„Xiaomi ROIDMI Eve Plus“ - robotas, nokautuojantis ir gerokai brangesnius modelius: stebėtina, ką sugeba šis „Xiaomi“ ekosistemos robotas dulkių siurblys („Xiaomi ROIDMI Eve Plus Robot Vacuum“ aprašymas, iš Lenkijos, parduotuvės ir specialus 30$kuponas, Video)  (1)

„Xiaomi ROIDMI Eve Plus Robot Vacuum“ - įspūdingomis technologijomis aprūpintas naujausios kartos robotas dulkių siurblys. Tai yra tikras 2021-ųjų metų hitas ir jau dabar gamintojas drąsiai tvirtina, kad tai yra geriausią kainos ir kokybės santykį siūlantis robotas visoje rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi ROIDMI Eve Plus Robot Vacuum“ robotas (sausas ir drėgnas valymas):

Kuo gali pasigirti „Xiaomi ROIDMI Eve Plus Robot Vacuum“ robotas?

1. Gamintojas akcentuoja keletą pagrindinių šio roboto savybių. Ir viena jų yra išskirtinė automatinė atliekų surinkimo stotelė.

 

Absoliučiai visi nori, kad namų tvarkymas būtų kaip įmanoma lengvesnis ir greitesnis. Ir šis robotas leidžia džiaugtis maksimalia automatizacija.

Gamintojas teigia, kad dėka automatinės atliekų surinkimo stotelės, iš roboto atliekų talpos automatiškai yra išsiurbiamos surinktos atliekos ir taip robotas gali toliau darbuotis be jokio žmogaus įsikišimo. Ir taip 3l atliekų maišelio gali užtekti net iki 60 dienų.

O kaip gi su antrine tarša, bakterijomis, kai susiurbtos atliekos tame maišelyje laikomos taip ilgai?

Gamintojas teigia, kad „Xiaomi Roidmi EVE Plus“ turi išskirtinį techninį sprendimą - „dezodoruojančių dalelių generatorių“, pašalinantį į atliekų maišelį surinktų atliekų bakterijas bei blogą kvapą.

Dėka įrengto HEPA filtro ir plačiai (net medicinoje) naudojamos „Active Oxygen“ dezinfekcinės technologijos bus nukenksminti įprasti buitiniai kenkėjai, kaip: dulkių erkutės, mikrobai, įskaitant Escherichia coli, Candida albicans, Staphylococcus aureus; toksiškos cheminės medžiagos, kaip formaldehidas, benzenas ir TVOC; ir pašalinti cigarečių bei kvepalų kvapai.

Kai atliekų stotelėje esantis atliekų maišas prisipildys, o įprastai tai nutinka kas du mėnesius, beliks tik jį išimti iš stotelės ir išmesti į atliekų konteinerį. Jokio tiesioginio kontakto su atliekomis, paprasta ir higieniška.

 

Be to, LED ekrane rodoma informacija apie atliekų nukenksminimą ir atliekų maišelio prisipildymą. Apie tai, kad atliekų maišelis pripildytas informuos ir programėlė.

Tad automatinės atliekų surinkimo stotelės pagrindiniai parametrai yra tokie:

  • 3l talpos atliekų maišelis, kurio įprastai užtenka net iki 60 dienų;
  • stotelės galia siekia 900W ir užtikrinamas net 23,000Pa atliekų išsiurbimo slėgis;
  • LED informacinis ekranas, kuriame rodoma informacija apie atliekų nukenksminimą ir atliekų maišelio prisipildymą.

2. Robotas su pažangiausiais techniniais sprendimais

„Xiaomi Roidmi EVE Plus“ pasižymi puikiais techniniais sprendimais ir štai keletas pačių svarbiausių:

  • 50W galia ir didelis 2,700Pa siurbimo slėgis, kurį galima reguliuoti ir rinktis norimą siurbimo režimą;
  • du šoniniai šepetėliai ir pagrindinis plaukiojantis šepetys, dėl ko geriau prisitaiko prie skirtingų valomų paviršių;
  • įveikia iki 2 cm aukščio kliūtis ir aprūpintas 30 skirtingų jutiklių;
  • naujausios kartos SLAM algoritmas bei lazerinė LDS 4.0 navigacijos sistema, užtikrinanti nepriekaištingą roboto navigavimą ir itin tikslaus žemėlapio piešimą bei valomo maršruto sudarymą;

 
  • robotas palaiko išmanų žemėlapių sudarymą bei jų valdymą: galima kambarius pavadinti, kaip norite; juos sulieti; kiekvienam jų sudaryti atskirus valymo tvarkaraščius; nurodyti norimas valymo aplinkybes ir t.t.;
  • robotas palaiko sausą, drėgną ir kombinuotą valymą;
  • vienu kartu robotas gali išvalyti iki 250 m2 plotą bei darbuotis iki 250 min.;
  • aprūpintas įkraunama 5200 mAh talpos baterija, pritrūkus energijos - automatiškai grįžta įkrauti bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė;
  • robotas pilnai valdomas su Mijia/Roidmi/Mi Home programėlėmis ir jose galima rinktis norimą valymo režimą, siurbimą ir plovimą, valomą kambarį/plotą, nurodyti draudžiamas zonas, virtualias sienas ir t.t.;
  • taip pat robotą galima valdyti ir pasitelkus balso asistentus, kaip Alexa ir Google Assistant.

3. „Xiaomi Roidmi EVE Plus“ - pažangiausias ir puikiai pasaulyje žinomo prekės ženklo robotas

„Roidmi“ yra labai greitai populiarėjantis „Xiaomi“ ekosistemos prekės ženklas. Jis specializuojasi robotų dulkių siurblių segmente, kaip ir dar kelios šios ekosistemos kompanijos.

 

Jos naudojasi „Xiaomi“ finansine parama bei prieiga prie pasaulinių rinkų, tačiau tuo pačiu turi konkuruoti ne tik su viso pasaulio gamintojais, bet ir tarpusavyje.

Tokia žvėriška konkurencija vartotojams duoda akivaizdžių privalumų, kadangi tik patys geriausi gaminiai pasiekia rinką ir „Xiaomi Roidmi EVE Plus“ yra būtent toks.

 

Gamintojas akcentuoja ir tai, kad „Roidmi“ prekės ženklas kasdien yra žinomas vis daugiau šalių ir šiuo metu jų produktai pardavinėjami 65 šalyse, tarp kurių yra JAV, Didžioji Britanija, Japonija ir absoliuti dauguma Europos šalių.

„Roidmi“ labai stipriai augantis prekės ženklas, su vis augančia pasiūla, greitai į siūlomus produktus įdiegiamomis naujausiomis technologijomis.

4. „Xiaomi Roidmi EVE Plus“ - konkurentus nokautuojanti 444,97$ kaina

Gamintojas pabrėžia ir tai, kad žvėriška konkurencija verčia ne tik gaminti aukščiausios klasės ir išsiskiriančius robotus - kadangi išrankūs pirkėjai klaidų neatleis - bet ir juos pasiūlyti už pačias priimtiniausias kainas.

Ir gamintojo rekomenduojama „Xiaomi Roidmi EVE Plus“ kaina siekia vos 444,97$ arba 385€ (su kuponais jis dabar būtent tiek ir kainuoja).

 

Tai yra įspūdingai gera kaina, ypač kai palyginame šį robotą su kitais rinkos lyderiais ir garsiausiais vardais. Pavyzdžiui, tame pačiame „iRobot Roomba i7+“ siurbimo galia yra tokia pati, kaip ir „Xiaomi Roidmi EVE Plus“, tačiau nusileidžia išmaniais sprendimais ir kainuoja bent 840€ arba dvigubai brangiau nei „Xiaomi Roidmi EVE Plus“.

Tad pasirinkimas akivaizdus, juolab, kad ir galybė pirkėjų bei apžvalgininkų ypatingai teigiamai atsiliepia apie naująjį „Xiaomi Roidmi EVE Plus“ robotą ir jį vadina geriausiu kainos/kokybės pasirinkimu:

Apžvalga rusų kalba, kurios autorius teigia, kad „Xiaomi Roidmi EVE Plus“ yra idealus robotas:

Labai puiki „Xiaomi Roidmi EVE Plus“ ir „iRobot Roomba i7+“ robotų palyginamoji apžvalga anglų kalba. Trumpai, konkrečiai, su esminiais momentais ir aišku viena, kad praktiškai visais aspektais yra pranašesnis „Xiaomi Roidmi EVE Plus“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai (1)