Tai bent žaidimų ir biuro kėdė: iš Čekijos, kur kas pigiau nei Lietuvoje ir su tobulu lietuvaičių įvertinimu - „Super kokybė, labai patogi, lengvas surinkimas ir greitai pristatė“ („Furgle“ žaidimų ir biuro kėdė, lietuvių atsiliepimai, iš Čekijos, Video)  ()

„Furgle“ - labai perkama ir puikiai pirkėjų iš Lietuvos vertinama kėdė. Itin patogi, ergonomiška ir tinkanti visiems žaidimų mėgėjams bei daug dirbantiems prie kompiuterio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Furgle Gaming Office Chair“ kėdė:

  • Aliexpress124,01 €;
    • 38 % nuolaida;
    • iš Čekijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7-14 dienų.

Ši „Furgle“ kėdė yra viena populiariausių Aliexpress: daugiau kaip 1 800 užsakymų, virš 600 atsiliepimų ir labai aukštas 4,8 balų įvertinimas.

Pirkėjams itin patinka šios kėdės ir tai, kad jos greitai pristatomos iš Čekijos sandėlio. Tad nėra jokių papildomų mokesčių ir kėdės pristatomos nemokamai.

Verta pažymėti ir tai, kad panašūs analogai Lietuvoje kainuoja bent 50-100 eurų brangiau.

Svarbus privalumas ir tas, kad už gerą kainą pasiūloje galima rinktis iš skirtingų kėdžių modelių.

Jie skiriasi spalviniu dizainu, tad kiekvienas galime pasirinkti tokią kėdę, kuri atrodo gražiausiai. Iš viso yra 6 skirtingi modeliai. Išmatavimais, specifikacijomis ir kaina kėdės yra identiškos.

Štai keli kėdžių modeliai:

Kėdžių išmatavimus galite matyti žemiau pateiktame paveiksle. Čia pateikiami išmatavimai coliais. Primename, kad 1 colis = 2,54 cm, tad paveiksle matomus skaičius belieka padauginti iš 2,54.

 

Taigi, kėdžių aukštis yra iki 132 cm, sėdėjimo pagrindo plotis beveik 56 cm, bendras nugaros atramos plotis 53,3 cm, porankių plotis 7,62 cm ir ilgis beveik 30 cm.

Pirkėjams patinka ir tai, kad šių išvaizdžių kėdžių aukštis yra reguliuojamas, kaip ir atlošo padėtis. Jį galima nulenkti taip, kad kėdė pavirs kone lova.

Sunku pasakyti ar daug kam to prireiks, nebent norėdami pailsėti tuo pačiu sugalvosite kėdėje ir snūstelėti. 

Bendrai, toks atlošo kampo keitimas yra didelis privalumas. Kiekvienas mėgstame sėdėti skirtingoje padėtyje ir ši „Furgle“ tokią galimybę suteikia.

Kitas privalumas, kad rankoms pasidėti skirti porankių aukščiai taip pat yra reguliuojami. Bendras kėdės aukštis irgi reguliuojamas. Na, o visa kėdė gali pasisukti 360 laipsnių kampu.

Verta pažymėti ir tai, kad kėdės turi papildomus paminkštinimus sprandui ir nugarai. Pastarosios detalės aukštis taip pat reguliuojamas.

Gamintojas tvirtina, kad šių kėdžių dizaino įkvėpimo sėmėsi iš sportinių automobilių sėdynių ir sukurtas kėdes pritaikė taip, kad patenkintų šiuolaikinius žaidimų mėgėjų ir biuro darbuotojų poreikius.

 

Kėdės turi daugybę paminkštintų vietų, naudojama dirbtinė oda, aukščiai yra pilnai reguliuojami, šaunus dizainas ir gera kaina. Plius, kėdės yra itin tvirtos ir ant jų gali sėdėti iki 150 kg svorio asmenys.

Šias „Furgle Gaming Office Chair“ kėdes jau įsigijo daugiau kaip 1 800 pirkėjų ir turime daugybę pozityvių atsiliepimų.

Yra vos keletas kitų šalių pirkėjų, kurie tvirtina, kad su kėdėmis negavo visų detalių, tačiau dalis jų patys pripažįsta, kad iš pradžių net nepastebėjo, kad reikalingi varžtai jau buvo pritvirtinti prie kėdžių korpuso, o tie, kuriems iš tiesų trūko detalių, sutarė su pardavėju, kad jas atsiųs. Visgi, tai tėra vos keli epizodai iš daugiau kaip 1 800 užsakymų ir 630 atsiliepimų.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos šioms „Furgle Gaming Office Chair“ kėdėms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir jų kokybe bei pristatymo greičiu labai džiaugiasi:

  • D***s (pirko iš Čekijos): SUPER. Labai labai ačiū. Super kokybė, greitai pristatė. REKOMENDUOJU - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • E***s (pirko iš Čekijos): Pristatymas greitas. Panaudotos medžiagos ir pagaminimo kokybė labai gera. Kėdė palieka labai gerą įspūdį. Yra ir išsami surinkimo instrukcija anglų kalba. Išpakavus kėdę jaučiamas naujo produkto kvapas. Tačiau po kelių valandų jis prapuola. Labai paprastas kėdės surinkimas. Naudojuosi šia kėde kelias pastarąsias dienas ir ji yra labai patogi. Tik mano ūgiui kėdė galėtų būti dar kiek didesnė. Rekomenduoju pardavėją.

 

Šiame vaizdo įraše galite pasižiūrėti, kaip reikia surinkti šią „Furgle Gaming Office Chair“ kėdę.

O čia apžvalgininkas išpakuoja šią kėdę ir pasidalina savo asmeniniais įspūdžiais:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()