Meilės romanas baigėsi: „Leica“ atsisveikina su „Huawei“ – bedradarbiavimą perims kiti Kinijos gamintojai  (1)

Beveik kiekvienas flagmanas turi puikią kamerų sąranką. Tačiau pastaruoju metu tapo madinga sustiprinti pozicijas su tam tikru prekės ženklu. Ir šią tendenciją nustatė „Huawei“, pradėjusi bendradarbiauti su „Leica“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pradedant „Huawei P9“, kompanijos flagmanų kameros visuomet demonstravo Vokietijos įmonės „Leica“ technikos kokybę.

Dabar kinai nusprendė, kad sukurti išmanųjį telefoną tik su gera kamera nebe pakanka, visa tai turi patvirtinti stiprus pasaulinės reputacijos prekės ženklas, kad būtų galima dar labiau pabrėžti, jog tai yra kokybišką kamerą turintis telefonas.

Visgi, pagirtina tai, kad „Huawei“ ir „Leica“ bendradarbiavimas netapo vienkartiniu projektu. Jiems pavyko sukurti vienus geriausių flagmanų rinkoje, o kelerius metus kinai su savo flagmanais užėmė „DxOMark“ platformos viršūnes. Bet, deja, visi geri dalykai baigiasi.

 

Pranešama, kad baigėsi „Huawei“ ir „Leica“ sutartis. Niekas jos neketina atnaujinti dėl visiems žinomų priežasčių. Panašu, kad „Huawei P50“ bus paskutinis bendradarbiavimo produktas. „Huawei“ susiduria su užduotimi išgyventi, tad tokiems dalykams nėra laiko. „Leica“ tampa „laisvu“ prekės ženklu. „Xiaomi“, „Sharp“ ir „Gionee“ yra pasirengę pakeisti „Huawei“. Šios šalys gali pasirašyti tarpusavio kontraktus.

 

Daugiau jokios informacijos nepateikiama. Bet, jei prognozė vis tik išsipildys, tada galbūt pamatysime „Xiaomi“ ir „Leica“ darbo rezultatus „Mi Mix 4“ telefone. Arba jau kitų metų flagmanuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(4)
(17)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: