Beveik 200€ pigiau nei Lietuvoje paspirtukas „Segway Ninebot MAX G30“, 50€ pigesnis 2021 m hitas „Dreame Bot L10 Pro“ robotas siurblys: prasidėjo naujas didelis AliExpress ir DHgate išpardavimas, nepraleiskite progos!  ()

13 geriausių pasiūlymų iš AliExpress ir DHgate - mažiausių kainų rekordai, specialūs nuolaidų kuponai ir kainos, kokių Lietuvoje negausite.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

AliExpress. Rugsėjo 6 d. startavo nauja globali AliExpress akcija, tačiau skirtingai nuo didžiulės, vykusios rugpjūčio mėnesio pabaigoje, ji nėra tokia įspūdinga ir naudinga  - kainos daugelyje parduotuvių nepasiekė žemiausio lygio. Tikrai įspūdingos akcijos, kuomet daugeliui prekių kainos sumažėja iki naujų kainų rekordų, vyksta ne taip jau dažnai, tad jas verta gaudyti. Visgi, net ir šios AliExpress akcijos metu yra labai įdomių ir gerų pasiūlymų, kuriuos atrinkome į bendrą rinkinuką.

DHgate. Į pasiūlymų sąrašą su visa jėga sugrįžta DHgate parduotuvė. Ši parduotuvė išsiskiria fantastiškais kuponais - jie paskiriami bestseleriams iš EU sandėlių, o su kuponais kaina tokia, kokios nerasite ne tik Lietuvoje, bet ir AliExpress. Iš kur ši parduotuvė gauna tokias geras kainas, belieka tik spėlioti ir stebėtis. Visgi patys kuponų nerasite, sekite Rinkos naujienas technologijos.lt portale. 

Vasarą neskelbėme pasiūlymų iš DHgate, nes nebuvo iki galo aišku, kaip jų politika su mokesčiais. Tačiau per liepą ir rugpjūtį viskas paaiškėjo - jie viską sutvarko patys ir pirkėjams iš EU sandėlių nereikia dėl nieko rūpintis. Parduotuvėje jau susikaupė daugybė lietuvių atsiliepimų, kaip prekės po liepos 1 d atkeliauja su kurjeriais tiesiai į namus ir nereikia mokėti jokių papildomų mokesčių. Tad galima drąsiai žvalgytis į šios parduotuvės asortimentą ir ypač į tuos pasiūlymus, kurie pateikiami su kuponais. 

   
Kosminis pasiūlymas!

Elektrinis kalnų dviratis „Janobike E20“

>> Video << 

1000W, rekordinė kaina, iš Ispanijos sandėlio, jokių mokesčių

1.300€ -265€ 1.300€

1035€

Imu!

 Aliexpress iš Ispanijos

Būtina sąlyga: užsakymo metu rinktis sandėlį iš Kinijos, atsiųs iš Ispanijos

Lietuvoje nėra

Visus mokesčius sutvarko pardavėjas!

 

Šiuo metu oficiali „Janobike“ parduotuvė AliExpress galinguosius „Janobike E20“ elektrinius dviračius parduoda iš Ispanijos sandėlio ir mus patikino, kad pirkėjams nebus jokių papildomų mokesčių, ir matoma kaina yra galutinė. O tai reiškia, kad tad tai yra ne tik pačios mažiausios kainos, kokias tik galima rasti, bet ir papildomas kainos sumažėjimas nuo rugpjūčio mėnesio - tuomet pigiausiai su akcija buvo galima gauti už 1041€. Taip pigiai „Janobike E20“ dar nekainavo!

Svarbu! Pačiame dviračio aprašymo puslapyje gamintojas nurodo:

  • Free tax for you
  • choose "shipp from china"
  • send from poland wareouse
  • delivery in 1-7 days

Bet pasirinkimuose šiuo metu yra tik Ispanijos sandėlis, tad mes paklausėme asmeniškai pardavėjo, ar tas pats galioja ir iš Ispanijos sandėlio. Atrašė žaibiškai greitai ir patvirtino, kad tikrai taip:

Yes, we also have stock in Spain. When you place an order, choose to send it from the warehouse in China, and then we will send it to you in the warehouse in Spain. The scooter will be received in about 3-7 days.

Tad esmė paprasta: pasirenkame Kinijos sandėlį, pritaikomos nuolaidos, o elektrinį dviratį į Lietuvą per 3-7 dienas atsiųs iš Ispanijos. Ir taip nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių.

Elektrinis kalnų dviratis „Janobike E20“

Trumpai: svarbiausios savybės

  • 1000W
  • ratai 20 colių dydžio ir 4.0 colio storio
  • 3 režimai
  • iki 50 km/h
  • išimama Panasonic 48V 12.8Ah baterija
  • įkrovimas 5-6 h
  • vien elektra iki iki 50 km, papildomai minant - iki 70 km
  • priekiniai bei galiniai amortizatoriai
  • pritaikytas bekelei, padangos atsparios pradūrimui
  • tvirtas, sulankstomas aliuminio rėmas
  • reguliuojama sėdynė 60-90cm
  • apkrova iki 200 kg
  • Shimano 7-nių bėgių sistema
  • XOD hidrauliniai stabdžiai
  • LED žibintai
  • LCD ekranas
  • dėklas telefonui 
  • Išsamus „Janobike E20“ aprašymas
 

1035€

Su PVM

Ispanija

Būtina sąlyga: užsakymo metu rinktis sandėlį iš Kinijos, atsiųs iš Ispanijos

Lietuvoje nėra

Nemokamas siuntimas į Lietuvą

Visus mokesčius sutvarko pardavėjas!

Imu, kol su akcija!

 

   
Labai geras pasiūlymas

2021 m naujiena, „Dreame Bot L10 Pro“ robotas dulkių siurblys  

>> Video << 

Rekordinė kaina, jokių mokesčių, iš Prancūzijos

395€ -73€ 395€

322€

Imu!

AliExpress, Prancūzija

Nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas

Lietuvoje ~376.00 €

AliExpress sutvarko visus mokesčius automatiškai 

 

„Dreame Bot L10 Pro“ - vienas naujausių „Xiaomi“ ekosistemos robotų dulkių siurblių. Pažangiausi techniniai sprendimai, labai gera kaina ir nuostabūs apžvalgininkų bei pirkėjų vertinimai.

Už tokią kainą turbūt pats protingiausias robotas rinkoje su fantastiška 3D erdvės atpažinimo technologija ir puikiais vertinimais. Štai ką jie sako apie šį puikų robotą:

 „Į Lietuvą pristatė vos per 4 dienas. Palyginom su Roborock S5 Max, tai nugalėtojas akivaizdus. Dreame yra Nr.1!“

Prieš įsigydamas šį siurblį peržiūrėjau ir perskaičiau visas apžvalgas bei atsiliepimus, kokius tik pavyko surasti. Ir visi šį robotą labai gyrė. Galvoju, OK, išbandysiu iš aš. Juolab, kad kaip tik už gerą kainą ieškojau naujo roboto. Ir žinote, esu patenkintas, kaip vaikas Kalėdų rytą. Robotas yra NUOS-TA-BUS! Naudoju 2 savaites ir neradau nei smulkiausio dalyko prie kurio galėčiau prikibti. Tiesiog. Pagaminimo kokybė - superinė. Darbo kokybė - absoliučiai jokių priekaištų. Robotas protingas ir puikiai juda po teritoriją. Net nėra ką svarstyti, labai rekomenduoju. 1 foto2 foto.

Prieš tai naudojau Xiaomi Roborock S5. Labai geras robotas ir man ilgai tarnavęs. Turiu pasakyti, kad Dreame ganėtinai panašus, tik dar papildomai atnaujintas robotas. Pažangesnis ir pranašesnis už S5. Tą galiu patvirtinti drąsiai. Puikiai dirba ant įvairių paviršių. Labai gerai orientuojasi ir užtikrina išmaniąsias funkcijas. Aukščiausios klasės robotas. Rekomenduoju - 1 foto2 foto3 foto.

  • 4000Pa
  • 570 ml dulkėms ir 270 ml plovimui
  • 5200 mAh, pakanka 250 m2 plotui
  • Kilimų aptikimas, automatinis galios padidinimas
  • 3 plovimo režimai
  • elektroninis vandens padavimas
  • vienu metu galima siurbti ir plauti
  • Aptinka ant grindų besimėtančius žaislus, laidus ir juos apvažiuoja
  • Išsamus „Dreame Bot L10 Pro“ aprašymas 
 

322€

Su PVM

AliExpress, Prancūzija

Nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas

Lietuvoje apie 376€

AliExpress sutvarko visus mokesčius automatiškai 

Imu, kol su akcija!

 

   
Kosminis pasiūlymas!

Elektrinis paspirtukas „Segway Ninebot MAX G30“

>> Video << 

Iš Lenkijos sandėlio, jokių mokesčių

552€ -42€ 552€

510€

Imu!

Su PVM

Iš Lenkijos sandėlio

Nuolaidos kuponas - KSHEG50

Galioja iki rugsėjo 15 d.

Lietuvoje apie 700€!

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.;

 

Visus mokesčius sutvarko DHgate

Ką sako pirkėjai iš Lietuvos apie pristatymą ir mokesčius

 

„Segway Ninebot MAX G30“ – vienas labiausiai aptarinėjamų ir geriausiai vertinamų elektrinių paspirtukų. Tiek pirkėjų, tiek ir apžvalgininkų. Drąsiai, už 510€ geresnio paspirtuko negausite visame pasaulyje. Tvirtas, patikimas, galingas. Daugybė pirkimų, daugybė apžvalgų ir vien tik teigiami atsiliepimai. O pagrindinis trūkumas - kaina, Lietuvoje mokėti 700€ jau yra daugoka. 

 

„Praktiškai kiekvienu aspektu Segway Ninebot MAX G30 yra geresnis už M365 paspirtuką. 

Geresni ratai; dar lengvesnis sulankstymo mechanizmas; patikimesnis; geresnės pagaminimo kokybės; dvigubai didesnis nuvažiuojamas atstumas nei, kad siūlo daugelis paspirtukų; skaitmeninis ekranas; atsparus vandeniui; geresnė standžių sistema; ženkliai greitesnis baterijos įkrovimas; ir taip toliau. Ir aš čia išvardijau tik dalį tų privalumų, kuriuos užtikrina Segway Ninebot MAX G30.

M365 tapo praktiškai auksiniu rinkos standartu ir tokiu išliko pastaruosius dvejus metus. Dabar turime Segway Ninebot MAX G30, kuriame viskas geriau nei M365. Ir jei reikėtų įvardyti praktiškai tobulą paspirtuką, tai būtų MAX G30. Jo rimtesni minusai tėra svoris ir dydis.

Ir tikrai taip. Aš tikrai galvoju, kad Segway Ninebot MAX G30 bus naujuoju bestseleriu ir pačiu perkamiausiu elektriniu paspirtuku.“ Išsami „Segway Ninebot MAX G30“ apžvalga

 

 
Labai gera kaina

„Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“

390 € DHgate iš Lenkijos

Kuponas: SKDHEBZ35

Lietuvoje: apie 430€

Išsamiai apie „Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“

 Galima gana drąsiai sakyti, kad „Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“, „Segway Ninebot MAX G30“ ir „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“ šiuo metu yra vieni geriausių elektrinių paspirtukų, o dabar jiems siūlomos kainos su kuponais yra tiesiog beprotiškos. Daugybė teigiamų pirkėjų atsiliepimų bei apžvalgininkų pagyrų ir geriausia kokybė bei galimybės už tokią kainą.

„Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“ yra sulankstomas elektrinis paspirtukas. Sulankstytas 113 x 49 x 43 cm, o išlanstytas 113 x 43 x 118 cm. Sveria 14,2 kg.

Aviacijoje naudojamo tvirto aliuminio korpusas ir pneumatinės 8,5 colių padangos leidžia šiuo paspirtuku važinėtis ir 100 kg svorio žmonėms. Įveikiamos iki 20 % įkalnės. Atitinka IP54 standartą, tad yra atsparus vandeniui (lengvam lietui) ir dulkėms.

300W (maks. 600W) galios elektros variklis bei energijos regeneravimo sistema (KERS) - stabdymo metu kinetinė energija verčiama elektra ir įkraunamos baterijos, tad nuvažiuosime dar toliau.

„Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“ palaiko 3 važiavimo režimus, tarp kurių yra ir Pėsčiųjų (5 km/h), o programėlėje dar papildomai yra ir Cruise režimas.

Maksimalus greitis siekia 25 km/h, o įkraunamos (per 8-9 val.) 474Wh baterijos energijos užteks nuvažiuoti 45 km. Labai geri rezultatai.

 
Labai gera kaina

„Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“

311 € DHgate iš Lenkijos

Kuponas: ZBSHDGE35

Lietuvoje: apie 330€

Išsamiai apie „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“

„Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“ yra pigiausias iš visos šios trijulės, tačiau taip pat siūlo labai daug.

Pagamintas tų pačių kompanijų, to pačio Xiaomi 365 Pro elektrinio paspirtuko pagrindu, tik kuklesnėmis specifikacijomis.

„Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“ turi ryškias šviesas priekyje ir gale, šone įtaisyti atšvaitai. Paspirtukas turi 8,5 colių dydžio pneumatines padangas ir įveikia 14 proc. įkalnes. Tvirto aliuminio rėmo ir juo gali važinėtis iki 100 kg svorio žmogus.

Išskleisto elektrinio paspirtuko matmenys atrodo taip: 108 х 43 х 114 cm. Jį sulanksčius, t.y. nuleidus vairą į apačią, jis bus labai kompaktiškų išmatavimų: 108 х 43 х 49 cm. Sveria 12,5 kg. Tad jis yra kompaktiškiausias ir lengviausias iš šios trijulės.

Kalbant apie galingumą, „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“ pasižymi 250 W nominalia ir 500 W maksimalia galia. Maksimalus greitis, kurį gali išvystyti elektrinis paspirtukas siekia 25 km/val. Pilnai įkrauta baterija leidžia nuvažiuoti iki 30 km. Čia turime 275Wh bateriją, kurią pilnai įkrausime per 5,5 val.

O taip „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“ palaiko jau minėtus techninius sprendimus: KERS ir stabdžių sistemas, LCD ekraną, atsparumą vandeniui bei dulkėms, programėlę ir t.t.

 

Kokį paspirtuką rinktis?

  • Jei norisi didžiausio nuvažiuojamo atstumo, galios, galimybės važinėtis net ir ne vien tik lygiais takais - tada renkamės „Segway Ninebot MAX G30“. Jis yra skirtas norintiems maksimumo. Vaikams netinka, nes yra tiesiog per didelis ir sunkus. 
  • Ieškantiems maksimumo už geriausią kainą, kompaktiškesnio elektrinio paspirtuko ir su dauguma tų pačių puikių savybių, tada renkamės „Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“. Jis jau yra tinkamas ir suaugusiems, ir paaugliams. 
  • Na, o norintiems maksimaliai sutaupyti ir įsigyti labai geromis savybėmis pasižymintį elektrinį paspirtuką, kuris yra kompaktiškiausias, lengviausias, leis vienu įkrovimu nuvažiuoti 30 km ir pasiūlys aukščiau paminėtų paspirtukų didelę dalį techninių sprendimų, tada verta rinktis „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“. Jis labai tinkamas ir jaunimui. 
   
Rekordinė kaina!

„Deelife WSA-850“

10 € AliExpress iš Lenkijos

Tik iki rugsėjo 9 d!  

Kuponas: UT9SHWRWXCWI (perkant už daugiau kaip 58,28​ €)

Lietuvoje: nėra

Išsamiai apie „Deelife WSA-850“

„Deelife WSA-850“ - labai įdomi garso kolonėlė, su FM funkcija, poruojama su telefonais, per ją kalbėtis su pašnekovais, galima prijungti USB atmintuką, atminties kortelę ir kainuoja stebėtinai mažai.

Iškart atkreipiame dėmesį, kad galima drauge su kolonėle, jos keičiama baterija ir pakuotėje esančiu USB įkrovimo laidu įsigyti ir 32GB talpos Netac atminties kortelę.

Taip galėsite iškart į atminties kortelę įsirašyti norimos muzikos, kortelę įdėti į „Deelife WSA-850“ kolonėlę ir taip patogiai klausytis muzikos.

   
Rekordinė kaina!

„ZLRC Beast SG906“

55 € TomTop iš Vokietijos

Tik iki rugsėjo 9 d! 

Lietuvoje: nėra

Išsamiai apie „ZLRC Beast SG906“

„ZLRC Beast SG906“ dronas šiuo metu parduodamas už fantastiškai gerą kainą. TomTop tvirtina, kad pigiau jau niekur nerasime, bet dronų skaičius labai ribotas.

Svarbu pažymėti ir tai, kad dronai bus atgabenti iš Vokietijos sandėlio: vos per 4-6 darbo dienas ir be jokių papildomų mokesčių.

Visus mokesčius sutvarko TomTop, tad pirkėjams niekuo rūpintis nebereikia. Kokią kainą matote užsakymo pabaigoje, tokia ji ir yra galutinė.

Atkreipkite dėmesį, kad toks pasiūlymas taikomas labai ribotam dronų kiekiui ir pasiūloje jau galima rinktis droną su viena, dviem arba trimis baterijomis.

   
Rekordinė kaina!

„Dream Maker“

30/40 € AliExpress iš Prancūzijos

Tik iki rugsėjo 9 d! 

Kuponas: FRSEP12

Lietuvoje: nėra

Išsamiai apie „Dream Maker“

 „Dream Maker“ - visiškai naujai pasirodęs išmanus ventiliatorius. Ir čia netgi turime dvi jo versijas. Technologiškai net labai įdomias.

Šiek tiek skiriasi jų kainos ir tai, kad DM-FAN02-W modelis turi įkraunamą bateriją - pakuotėje papildomai įdedamas specialus įkrovimo stovas - ir taip pat šis modelis yra kiek galingesnis: 24W prieš 15W.

Visais kitais parametrais, išmatavimais ir galimybėmis šie du modeliai yra identiški.

Įdomu yra tai, kad ventiliatoriai aprūpinti bešepetėliniais DC varikliais ir tai yra labai geras gamintojo sprendimas. DC varikliai yra pranašesni už AC variklius, kadangi yra energetiškai taupesni ir dirba tyliau.

Ant pačio ventiliatoriaus korpuso jau yra esminiai valdymo mygtukai ir galima rinktis standartinį vėjo pūtimo režimą, natūralaus vėjo arba išmanųjį.

Pastarasis itin įdomus. „Dream Maker“ ventiliatoriuose yra integruotas temperatūros jutiklis ir pasirinkus išmanųjį vėjo pūtimo režimą, ventiliatorius fiksuoja aplinkos temperatūrą ir atsižvelgdamas į šį rodiklį - automatiškai parenka atitinkamą vėjo pūtimo režimą. 

Geras kompaktiškas sprendimas karštoms dienelėms, ypač patiko galimybė pasirinkti su app'su tikslų sukimosi galingumą, pvz. visai naktelei iš esmės užtekdavę nusistatyi žemiausią lygį, kad išgaut alia lengvą vasarišką bryzą. Vienok jei patalpa didesnė/sėdi daugiau žmonių, fan'o dydžio gali ir nepakakti - apimamas vėjo pūtimo plotas mažesnis, daugiau reikės reguliuoti kampą, nepaisant įjungto rotating'o.

Pirkėjas Facebook tinkle

   
Paskutiniai vienetai

„ELERA“

13 € AliExpress iš Lenkijos

Tik iki rugsėjo 9 d! 

Kuponas: spauskite Get coupons

Lietuvoje: nėra

Išsamiai apie „ELERA“

Puikiai pirkėjų vertinami bekontakčiai termometrai „ELERA“ iš AliExpress. Rezultatus parodo per 1 sekundę, ekranas šviečia keturiomis spalvomis priklausomai nuo temperatūros. Įspėja esant karščiavimui.

Bekontaktis termometras „ELERA“ labai gerai vertinamas AliExpress parduotuvėje. Pirkėjai jam duoda 4,9 balus iš 5 ir turime net 8 000 užsakymų.

Išskirtinai populiarus bekontaktis termometras „ELERA“ tinkamas tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Tai daugiafunkcinis termometras, galintis išmatuoti ausies, kaktos, kambario, pieno, vandens ir objekto temperatūrą.

Patogus naudoti, temperatūrą pamatuoja per 1 sekundę, atsimena 40 pastarųjų matavimų. Lengvas valdymas - temperatūrą pamatuosite vienu mygtuko paspaudimu.

Esant karščiavimui, termometras įspėja garsiniu signalu ir LCD ekrane keisdamas spalvą. Priklausomai nuo temperatūros, ekranas gali šviesti keturiomis spalvomis. Įspėjimus iš anksto galima išjungti, kad netrikdytumėte mažylio miego.

 
Rekordinė kaina!

„Fenruien“

33 € AliExpress iš Lenkijos

Kuponas: spauskite Get coupons

Lietuvoje: nėra

Išsamiai apie „Fenruien“

 Šis „Fenruien“ kompanijos modelis yra pats populiariausias Aliexpress. Turime tūkstančius pirkimų, aukščiausią įvertinimo balą ir pirkėjai itin giria kuprines už jų kokybę ir nuostabiai gerą kainą.

Ir dabar galima rinktis iš dviejų kuprinių modelių: standartinės (Ordinary style) ir atnaujintos (Upgrade style).  

Abejos kuprinės iš esmės yra vienodos, tik atnaujintoji versija gali būti papildomai padidinta - padidėti jos talpa. Tad keliaujantiems daugiau ir su savimi pasiimantiems papildomų bei reikalingų daiktų, Upgrade versija tampa patrauklesniu variantu.

Pagaminimo kokybė, skyrių skaičius, USB jungtys ir visa kita yra abejose kuprinėse. Beje, Upgrade versija brangesnė mažiau kaip vienu euru. 

Taigi, abejos kuprinės yra itin talpios. Nuo 20 iki 35 litrų talpos. Su daugybę skirtingų skyrių. Abejų kuprinių atveju telpa iki 15,6 colių dydžio nešiojami kompiuteriai.

Taip pat čia susidėsime ir planšetes, telefonus, ausines, drabužius ir viską, ko tik prireiks kelionės. Kuprinės yra pilnai atsegamos ir jas galima atlenkti 180 laipsnių kampu.

 
Rekordinė kaina!

„LOMVUM LW10“

29 € AliExpress iš Čekijos

Kuponas: spauskite Get coupons

Lietuvoje: nėra

Išsamiai apie „LOMVUM LW10“

 „LOMVUM LW10“ super populiarus detektorius padės greitai sienose, grindyse bei lubose surasti paslėptus vamzdžius, elektros laidus ir kitas komunikacijas bei saugiai atlikti kambario remonto darbus.

Pirkėjai yra labai patenkinti šiuo detektoriumi ir iškart atkreipia dėmesį, kad pakuotėje nėra jo maitinimui reikalingos 9V baterijos. Taip pardavėjas daro saugumo sumetimais ir reikiamą bateriją galima įsigyti praktiškai bet kokioje parduotuvėje.

Pirkėjai iškart pažymi „LOMVUM LW10“ kompaktiškumą bei labai paprastą naudojimąsi. Patogūs ir gerai į duodamas komandas reaguojantys mygtukai. 

Čia turime ir ryškų ekraną, su papildomu apšvietimu, tad atliktus matavimų rezultatus yra patogu matyti ir iškart įvertinti situaciją.

„100 proc. tikslumo nesitikėjau, bet šis detektorius mane maloniai nustebino. Išbandžiau jį ten, kur tiksliai žinau, kad sienoje yra elektros laidai, ir detektorius juos aptiko. Ten kur laidų nėra, detektorius tyli. Puikiai veikia ir kitomis aplinkybėmis. Kaip už tokią kainą, labai geras daikčiukas.“

 
Rekordinė kaina!

„QCY T8“

20 € AliExpress iš Lenkijos

Kuponas: spauskite Get coupons

Lietuvoje: nėra

Išsamiai apie „QCY T8“

 „QCY T8“ - įspūdingai populiarios ir aukščiausiais pirkėjų balais įvertintos TWS ausinės. Jau dabar turime 3 700 užsakymų ir daugybę pirkėjų atsiliepimų. „QCY T8“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos belaidės ausinės. Ir įspūdingai populiarios belaidės ausinės.

„QCY“ kompanija specializuojasi būtent garso įrangos srityje ir jos ausinės visada susilaukia didžiulio dėmesio. Kodėl? Nes ši kompanija sugeba už labai gerą kainą pasiūlyti pažangiais techniniais sprendimais pasižyminčias ausines. Ir netgi daugelis apžvalgininkų tvirtina, kad „QCY“ TWS ausinės yra geresnės už „Redmi“ ir net pačios „Xiaomi“.

Kuo pirkėjams taip patinka „QCY T8“ TWS ausinės? Žinoma, kad žema kaina bei labai gera garso kokybe ir techniniais sprendimais.

Ausinės labai šaunios. Atkeliavo greitai, greičiau nei per mėnesį. Patogios, valdymas veikia tinkamai, kai išimamos iš ausų - automatiškai sustoja grojusi muzika. Garsas subalansuotas, aiškus, detalus, žemi tonai malonūs. Kai kuriems tų žemų tonų gali ir pritrūkti, bet man pilnai užtenka. Esant maksimaliam garso lygiui muzikos dar galima klausytis. Palaiko SBC ir AAC, esant maksimaliam garsui prie SBC atsiranda šioks toks šnypštimas, o prie AAC viskas puiku. Bendrai, šios ausinės man labai patinka - 1 foto, 2 foto.

Fantastiškos ausinės už tokią kainą - labai gera alternatyva gerokai brangesnėms ausinėms! Labai patogios, gera pagaminimo kokybė ir itin menkas garso vėlinimas. Kaip už tokią kainą, tai viskas super. Vienintelis minusas, tai kad programėlėje dar yra likę kiniškų hieroglifų. Bet čia menkas trūkumas. Apibendrinus - labai rekomenduoju!

Labai gerai skamba, puiki garso kokybė. Ypač suporavus su Huawei telefonu. Tiesą sakant garso kokybė mane labai maloniai nustebino. Ausinės puikiai laikosi ausyse. Tikrai rekomenduoju.

 
Rekordinė kaina!

„Xiaomi HOTO“

24€ AliExpress iš Prancūzijos

Kuponas: spauskite Get coupons

Lietuvoje: nėra

Išsamiai apie „Xiaomi HOTO“

Naujosios „Xiaomi HOTO“ svarstyklės pasižymi labai šauniu ir moderniu dizainu bei aukščiausia pagaminimo kokybe: metalas, plastiko elementai ir grūdinto stiklo paviršius.

Kompaktiškos ir matuojančios labai tiksliai. Svorio jutiklis sugeba išmatuoti svorio pokytį vos kas 0,1 gr. Matavimo amplitudė siekia nuo 1 gr. iki 3000 gramų arba 3 kg.

„Xiaomi HOTO“ svarstyklės atitinka CE standartą, gali darbuotis nuo 10 iki 50 laipsnių temperatūroje ir palaiko automatinį išsijungimą, kas padės taupyti baterijų energiją. Labai stilingos, funkcionalios ir geros kainos virtuvinės svarstyklės.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: