Bombinė naujiena iš „Xiaomi“, kuri nepaliks abejingų: ką tik pristatytas naujausias el. paspirtukas iš Čekijos + su dovanomis + ir už fantastišką pasaulinės premjeros kainą („Xiaomi Mi Electric Scooter 3“ el. paspirtukas, iš Čekijos, kuponai, dovanos, Video)  (1)

„Xiaomi“ pristatė naujausią „Xiaomi Mi Electric Scooter 3“ elektrinį paspirtuką ir jį jau galima įsigyti iš Čekijos sandėlio. Ir pasaulinės premjeros proga taikoma įspūdingai gera nuolaida bei dar papildomai gausime dovanų. Štai kuo pasižymi naujasis paspirtukas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Mi Electric Scooter 3“ elektrinis paspirtukas:

  • Aliexpress € 402,01 su PVM;
    • 52 % + kuponai: pritaikys automatiškai;
    • akcija truks iki rugpjūčio 27 d.;
    • iš Čekijos sandėlio;
    • už € 3,89 į Lietuvą pristatys per 5-6 d.;
    • pirmiesiems 100 pirkėjų dovanų Mi belaidės pompos.

Per paskutinę „Xiaomi“ pasaulinę produktų premjerą, kuri įvyko prieš porą savaičių, kompanija pristatė keletą puikių produktų:

Prie šios kompanijos pridėkime ir pristatytą „Xiaomi Mi Electric Scooter 3“ elektrinį paspirtuką, kurio Lietuvoje, žinoma, dar nėra, bet jį jau galima įsigyti iš Čekijos sandėlio už specialią premjeros kainą. 

Akcija truks labai trumpai, tad norintys patys pirmieji turėti naująjį paspirtuką, turėtų paskubėti. Vėliau kainos tikrai didės.

Kuo gi pasižymi naujasis „Xiaomi Mi Electric Scooter 3“ elektrinis paspirtukas?

Gamintojas pateikia labai simpatišką ir gerai „Xiaomi Mi Electric Scooter 3“ savybes išryškinantį specifikacijų palyginimo paveikslėlį (žiūrėti žemiau).

Jame galime matyti pagrindines „Xiaomi Mi Electric Scooter 3“ savybes ir kuo jis skiriasi nuo anksčiau pasirodžiusio „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“ modelio.

„Xiaomi Mi Electric Scooter 3“ yra pagamintas iš aviacijoje naudojamo aliuminio lydinio, labai tvirto rėmo, sveria 13,2 kg, atlaiko iki 100 kg apkrovas ir yra sulankstomas.

Gamintojas tvirtina, kad atnaujino sulankstymo mechanizmą ir dabar „Xiaomi Mi Electric Scooter 3“ sulankstyti yra dar patogiau. 

„Xiaomi Mi Electric Scooter 3“ ant šonų turi atšvaitus, kad kiti eismo dalyviai paspirtuką ir juo važiuojantį asmenį matytų dar geriau. Yra peikinis ir galinis LED žibintai.

Paspirtukas turi galingą 300W (maks. 600W) bešepetėlinį elektros variklį, kurio galios užtenka įveikti 16% įkalnes.

Kaip ir ankstesni kompanijos paspirtukai, taip ir „Xiaomi Mi Electric Scooter 3“ turi KERS technologinį sprendimą. Tai reiškia, kad stabdymo metu yra įkraunama paspirtuko baterija ir taip kinetinė energija paverčiama elektros, o tai leidžia vienu įkrovimu nuvažiuoti dar toliau.

Gamintojas tvirtina, kad per 5,5 val. įkraunamos 7650mAh/ 275Wh baterijos energijos užteks įveikti 30 km. Išties geras rodiklis.

Palaikomi 3 važiavimo režimai: iki 5 km/h, 20 km/h ir iki 25 km/h.

Akcentuoja ir tai, kad 8.5 colių dydžio penumatinės paspirtuko padangos užtikrina stabilų ir komfortabilų važiavimą, o atnaujinta stabdžių sistema (eABS + galinis su dvigubomis stabdžių kaladėlės diskinis stabdys) leidžia jaustis dar saugiau.

„Xiaomi Mi Electric Scooter 3“ atitinka IP54 standartą, tad paspirtukas atsparus vandeniui. Su juo galima važinėtis nuo -10°C iki +40°C laipsnių temperatūroje. Paspirtukas skirtas vyresniems nei 18 metų amžiaus ir 120-200 cm ūgio žmonėms.

Gamintojas tvirtina ir tai, kad atnaujino LED informacinį ekraną, kuris dabar yra pilnai vientisas ir pateikiama informacija apie pasirinktą  važiavimo režimą, greitį, baterijos energijos rodiklius ir kt. pateikiama dar aiškiau.

Taip, „Xiaomi Mi Electric Scooter 3“ palaiko programėlę ir paspirtuką galima valdyti Bluetooth ryšiu: užrakinti/atrakinti, atnaujinti programinę įrangą, peržiūrėti važiavimo statistiką ir kt.

„Xiaomi Mi Electric Scooter 3“ atrodo labai šaunus elektrinis paspirtukas. O ką Jūs manote apie šią naujieną? Ketinate atnaujinti savo paspirtuką į „Xiaomi Mi Electric Scooter 3“? Pasidalinkite savo nuomone komentaruose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(12)
(-10)

Komentarai (1)