Iš Prancūzijos paskutiniai vienetai ir rekordinės kainos naujausias „Xiaomi“ ekosistemos robotas dulkių siurblys: pažangiausia lazerinė navigacija, 2 in 1 siurbimas bei plovimas, automatinė atliekų surinkimo stotelė ir dabar tiesiog fantastiškai gera kaina („Roidmi EVE Plus“ ir „Roborock S5 Max“ palyginimas, Video, Prancūzijos sandėlio papildymas 2021-07-28)  (0)

„Roidmi“ yra gerai žinoma „Xiaomi“ ekosistemos kompanija ir daugiausiai dėl savo aukščiausios klasės belaidžių dulkių siurblių. Tačiau kompanija žengia žingsnį į priekį ir pristatė pirmąjį savo robotą dulkių siurblį. Ir ne šiaip kokį robotą, bet pasižyminti naujausiais techniniais sprendimais ir puikia kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

 „Roidmi EVE Plus“ robotas (sausas ir drėgnas valymas):

  • DHgate - 290,19 €; IŠPARDUOTA
    • nuolaidos kuponas - DHAFF35;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

 

 

 

„Roborock S5 Max“ robotas (sausas ir drėgnas valymas):

 

„Roidmi EVE Plus“ yra turbūt pats pigiausias robotas dulkių siurblys su dulkių surinkimo stotele ir automatiniu siurblio atliekų dėžutės ištuštinimu. Įprastai tokie modeliai kainuoja 500+ eurų.

Ir kaip galite matyti iš „Roidmi EVE Plus“ kainų, tai Lietuvoje jis kainuoja beveik 200 eurų brangiau. Milžiniškas kainų skirtumas.

Ką sugeba „Roidmi EVE Plus“ ir kuo skiriasi nuo vieno populiariausių „Roborock S5 Max“?

Tikriausiai kyla klausimas, kam čia „Roidmi EVE Plus“ pavadinime tas Plus žodelis? Kompanija parduoda ir „Roidmi EVE“ modelį, ir skirtumas tėra tas, kad Plus modelis turį šią atliekų surinkimo stotelę.

Tiesą sakant, tokios surinkimo stotelės tampa naujausia robotų dulkių siurblių mada ir žinomiausi pasaulio gamintojai siūlo robotus su tokiomis galimybėmis.

Žinoma, tų pačių iRobot, Ecovacs ir kitų garsių gamintojų modeliai kainuoja keletą kartų brangiau, palyginus su „Roidmi EVE Plus“, nors ir užtikrina lygiai tą pačią funkciją - automatinį siurblio atliekų dėžutės ištuštinimą.

Tokia atliekų surinkimo stotelė yra suprojektuota drauge su roboto įkrovimo stotele. Tad „Roidmi EVE Plus“ 5200 mAh baterija yra ten pat įkraunama ir tuo pačiu automatiškai ištuštinama 0,3 litrų atliekų dėžutė.

 

Atliekų surinkimo stotelė dirba automatiškai. Kai siurblys prie jos privažiuoja, stotelėje esantis siurblys iš „Roidmi EVE Plus“ atliekų dėžutės ištraukia visas surinktas atliekas į 3 litrų talpos maišelį. Tokios talpos užtenka iki 30 kartų. Kitaip tariant, jį gali užtekti išvalyti vos kartą per mėnesį, kas yra puiku.

Beje, tas ekranėlis kažkokių ypatingų dalykų nesuteikia. Tai yra daugiau dėl informacijos suteikimo, pavyzdžiui, kiek jau pripildytas tas 3 litrų talpos maišelis.

„Roidmi EVE Plus“ galima valdyti net su 2 išmaniosiomis programėlėmis Roidmi Cleaner (Android, iOS) ir Mi Home (Android, iOS). Tuo pačiu galima robotą valdyti ir su Google Assistant bei Alexa balso asistentais.

Programėlėse yra pilnas „Roidmi EVE Plus“ valdymas ir galima rinktis norimą kambarį, sudaryti tvarkaraščius, nurodyti no-go zonas, pasirinkti konkrečios vietos valymą, valdyti plovimo režimus ir t.t.

„Roidmi EVE Plus“ taip pat aprūpintas pažangiausia 4-os kartos lazerine navigacijos sistema (LDS) ir naujuoju SLAM algoritmu + 18 papildomų jutiklių, kurie apsaugo robotą nuo kritimų, trankymųsi ir dar labiau padeda orientuotis aplinkoje.

 

„Roidmi EVE Plus“ yra pažangus robotas ir po teritoriją juda sistemingai. Piešia žemėlapius, juos išsaugo, atnaujina. Aukščiausias lygis, ką šiuo metu gali pasiūlyti tokios kainos robotas dulkių siurblys.

Taigi, iki šiol galima sakyti, kad „Roidmi EVE Plus“ lenkia „Roborock S5 Max“, kadangi papildomai turi dulkių surinkimo stotelę ir automatinį siurblio atliekų dėžutės ištuštinimą.

Taip pat „Roidmi EVE Plus“ randame du šoninius šepetėlius, kas dažno apžvalgininko tvirtinimu yra geriau, palyginus su robotais, kurie turi vieną šoninį šepetėlį. 

„Roidmi EVE Plus“, kaip ir „Roborock S5 Max“, taip pat sugeba automatiškai grįžti prie įkrovimo stotelės, įkrauti bateriją ir tęsti darbą nuo ten, kur baigė.

Nurodoma, kad „Roidmi EVE Plus“ vienu įkrovimu gali sausai išvalyti 250 m2 plotą, o plovimo atveju turime 300 m2 plotą.

Kalbant apie plovimą, tai „Roidmi EVE Plus“ turi 0,3 litrų vandens talpą ir vienu metu gali siurbti bei plauti grindis, kas yra didelis privalumas.

Robotas automatiškai atpažįsta, kad yra pritvirtinama vandens talpa su šluoste ir taip galima rinktis iš trijų plovimo režimų.

 

Ir kuo gi „Roidmi EVE Plus“ skiriasi nuo „Roborock S5 Max“?

Be jau paminėtų dalykų yra svarbių pokyčių siurbimo rodiklių klausimu. „Roidmi EVE Plus“ jis siekia 2700Pa, o „Roborock S5 Max“ atveju 2000Pa. Tad čia akivaizdžiai yra galingesnis „Roidmi EVE Plus“.

Abu modeliai turi vienodas 5200 mAh baterijas, palaiko plovimą ir sausą siurbimą, tačiau „Roborock S5 Max“ turi didesnę sausų atliekų talpą 0,46 l bei 0,29 l vandens talpą. „Roidmi EVE Plus“ turi atitinkamai 0,3 l ir 0,3 l talpas.

Beje, „Roborock S5 Max“ palaiko ir kiliminės dangos aptikimą bei automatinį siurbimo galios padidinimą, ko nerasime naujajame „Roidmi EVE Plus“.

Tačiau „Roidmi EVE Plus“ turi du šoninius šepetėlius, pasižymi galingesniu siurbimu, naujesnės kartos lazerine navigacijos sistema, automatiniu atliekų dėžutės ištuštinimu ir netgi kainuoja pigiau. Puikus variantas.

„Roidmi EVE Plus“ pristatomasis vaizdo įrašas:

 

„Roidmi EVE Plus“ išpakavimas, poravimas su programėle:

„Roborock S5 Max“ pirkėjų atsiliepimus rasite čia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai (0)