Net 300€ pigiau populiariausi 3D spausdintuvai! Beveik 3 mln. Youtube apžvalgų peržiūrų ir geriausi vertinimai - „topinis, iki 200$ geriausias rinkoje“ (Video, „Artillery Sidewinder X1“, „Creality Ender 3“, atnaujinta 2021 10 27)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2021-10-28 12:54
Norėjau nusipirkti dar vieną 3d spausdintuvą, Artillery Sidewinder X1 nes kaina fantastiška US$ 235.99, tiesa sąkant kaina perdaug gera, kad būtu tiesa. Pradėjau domėtis ar galima pasitikėti pardavėju ir radau daug negerų atsiliepimų. Pagrindinė problema, kad iškilus problemų su kokybe pardavėjui jūs nerūpit. Nežinau kaip tada būna, ar paypal gali padėti paspausti/nubausti pardaveją. https://www.sitejabber.com/reviews/cafago.com paspausti ant "see critical reviews" Kiek pirkau iš banggood problemų būna daug, bet visada greit išprendiama problema, ne taip kaip su kitais kiniečių pardavėjais. Paskutinė siunta neatėjo "AČIU" DHL kad pradangino siuntą kažkur tarp Vokietijos ir Lietuvos, tai kažkokios prekės neliko sandėlyje ir visa siunta pastrigo su krūva prekių, tai problemos su kokybe, bet visada refundina be pronlemų ir kelių valandų bėgyje. Pas kiniečius niekada neperku brangiai kažko jei jie neparduoda per paypal, apskritai niekada neperku nieko iš užsienio jei negali atsiskaityti per paypal. Iš aliexpress esu pirkes max už 16€ per siunta, nes ten negali atsiskaityti per paypal.
Šaras 2021-10-28 13:31
Turėjau truputį problemu su X1, bendravau tiesiai su gamintojais tai viskas labai paprastai ir sklandžiai vyko, atsiuntė naujas dalis, tik aišku siuntimas užtruko.
bahuriux 2021-10-28 14:08
Kokios problemos buvo? Šitas printeris prieš pusantrų metų buvo mano pirkimo liste nr2 palei kainą ir kokybę. Mačiau tūbėj kad jie nėra idealūs printeriai, bet privalumų yra labai daug, daug daugiau nei trūkumų. Bet už tą kainą analogų tiesiog nėra (palei dydį, kitus parametrus ir spausdinimo kokybę), o upgreidinus su keliom pigiom dalim daugiausiai atspausdintom tam pačiam printeryje, pvz sustiprinus su sreigto strypo ištrižainėm Z ašį, pakeitus hotend ir sutvarkius laidus spausdina jie kaip hi-end'iniai printeriai. Tiesa viską sutvarkius lieka šioks toks minusas, spausdinimo greitis turi būti mažas nustatytas, nes tas padas gana sunkus ir bus nepageidaujamų defektų jei spaudinti dideliu greičiu, dėl to nelabai galima naudoti daugiau nei standartinę galvutę 0,4mm. Bet čia turbūt visų šito tipo printerių su didesniais padais ir kur padai juda bėda įskaitant legendinį creality cr10.
Šaras 2021-10-28 14:37
Extruderio dantračiai vietom kliuvo ir lead screw'sai pasilankstę buvo. Dantračius atsiuntė, bet vistiek per tą laiką extruderį upgreidinau į kitą. Lead screwsai atsiųsti irgi ne patys tiesiausi buvo, dar vienus iš ali pirkau, ir vėl panašius gavau. Šiek tiek yra z bandingo, bet matosi tik detalę pavertus atitinkamu kampu į šviesą. Daug nespausdinu, bet jau naudoju du metus ir nelabai yra dėl ko keist į kitą.