Paskutiniai vienetai įspūdingų išorinių baterijų ir starterių viename: „Tikras žvėris. Mano V6 Lincoln užveda ir be akumuliatoriaus. Fantastiškas daiktas - nupirkau dovanų visiems draugams“ (Video, „GOOLOO GP2000“ atsiliepimai)  (4)

Liko tik 5 vnt!

Iš Lenkijos

54% nuolaida + kuponas

„GOOLOO GP2000“ - prožektorius, išorinė baterija ir automobilio užvedimo įrenginys viename

Iki 2000A | 12V | 7l dyzeliniams + 9l benzininiams

20000 mAh | 2*USB + 1*C-tipo | 15W

LED indikatoriai | LED prožektorius | dirba nuo -20℃ iki +60℃


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ką sugeba „GOOLOO GP2000“?

„GOOLOO GP2000“ - super populiarus prietaisas Amazon parduotuvėje. Daugybė pirkimų ir puikūs pirkėjų įvertinimai.

Ir dabar šį labai naudingą įrenginį galima įsigyti Aliexpress parduotuvėje, iš Lenkijos sandėlio - tiesa, liko vos keli vienetai.

Ką sugeba „GOOLOO GP2000“?

Pirmiausiai, tai yra prietaisas, skirtas užvesti transporto priemonėms. Ir atėjus šaltajam metų laikui, tai kaip niekad svarbu. Kartais net ir iš pažiūros dar kokybiškas akumuliatorius paveda, o pavargusiam akumuliatoriui ir pirmasis šaltukas gali būti mirties nuosprendis.

„GOOLOO GP2000“ tinka 12V transporto priemonėms ir prieinama įrenginio talpa siekia 19700 mAh bei maksimaliai pasiekiama net 2000A.

Taip pat svarbu ir tai, jog šio įrenginio užtenka užvesti iki 9 litrų benzininėms ir 7 litrų dyzelinėms transporto priemonėms. Vieno pilno įrenginio įkrovimo užteks transporto priemones užvesti 40 kartų.

Plius, šis prietaisas gali darbuotis nuo -20°C iki +60°C laipsnių temperatūroje.

„GOOLOO GP2000“ taip pat atitinka ir MSDS, FCC, CE, UL bei ROSH standartus, tad tai yra visiškai saugus naudoti, aukščiausios kokybės produktas.

Verta pažymėti ir tai, kad čia turime labai kokybiškus gnybtus ir tuo pačiu įdiegtas įvairias apsaugos priemones: nuo trumpo jungimo, neteisingo gnybtų pajungimo, perkrovos, temperatūros ir t.t.

„GOOLOO GP2000“ skirtas ne tik užvesti transporto priemonėms. Čia yra kur kas funkcionalesnis įrankis.

Jis turi DC išėjimo jungtį (15V/10A), dvi USB išėjimo jungtis (5V/9V/12V) ir vieną išėjimo/įėjimo C-tipo jungtį (15W, 5V/3A). 

Tad prie „GOOLOO GP2000“ galima prijungti įvairius prietaisus ir juo pasinaudoti, kaip reikia energijos. Ar tai būtų automobilinis siurblys, ar poreikis įkrauti telefonus, naudotis nešiojamu kompiuteriu, ar kitu prietaisu. 

Pats „GOOLOO GP2000“ yra įkraunamas taip pat super greitai - vos per 4-5 val. ir jo energijos užteks automobilį užvesti 40 kartų. Puikus rezultatas.

Taip pat ant korpuso yra informaciniai indikatoriai ir įrengtas 1W galios LED žibintuvėlis - palaikomi 3 skirtingi švietimo režimai. Tamsiuoju metų laiku, tai itin pravartus dalykas.

Apibendrinus, „GOOLOO GP2000“ - puikus prietaisas. Ir kaip minėjome, super populiarus Amazon parduotuvėje, kurioje jis gerokai brangesnis, arba net nesiunčiamas į Lietuvą. Tad dabartinis Aliexpress pasiūlymas yra puikus.

Nuostabus daiktas. Vyras seniai tokio norėjo, bet niekaip pats nenusipirkdavo. Tai padariau jam staigmeną. Iš išbandęs dabar negali atsidžiaugti. Sakė, kad puikus daiktas. Drauge nupirkome dar 6 tokius įrenginius ir Kalėdų proga padovanojome draugams. Labai pravartus daiktas ne tik užvesti automobiliui, bet ir kai tiesiog prireikia energijos įkrauti įrenginiams, bekeliaujant. Rekomenduoju.

Turiu V6 Lincoln su visiškai mirusiu akumuliatoriumi. Galutinai jį išėmiau ir pabandžiau užvesti su šiuo GOOLOO GP2000 įrenginiu. Apžvalgose, kurias mačiau Youtube, jį labai giria, tai galvoju paeksperimentuosiu. Ir ką Jūs pasakysite, suveikė. Savo automobilį užvežiau jau iš pirmo karto ir net be akumuliatoriaus. Taip vis žaidžiau: užvedu, pavažiuoju kelis šimtus metrų, gesinu, vėl užvedu. Tai pirmus 6 kartus GOOLOO GP2000 užvedė mano automobilį iš pirmo karto. Sekančiais kartais jam tai pavyko iš antro karto. Žvėris. Labai rekomenduoju.

„GOOLOO GP2000“ apžvalga, kurioje galite apie šį prietaisą sužinoti daugiau:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai (4)