helio P60 CPU, net 7000 mAh baterija, 10,1 colių ekranas, 4+128GB, Android 10, 4G LTE, Bluetooth 5.0, WiFi ir puiki kaina („Teclast M30 Pro“, iš Lenkijos, kuponas, ribotas kiekis, Video, Papildymas 2021-03-05)  ()

„Teclast M30 Pro“ yra naujausia kompanijos planšetė, pasižyminti fantastiškai gera kaina ir įspūdingomis specifikacijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Teclast M30 Pro“ 4GB RAM + 128GB ROM planšetė:

  • Aliexpress - nuo 146,11 € (su kuponu);
  • Aliexpress - nuo 146,11 € (su kuponu);
    • 32 % nuolaidas + € 1,72 kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 darbo dienas;
    • labai ribotas kiekis.

Prieš keletą dienų rašėme apie „Teclast P20HD“ - vieną populiariausių planšečių Aliexpress. Daugiau kaip 9 200 užsakymų ir aukščiausias pirkėjų įvertinimas. Deja, bet šias planšetes iš Lenkijos sandėlio išperka akimirksniu. Šiuo metu yra vos keletas vienetų - nuo 125,83 € (su kuponu).

 

Tačiau turime dar geresnį pasiūlymą. Štai dabar iš Lenkijos galima įsigyti dar galingesnę ir naujausią kompanijos planšetę - „Teclast M30 Pro“. Tiesa, pastarųjų kiekis taip pat labai ribotas.

Kuo pasižymi „Teclast M30 Pro“ planšetė?

Didžiulė galia. „Teclast M30 Pro“ aprūpinta kur kas galingesniu, 8-nių branduolių Helio P60 (12nm) procesoriumi su 2GHz darbiniu taktiniu dažniu. Plius, turime galingą Mali-G52 vaizdo plokštę.

4GB RAM ir 128GB ROM atmintis. Planšetė palaiko ir atminties kortelę - iki 256GB - kas leis sutalpinti visą reikiamą informaciją. Už tokią kainą tiesiog žvėriški parametrai. Lietuvoje nieko panašaus nerasime.

Metalo korpusas ir puikus ekranas. „Teclast M30 Pro“ yra pilnai metalinio korpuso, kas tokioje kainų kategorijoje yra ganėtinai retas atvejis, ir turi didelį 10,1 colių įstrižainės ir 1920 x 1200 raiškos ekraną.

„Teclast M30 Pro“ taip pat turi ekrano filtrą, kuris apsaugo akis nuo neigiamos mėlynos šviesos poveikio. Palaikomas ir automatinis ekrano ryškumo prisitaikymas prie esamo aplinkos šviesos srauto.

4G LTE, vaizdo skambučiai ir mobilus internetas. „Teclast M30 Pro“ palaiko nanoSIM kortelę, turi atskirą vietą ir neužima atminties kortelės vietos.

Tad su šia „Teclast M30 Pro“ planšete galima skambinti ir priimti skambučius. Daryti ir vaizdo skambučius, nes planšetė turi integruotas kameras, mikrofoną ir Stereo garsiakalbius.

 

Svarbu yra ir tai, kad su nanoSIM kortele turime mobilųjį internetą ir juo galėsime naudotis ten, kur nebus prieigos prie WiFi tinklo.

Kameros, ryšiai ir Android 10. „Teclast M30 Pro“ palaiko WiFi 2.4GHz ir 5GHz bei Bluetooth 4.2 ryšius. Taip pat turi 3.5mm audio jungtį, tad galima prijungti ir laidines ausines.

Planšetė turi 2 kameras: priekyje 5MP, o nugarėlėje 8MP. Taip turime vaizdo skambučius ir su „Teclast M30 Pro“ galime fotografuoti bei filmuoti.

„Teclast M30 Pro“ darbuojasi su originalia Android 10.0 operacine sistema, tad palaiko įvairias kalbas, tarp jų ir lietuvių, bei Google Play paslaugas ir bet kada galima iš App Store atsisiųsti norimą žaidimą bei programėlę.

Navigacija. „Teclast M30 Pro“ palaiko 4 pagrindines navigacijos sistemas: BDS, GPS, Beidou ir Galileo.

Tad su šia planšete bet kurioje Lietuvos bei kitos šalies vietoje galima naudotis žemėlapiais, kas yra iš tiesų patogu ir naudinga.

Labai talpi baterija. „Teclast M30 Pro“ turi net 7000 mAh talpos bateriją, kurios energijos vien tik žiūrėti Online (aktyvavus WiFi aut. past.) vaizdo įrašams užteks 10 valandų. Įspūdingas rodiklis.

Šaunu ir tai, kad ši talpi baterija yra įkraunama per C-tipo jungtį.

„Teclast M30 Pro“ yra puikus ypatingai populiarios „Teclast M30“ planšetės atnaujinimas. Pastarosios yra daugybė apžvalgų Youtube ir apžvalgininkai „Teclast M30“ itin giria. Panašu, jog  „Teclast M30 Pro“ susilauks dar didesnės sėkmės.

 

Keletas pirmųjų pirkėjų padarytų „Teclast M30 Pro“ planšetės nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Kadangi „Teclast M30 Pro“ yra naujas produktas, tai kol kas apžvalgų yra visai mažai. Tačiau šioje apžvalgoje jau galima detaliau susipažinti su „Teclast M30 Pro“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(7)
(13)

Komentarai ()