Cafago rekomenduoja: iš Vokietijos aukščiausios klasės 500W galios „BEZIOR M26“ elektrinis dviratis ir labai apžvalgininkų giriamas „QIDI TECH X-MAX“ 3D spausdintuvas (iš Vokietijos, Video)  ()

Geriausi Cafago pasiūlymai:

- „BEZIOR M26“ elektrinis dviratis - 500W galios, 48V 10.4AH baterija, vienu įkrovimu iki 80 km, 26 colių ratai, sulankstomas, iš Vokietijos sandėlio;

- Aukščiausios klasės „QIDI TECH X-MAX“ 3D spausdintuvas, iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„BEZIOR M26“ elektrinis dviratis

500W galios, 48V 10.4AH baterija, vienu įkrovimu iki 80 km, 26 colių ratai, sulankstomas

  • Cafago - 841,99 €; ATNAUJINIMAS: Kaina sumažėjo iki 832,99 €
    • 56 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Pabrėžiama, kad visus mokesčius sutvarko Cafago, tad pirkėjams niekuo rūpintis nebereikia. Kokią kainą matote užsakymo pabaigoje, tokia ji ir yra galutinė.

Plačiau apie pirkimą iš Cafago galite paskaityti čia.

„BEZIOR M26“ yra modernaus dizaino ir galingas miesto elektrinis dviratis. Sulankstomas ir tvirtas aliuminio rėmo dviratis.

Gamintojas tvirtina, kad 48V 10.4AH baterija yra išimama ir taip ją patogu įkrauti. Nereikia viso dviračio gabenti prie įkrovimo rozetės. Beje, pilnai baterija yra įkraunama per maždaug 4 val.

„BEZIOR M26“ aprūpintas 500W galios bešepetėliniu varikliu ir maksimaliai sugeba pasiekti iki 25 km/h greitį bei įveikti 25 laipsnių įkalnes.

Verta paminėti ir tai, kad čia turime 21 Shimano pavarą, tad galima rinktis norimą važiavimo režimą ir šiuo elektriniu dviračiu važinėtis, kaip įprastu bėginiu dviračiu.

„BEZIOR M26“ galima važiuoti vien žmogaus jėga, papildomai pagelbėjant elektros varikliui, vien elektra bei aktyvuojant Push režimą. Šis dalykas ypač pravers važiuojant į įkalnes.

„BEZIOR M26“ taip pat aprūpintas amortizuojančia priekine šake, su užraktu. Naudingas dalykas važinėjant skirtingais keliais.

Važiuojant lygiu ir asfaltuotu keliu geriau, kai šakė yra tvirtai vienoje padėtyje, o štai nelygiais miškingais keliais, kai jau amortizuoja ir sušvelnina smūgius bei kelio nelygumus.

Taip pat po sėdyne yra ir dar papildomas amortizatorius, kurio jautrumas reguliuojamas ir jis papildomai sumažina smūgių poveikį.

„BEZIOR M26“ turi ir štai tokį LCD ekraną, kuriame pateikiama esminė informacija: pasirinktas važiavimo režimas, nuvažiuotas atstumas, greitis, baterijos energijos likutis ir kt.

Beje, gamintojas tvirtina, kad vienu įkrovimu su „BEZIOR M26“ galima nuvažiuoti iki 80 km - kai minami pedalai ir dirba elektros variklis - vien elektra iki 40 km. Geri rezultatai.

P.S. čia dar yra ir USB jungtis, tad galima prijungti telefoną ir taip įkrauti jo bateriją.

„BEZIOR M26“ turi 26 colių dydžio ratus, tvirto aliuminio rėmas atlaiko iki 150 kg apkrovas, priekyje ir gale turime diskinius stabdžius. Šaunus elektrinis dviratis.

Aukščiausios klasės „QIDI TECH X-MAX“ 3D spausdintuvas

  • Cafago - 889,99 €;
    • 56 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

„QIDI TECH X-MAX“ - aukščiausios klasės 3D spausdintuvas. Jį išbandę apžvalgininkai tvirtina, kad tai yra ypatingai funkcionalus įrenginys, leisiantis įgyvendinti praktiškai bet kokį projektą.

Apžvalgininkai teigia, kad „QIDI TECH X-MAX“ naudotis yra labai paprasta ir praktiškai jau galima pradėti spausdinti vos tik 3D spausdintuvas išimamas iš pakuotės.

Čia verta pažymėti, kad jis „QIDI TECH X-MAX“ yra net 450W galios ir ganėtinai masyvus - sveria 29 kilogramų. 

Tokiam įrenginiui jau reikės rasti didesnį stalą, tačiau tuo pačiu ir galėsime atspausdinti didesnių matmenų detales ir kitus reikiamus spaudinius.

„QIDI TECH X-MAX“ parametrai atrodo taip:

  • 450W galios spausdintuvas jungiamas prie 220V elektros tinklo;
  • turi 2 ekstruderius;
  • įkaitimo temperatūra siekia 300 laipsnių pagal Celsijų - kas yra labai gerai; 
  • spausdinimo greitis siekia 30-150 mm/s;
  • su 0,4 mm galvutė ir spausdinimo tikslumas siekia nuo 0,05 iki 0,2 mm;
  • palaikomas WiFi ir LAN bei galima prijungti USB atmintukus;
  • suderinama su Windows 64 bit'ų OS bei Mac OS;
  • darbuojasi su QidiPrint/Cura/Simplify 3D programomis;
  • dirba su PLA, PETG, TPU, nailonu, anglies pluoštu ir kitomis spausdinimo medžiagomis.

Dėmesio vertas yra ir PC lankstus spausdinimo padėklas. Tokiu dalyku kol kas gali pasigirti toli gražu ne kiekvienas 3D spausdintuvas.

Ir toks lankstus padėklas leidžia labai patogiai nuimti atspausdintus objektus ir pati padėklo priežiūra yra kur kas patogesnė.

„QIDI TECH X-MAX“ 3D spausdintuvas turi ir į prisilietimus reaguojantį 5 colių dydžio ekraną bei darbuojasi su keletų programų ir čia belieka pasirinkti tą, kuri yra asmeniškai patogiausia.

Taip su programomis galima bus maksimaliai tiksliai nurodyti norimus spausdinamų objektų parametrus ir valdyti kitus nustatymus.

„QIDI TECH X-MAX“ 3D spausdintuvai palaiko ir automatinį spausdinimo tęsimą. Jei staiga nutrūktų elektros tiekimas, jam grįžus - spausdintuvai darbuosi nuo ten, kur baigė.

Šaunus įrenginis. Profesionalus ir tuo pačiu draugiškas nepatyrusiam naudotojui:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()