Cafago rekomenduoja: iš Vokietijos sandėlio ir už mažiausią kainą žvėriškos galios „BEZIOR X500 Pro“ elektriniai dviračiai ir turbūt pigiausias „Xiaomi“ ekosistemos rankinis „Deerma DX115C“ siurblys (iš Vokietijos, kuponai, Video)  ()

Geriausi Cafago pasiūlymai:

- „BEZIOR X500 Pro“ elektrinis dviratis - 500W galios, vos per 4,9 sek. pasiekiantis 30 km/h greitį ir vienu įkrovimu iki 100 km, iš Vokietijos;

- „Xiaomi“ ekosistemos rankinis „Deerma DX115C“ siurblys - su keičiamais antgaliais, plaunamu HEPA filtru ir puikios kainos, iš Vokietijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„BEZIOR X500 Pro“ elektrinis dviratis - 500W galios, vos per 4,9 sek. pasiekiantis 30 km/h greitį ir vienu įkrovimu iki 100 km

Pabrėžiama, kad visus mokesčius sutvarko Cafago, tad pirkėjams niekuo rūpintis nebereikia. Kokią kainą matote užsakymo pabaigoje, tokia ji ir yra galutinė.

Belieka išsirinkti norimą įrenginį, pasinaudoti nuolaidos kuponu, sumokėti reikiamą sumą ir per kelias dienas jis bus pristatyta Jums į namus.

„BEZIOR X500 Pro“ - labai geros kainos ir įspūdingų parametrų elektrinis dviratis.

Ir dabar Cafago teigia, kad jis parduodamas už mažiausią kainą bei iš Europos sandėlių. Tad jokių mokesčių ir labai greitas pristatymas į Lietuvą.

 

Taip pat pasiūloje galime rinktis iš dviejų „BEZIOR X500 Pro“ modelių spalvų: Army Green arba juodos bei geltonos spalvų derinio.

„BEZIOR X500 Pro“ yra galingas, puikiai pagamintas ir apžvalgininko giriamas elektrinis dviratis.

Pradėkime nuo to, kad „BEZIOR X500 Pro“ elektrinis dviratis yra pagamintas iš tvirto aliuminio rėmo. Juo gali važiuoti net iki 200 kg svorio žmogus.

Šio dviračio sėdynės aukštis yra reguliuojamas, kas reiškia, jog juo gali važiuoti įvairaus aukščio žmonės - iki 190 cm ūgio yra patogiausia. Štai kokie dviračio parametrai: 185 x 105 x dėl reguliuojamos sėdynės aukštis 80 - 95 cm.

Verta pažymėti, kad jis yra pilnai sulankstomas. Taip jis tampa labai kompaktiškas ir lengvai tilps į automobilio bagažinę: 100 x 95 x 45 cm.

Kalbant apie technines dviračio specifikacijas, tai yra 500W elektros variklį turintis elektrinis dviratis.

Jis aprūpintas išimamu 48V 10.4Ah baterijų paketu. Patogus dalykas. Nereikia viso dviračio gabenti prie rozetės. Baterija yra įkraunama per 4-6 val.

Kiek jos užtenka? Gamintojas teigia, kad vien elektra nuvažiuosime iki 45 km. Jei minsime pedalus ir elektros motoras mums padės - iki 100 km.

„BEZIOR X500 Pro“ yra pilnai atsparus vandeniui. LCD ekranas taip pat. Atitinka IP54 standartą.

Svarbu ir tai, kad dviratis turi 20 colių dydžio pripučiamus ir 1,95 colių pločio ratus. Su tokiais ratais aprūpintu dviračiu galima gana drąsiai važinėti praktiškai bet kokiais paviršiais: tiek mieste, tiek ir miško keliais.

„BEZIOR X500 Pro“ sveria 23 kg, tad jis skirtas vyresniems paaugliams ir suaugusiems. Juo gali važiuoti iki 190 cm aukščio ir 200 kg svorio žmogus.

Kalbant apie išvaizdą, tai „BEZIOR X500 Pro“ yra patrauklus elektrinis dviratis.

Jis taip pat priekyje turi LED žibintą, kuris aktyvuojamas su LCD ekranėliu ir jame esančiais valdymo mygtukais.

Ant vairo yra įrengtos visos reikalingos valdymo rankenėlės, kuriomis valdomi diskiniai stabdžiai, perjungiamos 7 Shimano pavaros, pasirenkami važiavimo režimai bei kontroliuojamas akceleratorius.

„BEZIOR X500 Pro“ palaiko 3 pagrindinius važiavimo režimus: vien elektra, elektra+minant pedalus, vien minant pedalus.

Mechaniniai diskiniai stabdžiai, amortizatoriai, galingas 500W bešepetėlinis elektros variklis, itin talpi bei išimama baterija, geba įveikti ir iki 30 laipsnių įkalnes, ergonomiška sėdynė, sulankstomas ir kiti privalumai. Šaunus dviratis.

„BEZIOR X500 Pro“ pristatomasis vaizdo įrašas:

„BEZIOR X500 Pro“  apžvalga (portugalų kalba):

„Xiaomi“ ekosistemos rankinis „Deerma DX115C“ siurblys - su keičiamais antgaliais, plaunamu HEPA filtru ir puikios kainos

„Deerma DX115C“ yra turbūt vienas pigiausių jei ne pats pigiausias kompanijos rankinis siurblys. Ir su šiuo siurbliu bus patogu išvalyti namus, sodo namelį ir pan.

Štai pakuotėje yra skirtingi ir gamintojo teigimu lengvai keičiami antgaliai. Siurblį patogu priderinti prie skirtingų valymo sąlygų: ar tai butų grindys, baldai, įvairūs kieti paviršiai ir t.t.

„Deerma DX115C“ yra laidinis siurblys (laidas 5 metrų ilgio aut. past.), jungiamas į 220V tinklą, tad nereikės rūpintis, ar užteks energijos išvalyti visiems namams, kaip kad gali nutikti su belaidžiu siurbliu.

„Deerma DX115C“ yra 600W galios ir užtikrina 14kPa siurbimo slėgį, ko pilnai užtenka įprastam valymui.

Siurblys turi ir ganėtinai didelę 1,2 litrų atliekų talpą. Gamintojas teigia, kad ją labai lengva ištuštinti ir toliau darbuotis.

Svarbu ir tai, kad čia turime trijų sluoksnių filtrus, tarp kurių yra ir plaunamas HEPA filtras. Tokioje kainų kategorijoje vis dar gana retas dalykas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()