AliExpress „11.11“ išpardavimo pasiūlymas: labai simpatiška ir mobili pompa iš „Xiaomi“ - nepamainomas pagalbininkas keliaujant (Video, „HOTO Portable Electric Tire lnflator“)  ()

AliExpress „11.11“ išpardavimo pasiūlymas

Kuponas

​Galioja tik pirmiems 100 pirkėjų!

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Super kompaktiška - vos 116 x 158mm

Su papildomais antgaliais

0.2~10.3bar arba 3~150psi

Reguliuojamas įpūtimas | Auto-Stop funkcija

2500mAh | C-tipo įkrovimas

LED žibintas

Tinka įvairių transporto priemonių ratams, dviračiams, el. paspirtukams, kamuoliams, valtims, čiužiniams ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai puikiai šios simpatiškos ir mobilios pompos galimybės yra pademonstruojamos štai šiame vaizdo įraše.

„HOTO Portable Electric Tire lnflator“ yra naujausias „HOTO“ kompanijos, kuri priklauso „Xiaomi“ ekosistemai, produktas.

Labai simpatiško dizaino mobili pompa. Be to, pompa atkeliauja su papildomais ir greitai keičiamais antgaliais, C-tipo įkrovimo laidu ir laikymo krepšeliu.

Tokia kompaktiška pompa puikiai tilps kelioniniame krepšyje ar automobilyje. 

O ir galios bei funkcionalumo rodikliai leidžia drąsiai teigti, kad tokia kompaktiška pompa pravers kelionėse su dviračiu, motoroleriu, motociklu, el. paspirtuku. Ją labai naudinga turėti. Net ir automobilyje pravers, nors pastaruoju atveju galios reikėtų daugiau.

Visgi, esant kritinei situacijai ir aplinkui neturint kitokio būdo pripūsti automobilio ratui - „HOTO Portable Electric Tire lnflator“ gali net labai praversti.

Žinoma, ji labiau skirta jau mūsų paminėtoms lengvesnėms transporto priemonėms, kamuoliams, valtims, čiužiniams ir pan. Šiais klausimais tokia pompa yra nepamainomas pagalbininkas.

Štai šiame paveiksle gamintojas labai simpatiškai pateikia esminę informaciją: per kiek laiko „HOTO Portable Electric Tire lnflator“ pompa gali pripūsti vienos ar kitos transporto priemonės ratą, kamuolį ir pan.; bei kiek vienu įkrovimu pompa galės šį darbą atlikti kartų.

Pavyzdžiui, krepšinio kamuolį pilnai pripūs per 35 sek. ir vienu įkrovimu galės pripūsti 47 standartinius krepšinio kamuolius. Geri rezultatai.

Kalbant apie specifikacijas, tai „HOTO Portable Electric Tire lnflator“ palaiko 0.2~10.3bar arba 3~150psi slėgį. Kaip tokiai kompaktiškai pompai net labai geri rezultatai.

Šaunu yra tai, kad turime informacinį ekraną, kuriame rodomi įpūtimo rezultatai.

Svarbu ir tai, kad belieka iš anksto nustatyti norimą slėgį ir paspausti Start mygtuką. Kai bus pasiektas norimas slėgis - dėka slėgio jutiklio, kurio tikslumas siekia ±2psi - pompa automatiškai išsijungs. Patogūs dalykai.

Kaip ir tai, kad čia turime integruotą LED žibintuvėlį. Dienoms vis tamsėjant ir ypatingai nakties metu - tai itin pravarti papildoma funkcija.

„HOTO Portable Electric Tire lnflator“ turi per C-tipo jungtį įkraunamą (5V/2A) 2500 mAh talpos bateriją. Jos panaudojimo galimybes jau galėjote matyti paveiksle aukščiau. Pati baterija įkraunama per maždaug 3,5 val.

Išties labai simpatiško dizaino, kompaktiška, funkcionali ir dabar už itin gerą kainą pompa.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai ()