Iš Belgijos masiškai perkama karščiausia TWS ausinių naujiena: galingi žemi tonai, belaidis įkrovimas, juokinga kaina ir puikūs lietuvių vertinimai - „afigienos ausinės, vertos savo kainos“ („Haylou GT5“ ausinės, lietuvių atsiliepimai, iš Belgijos, Video)  ()

„Haylou GT5“ - vienos naujausių kompanijos TWS ausinių. Šaunios specifikacijos, puiki kaina ir aukščiausi pirmųjų pirkėjų vertinimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Haylou GT5“ TWS ausinės:

  • Aliexpress - 23,10 €;
    • 15 % nuolaida;
    • iš Belgijos sandėlio;
    • už 2,72 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.;
    • ribotas kiekis.

Atkreipiame dėmesį, kad Belgijos sandėlyje liko nedaug ausinių vienetų. Ir norintiems papildomai sutaupyti bei galintiems luktelėti kiek ilgėliau - galima rinktis Kinijos sandėlį.

Jame ausinių yra daugiau ir jos kainuoja 22,37 €. Siuntimas nemokamas ir taip pat nebus jokių papildomų mokesčių.

„Haylou GT5“ yra visai neseniai rinkoje pasirodžiusi TWS ausinių naujiena ir iš Aliexpress statistikos matyti, kad šias ausines labai perka: 2 300 užsakymų, 860 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimas. Kaip naujienai net labai puiki statistika.

„Haylou GT5“ iškart išsiskiria savo baterija. Ne vien tai, kad dėkliuko baterijos (580 mAh) užteks 24 valandų muzikos klausymui, bet ir tai, kad pačio dėkliuko bateriją galima įkrauti belaidžiu būdu.

 

Tiek su belaidžiu įkrovikliu, tiek ir išmaniuoju telefonu, kuris palaiko dvikryptį belaidį įkrovimą. Šauni technologinė naujovė.

„Haylou GT5“ taip pat yra TWS ausinės ir jas galima naudoti tiek po vieną, tiek abi. Itin pabrėžiamas mažas garso perdavimo delsimas, kuris siekia vos 62ms. Tai ypač svarbu mėgstantiems žaisti žaidimus.

Ausinės pilnai valdomos liečiant jų šonus. Taip valdomi pokalbiai, muzika, aktyvuojamas Žaidimų režimas, balso asistentai.

Verta pažymėti ir tai, kad čia turime TWS ausines, kurias galime naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iškart.

Palaikomas naujas Bluetooth 5.0 techninis sprendimas ir duomenys yra perduodami į kiekvieną ausinę atskirai. Tai yra pažangesnis sprendimas, lyginant su kitomis tokios kainos ausinėmis.

Gamintojas tvirtina ir tai, kad „Haylou GT5“ ausinės palaiko ANC ir pašalina aplinkos garsus, taip užtikrindamos maksimalų muzikos klausymo malonumą.

Kitas privalumas, kad „Haylou GT5“ jau turi slėgio jutiklius. Kai ausinės išimamos iš ausų, automatiškai sustoja grojusi muzika, kai įdedamos į ausis - muzika pradeda groti.

 

Stebėtina, kad tokios technologijos jau atėjo į vos 20-25 eurų kainuojančių belaidžių segmentą. Dar prieš metus tokiais dalykais galėjo pasigirti mažų mažiausiai 50-80 eurų kainuojančios TWS ausinės.

Ir nors „Haylou GT5“ yra naujiena, tačiau jau turime daugiau kaip 2 300 užsakymų ir maksimalų pirkėjų iš Lietuvos įvertinimą. Mūsų tautiečiai labai patenkinti šiomis belaidėmis ausinėmis:

  • G***r (pirko iš Kinijos): Atkeliavo puikios būklės. Pilnai įkrautos. Premium klasės ausinės. Siuntimas užtruko apie mėnesį - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • S***. (pirko iš Kinijos): Puikios ausinės. Visos funkcijos veikia gerai - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • V***v (pirko iš Belgijos): Afigienos ausinės. Geras garsas, ilgai laikanti baterija. Nesekiau laiko, bent vienu įkrovimu bent 3 valandas tikrai. Kompaktiškas dėkliukas, patogus, palaikomas belaidis įkrovimas. Žemi tonai vidutinio stiprumo. Savo kainos tikrai vertos ausinės.

 

Plačiau apie „Haylou GT5“ ausines galite sužinoti ir šioje apžvalgoje, kurios autorius tvirtina, kad „Haylou GT5“ yra geriausios biudžetinės ausinės:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()