Štai koks turi būti žibintuvėlis už 30€: net 1000lm ir šviečia iki 240 metrų, įkrauna telefonus, atsparus smūgiams bei vandeniui, su magnetais ir nuostabios kokybės - išbandėme naująjį „Xiaomi“ produktą ir likome nustebinti („Xiaomi Youpin Nextool 6 in 1“ apžvalga, Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Plastique 2023-02-11 18:31
Gal yra kokių headlampų rekomendacijų? Paprasti prožektoriai nėra patogu, ypač aktyviai dirbant, kai reikia laisvų rankų.
vk_ 2023-03-15 14:19
Įsitaisiau šį žibintuvėlį po ankstesnės reklamos šiame tinklapyje. Atsiuntė netikėtai greitai. Žibintuvėlis yra sunkus ir turi kelias nelabai reikalingas funkcijas. Privalumas, dėl kurio jį įsigijau - magnetukai ir šoninis apšvietimas, man turėtų gerai tikti žvejybose nuo lieptelio pridedant prie metalinių konstrukcijų. Man didelis jo trūkumas - kad naudojama 18650 baterija, bet negali jos išimti ir įsidėti kitą pakrautą, nusėdus baterijai turi jungti prie tinklo ir krauti kelias valandas.
PyZdecTechnolojomsLt 2023-03-16 23:04
Paaiškinkite, ar tai visiškas šūds, ar dalinis ?
PyZdecTechnolojomsLt 2023-03-16 23:04
Paaiškinkite, ar tai visiškas šūds, ar dalinis ?
PyZdecTechnolojomsLt 2023-03-16 23:05
Paaiškinkite, ar tai visiškas šūd3&€*€&€ ar dalinis ?
vk_ 2023-03-17 11:51
Nurodomi Nextool žibintuvėlio privalumai: 1) ryškiai šviečia. Nextool žibintuvėlis šviečia panašiai ryškiai kaip kiti žibintuvėliai už kelis eurus, kurie dar yra dvigubai-trigubai lengvesni. Taip pat visi žibintuvėliai turi kelis ryškumo režimus. 2) Nextool žibintuvėlis papildomai turi garsinį-optinį aliarmo signalą - man tai neaktualu. 3) Patentuotos linzės - na, gal kažkiek gražiau spindulys fokusuojamas, bet nėra svarbu. 4) teleskopinis fokusavimas - tą patį rasite žibintuvėliuose už kelis eurus. 5) Galimybė įkrauti telefoną. Teoriškai galimybė yra, bet kaip powerbanko jo talpa tokia maža, kad praktiškai tai ne variantas. Man tai neaktualu. 6) Magnetinė fiksavimo sistema. Man tai pagrindinis privalumas. Ypač kartu su šoninio švietimo galimybe, kas atskirai nepabrėžiama. Pagrindinis trūkumas, kaip minėjau - kad negalima pasikeisti baterijos. Dar galima pridurti, kad pagaminimo kokybė gera, neturiu priekaištų. Ar pirkčiau jį po to, kai išbandžiau - taip pirkčiau, bet tik dėl to vienintelio magnetinio fiksavimo ir šoninio švietimo. Dar buvo klausimas apie headlampas. Pagrinde naudoju ant galvos tvirtinamus prožektorius, kurie turi atskirą skyrių dviems 18650 baterijoms, tada gaunasi baterijos pakaušio pusėje, lempa priekyje, svoris subalansuotas ir patogiai laikosi. Galima keisti ryškumo režimus, teleskopinį fokusavimą, pasukti žibintą aukščiau ar žemiau. Tai man labai reikalingas ir pasiteisinęs daiktas šiltuoju metų laiku po žvejybų, kai patamsyje reikia susitvarkyti ar kokius darbus atlikti. Kelis metus naudoju noneimus ir jokių problemų. Dar turiu įsigijęs Sofirn headlampą, kuriame viena baterija pačiame prožektoriuke, tai kažkaip nelabai prilipo.