Super gera proga pajudėti! Du geriausi 2021 m. „Xiaomi“ bėgimo takeliai už super geras kainas: iš EU sandėlių, nepalyginamai pigiau nei Lietuvoje („Xiaomi Urevo U1“ ir „Xiaomi KingSmith WalkingPad C2“, Video)  ()

1) „Xiaomi Urevo U1“:

- Aukščiausios kokybės medžiagos

- 3 režimai, 7 apsaugos sistemos, 0,8-6 km/h

- atlaiko iki 90 kg svorio, sveria 25 kg, vos 10,7 cm storio

- LED ekranas, nuotolinis pultas

2) „Xiaomi KingSmith WalkingPad C2“

- Dar kompaktiškesnis, sulankstomas treniruoklis

- Atlaiko iki 100 kg, sveria 25 kg svorio, vos 13,6 cm storio

- 3 pagrindiniai bėgimo/ėjimo režimai ir net 12 greičio didinimo/mažinimo variantų.

- Išmani danga, LED ekranas, APP, nuotolinis pultas


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-11-17 Super gera proga pajudėti! Du geriausi 2021 m. „Xiaomi“ bėgimo takeliai už super geras kainas: iš EU sandėlių, nepalyginamai pigiau nei Lietuvoje („Xiaomi Urevo U1“ ir „Xiaomi KingSmith WalkingPad C2“, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kinijos turgelis“ Facebook paskyroje gavo įdomų klausimą dėl bėgimo takelių: kokie geriausi pasiūlymai yra 2021 m. lapkričio mėnesį ir pageidautina iš Europos sandėlių. (Jei turite savų klausimų, rašykite juos į PM arba el. paštą!)

Partnerių parduotuvėse yra daugybė bėgimo takelių, tačiau tikrai geros kainos ir siuntimo sąlygos lapkričio mėn. taikomos dviem itin populiariems 2021 m. modeliams - ir žinoma, tai vėl „Xiaomi“ ekosistema - tai 2021 m. naujienos minimalistinis „Xiaomi Urevo U1“ ir sulankstomas, pažangesnis bei APP turintis „Xiaomi KingSmith WalkingPad C2“.

„Xiaomi Urevo U1“ bėgimo/ėjimo takelis

Tad kainų ir sąlygų atžvilgiu šiuo metu geriausią pasiūlymą teikia Geekmaxi parduotuvė. Joje šis „Xiaomi Urevo U1“ bėgimo/ėjimo takelis parduodamas iš EU sandėlio, tad saugus ir greitas pristatymas į Lietuvą. Geekmaxi jau sutvarkė visus mokesčius.

Taip pat Geekmaxi „Xiaomi Urevo U1“ parduoda už mažiausią kainą - net 122 eurais pigiau, nei Lietuvoje. Tad kainų skirtumas labai didelis.

Kuo pasižymi „Xiaomi Urevo U1“ bėgimo/ėjimo takelis?

Dienos vis trumpesnės, tamsesnės ir pasižiūrėjus pro langą, tikrai mažai kam kyla noras eiti į lauką pasivaikščioti. Tai kaip palaikyti gerą fizinę formą?

Tą puikiai galima daryti su „Xiaomi Urevo U1“ bėgimo/ėjimo takeliu tiesiog savo namuose.

Gamintojas teigia, kad naujasis takelis yra pagamintas labai tvirtai ir iš aukščiausios kokybės medžiagų. Produktas perėjo daugybę testavimų ir kokybės kontrolės etapų, kol buvo pasiektas aukščiausius kokybės standartus atitinkantis lygis.

Šis šaunus prietaisas yra labai patogus naudoti. Drauge su takeliu atkeliauja ir nuotolinio valdymo pultelis, kurio pagalba ir pasirenkamas režimas. Pastarųjų čia yra 3 ir maksimalus greitis siekia iki 6 km/h, o minimalus - 0,8 km/h. Tad juo gali eiti ir bėgti praktiškai bet kokio amžiaus ir fizinio pajėgumo asmenys.

Žinoma, gamintojas rekomenduoja šiuo ėjimo takeliu naudotis suaugusiesiems (14-60 metų) - neriboto ūgio ir iki 90 kg svorio, tačiau gali naudotis ir jaunesni bei vyresni.

Takelyje yra įdiegtos net 7 apsaugos sistemos, kad ir automatinis sustojimas, kai ant takelio jau nebėra žmogaus, tad juo saugu naudotis įvairiems žmonėms.

Didelis pliusas yra ir tai, kad „Xiaomi Urevo U1“ takelis turi plačią ėjimo platformą - 120 x 42 cm, tad juo eiti bus tikrai patogu.

Plius, „Xiaomi Urevo U1“ takelis sveria 25 kg, turi specialiai integruotus ratukus ir yra vos 10,7 cm storio (ploniausioje vietoje tik 6,5 cm), tad šį treniruokliai kuo lengviausiai galima paslėpti po lova ar sofa. Patogu ir treniruoklis neužims papildomos vietos.

„Xiaomi Urevo U1“ bėgimo/ėjimo takelis yra 560W galios, prijungiamas prie elektros tinklo, taip pat turi informacinį LED ekraną, kuriame matysite greitį, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, datą, laiką.

Šaunus daiktas. Tiesiog įsijungiame mėgstamą filmą, serialą, sporto rungtynes ir tuo pačiu metu sportuojame.

„Xiaomi KingSmith WalkingPad C2“ bėgimo/ėjimo takelis

„Xiaomi KingSmith WalkingPad C2“ bėgimo/ėjimo takelis šiuo metu už mažiausią kainą ir geriausiomis sąlygomis yra parduodamas Geekmaxi bei Geekuying elektronikos parduotuvėse.

Visi mokesčiai sutvarkyti, greitas pristatymas į Lietuvą iš Europos sandėlių ir kainos pačios priimtiniausios.

Štai Aliexpress tokie patys modeliai su siuntimo išlaidomis kainuoja net 460€ brangiau! Neįtikėtinas skirtumas. O Lietuvoje šio bėgimo/ėjimo takelio išvis nėra.

Kuo pasižymi „Xiaomi KingSmith WalkingPad C2“ bėgimo/ėjimo takelis?

„Xiaomi KingSmith WalkingPad C2“ jau yra kiek kitoks bėgimo/ėjimo takelis.

Iš žemiau pateiktų nuotraukų galite matyti, kad tai yra dar kompaktiškesnis, sulankstomas treniruoklis.

25 kg svorio treniruoklis įprastoje padėtyje yra tokių išmatavimų: 1445 x 518 x 125mm. O kai sulankstytas: 825 x 518 x 136mm. Tad būdamas vos 13,6 cm storio, jis namuose jis užims visai mažais vietos.

Ant šio takelio gali eiti/bėgti žmonės nuo 14 iki 60 metų ir iki 100 kg.

Pėsčiųjų platformoje (1200 x 400mm) yra minkštas ir patogus EVA amortizuojantis sluoksnis, apsaugantis jūsų sąnarius.

Beje, danga yra išmani bei reaguoja į tai, kurioje vietoje statomos kojos. Jei takelio pabaigoje, jis automatiškai mažina greitį, pradžioje - didina. Labai šaunus dalykas.

Gamintojas tvirtina, kad bešepetėlinis variklis dirba itin tyliai. Yra įdiegtos triukšmo slopinimo technologijos ir maksimalus garsas siekia iki 60dB.

Treniruoklyje yra ir informacinis LED ekranėlis bei nuotolinio valdymo pultelis.

Sulankstomas, tvirtas ir kompaktiškas bei išmanus ėjimo takelis, kurio maksimalus greitis siekia iki 6 km/h.

Iš viso čia galima rinktis iš 3 pagrindinių bėgimo/ėjimo režimų ir net 12 greičio didinimo/mažinimo variantų.

Taip pat „Xiaomi KingSmith WalkingPad C2“ palaiko išmaniąją programėlę, tad šį ėjimo/bėgimo takelį galima valdyti ir su telefonu bei programėlėje matysite nueitą/nubėgtą atstumą, laiką, sudegintas kalorijas ir kitą informaciją.

„Xiaomi KingSmith WalkingPad C2“ - dar išmanesnis bėgimo/ėjimo takelis. Labai įdomus modelis.

Įdomi „Xiaomi KingSmith WalkingPad C2“ apžvalga italų kalba. Jos autorius išsamiai papasakoja apie šį modelį ir tvirtina, kad jis veikia puikiai, iš tikrųjų duoda naudos ir tiesiog bežiūrint televizorių bei besinaudojant šiuo treniruokliu deginami riebalai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()