Iš Vokietijos už mažiausią kainą legendinis 3D spausdintuvas: puikus funkcionalumas ir apžvalgininko pagyros - puikus 3D spausdintuvas pradedantiesiems („Anet ET4“ 3D spausdintuvas, iš Vokietijos, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Talkatif 2021-04-27 13:16
Nors vieną legendą apie jį priminkit.
kukulis4 2021-04-28 18:11
Na, kazkada buvo tas spausdintuvas, kuris buvo ikandamas eiliniam namudiniam krapstukui, ir kuris is tiesu galejo kazka atspausdint. Taciau dabar tai tiesiog eiline masina, kuri spausdina. Beja, tas rankinis bed levelingas ant varztu ir spyruokliu - nu tragedija. Primygtinai nerekomenduoju niekam, nu nebent AAA000.
conjurer 2021-04-28 18:20
Ar tu nori sapnuot košmarus su kreivai atspausdintom šypsenėlem?
HardAxe 2021-04-28 23:16
O ką rekomenduoji?
kukulis4 2021-04-29 15:11
Tiem kas turi pakankamai euru ir nori tiesiog spausdint, vienareiksmiskai - prusa mk3s arba prusa mini. Tiems, kas euru turi maziau - kinietiska mk3s klona (principe, reikia susipirkt atskiromis dalimis), bet galima susirinkt realiai kokybe nenusileidzianti aparata uz puse orginalaus mk3s kainos. Toliau jau prasideda kompromisai - nesakau, kad visi kiti spausdintuvai yra blogi. Geri jie, ir pats nemazai laiko spausdinau su tokiu tevo tarantula. Taciau ka tikrai visiem patarciau, tai arba ieskot spausdintuvo, kuris turi fixed hotbed'a (kaip kad prusa) arba kad i toki galima lengvai persidaryt. Nes tas fiexd hotbed'as, o jeigu dar su magnetiniu padu, issprendzia, kone, 90% problemu, su kuriomis susiduria pradedantys spausdintojai. Bet tu pats, kiek pamenu, turi spausdintuva, tai manau, pats zinai, kad tas rankinis reguliavimas pries kiekviena print'a - knisa.
HardAxe 2021-04-29 15:18
Pas mane anet A8 (jo likučiai). Hotbed vis dar su spyruoklėm, yra ABL, tai retai sukialioju tuos varžtus. Deja dažnai kyla bėdų su kampų užsiraitymais ir viskas atšoka, net nebežinau ką kaltnti. Ateityje planuoju hypercube korpusą jam susirinkti, dabar tiesiog dulkes renka dėl laiko stokos.
kukulis4 2021-04-29 15:40
Ir heatbed'as ant spyruokliu laisvai gali buti tu uzsiraitanciu kampu priezastis. As 99% atveju spausdinu PETG, kuris yra siek tiek labiau linkes raitytis, negu paprastas PLA, bet su prusa tokiu problemu tiesiog nebuna. Nesvarbu ar spausdini 2x2 test kuba, ar detale ant viso heatbed'o. Kai dar turejau savo tarantula, pagal tai, kaip atsispausdindavo pirmas layeris, buvo galima sprest ar kampai uzsiraitys toliau spausdinat ar ne. Ir matant kad pirmas layeris spausdinasi negraziai, praktiskai budavo galima stabdytt spausdinima, perreguliuot heatbed'a ir varyt is naujo. Su prusa esu turejes kelis failinusius 1st layerius, ir principe, del to, kad po ilgesnio nenaudojimo tiesiog patingedavau nuvalyt pada, nes aj, cia vistiek maza detale spausdinu, sueis. Kartais nesueidavo. PS. Koks ABL? BL touch, ar kazkas rimtesnio?
HardAxe 2021-04-29 16:41
elementarus BL touch. Numirė vienas kontroleris, pakeičiau į SKR1.4, dabar galima kabinti ant jo ką tik širdis geidžia. Bet pats kėbulas prastas, plastikinis, tai nekyla ranka kolkas. Kai prisiruošiu pakeisti korpusą bus tik varikliai iš anet likę. Bet spausdinu pagrinde visokius pokemonus vaikui ir pan, tai prioriteto apačioj tokie darbai.