Iš EU, su kuponais ir už mažiausias kainas patys geriausi „Xiaomi“ ekosistemos bėgimo takeliai: specialus „Kingsmith WalkingPad X21“ anonso pasiūlymas (Video)  (2)

Iš EU sandėlių

„Xiaomi“ ekosistemos produktai

Specialūs kuponai:

1) „Kingsmith WalkingPad X21“ - naujiena, bėgimo ir ėjimo takelis, dvigubas sulankstymas, APP;

2) „KingSmith WalkingPad R2“ - dar pigesnis bėgimo ir ėjimo takelis, dvigubas sulankstymas, APP;

3) „KingSmith WalkingPad R1 Pro“ - geriausias kainos ir kokybės santykis;

4) „KingSmith WalkingPad Mat“ - bėgimo/ėjimo takelių kilimėlis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kingsmith WalkingPad X21“ - naujiena, bėgimo ir ėjimo takelis, dvigubas sulankstymas, APP

„Kingsmith WalkingPad X21“ - visiška naujiena ir šiuo metu šis ėjimo ir bėgimo takelis yra parduodamas už specialaus anonso kainą. Išskirtinai geras pasiūlymas.

Beje, visi šiame tekste minimi bėgimo takeliai yra „Kingsmith“ kompanijos, kuri yra „Xiaomi“ ekosistemos dalis.

„Kingsmith WalkingPad X21“ yra pagamintas iš aukščiausios klasės medžiagų, atlaiko iki 110 kg apkrovas, su didele 460x1210mm bėgimo erdve.

Galingas 918W ir tylus bešepetėlinis variklis, skirtingi greičiai - nuo 0,5 iki 12 km/h - NFC, APP, LED informacinis ekranas, apsaugos sprendimas ir super šaunus sulankstymo sprendimas.

Šis bėgimo takelis taip sulankstomas, kad užima ypatingai mažai vietos.

„Kingsmith WalkingPad X21“ - puikus įrenginys visiems, norintiems palaikyti fizinę formą. Ir tą patogiai bei šiltai ir jaukiai daryti tiesiog savo namuose.

„Kingsmith WalkingPad X21“ vaizdo įrašas:

„KingSmith WalkingPad R2“ - dar pigesnis bėgimo ir ėjimo takelis, dvigubas sulankstymas, APP

„KingSmith WalkingPad R2“ yra anksčiau pasirodęs ėjimo/bėgimo takelis. Ir peržvelgus specifikacijas, jis ypatingai panašus į „Kingsmith WalkingPad X21“ naujieną, tik kainuoja dar mažiau.

Dėl išvaizdos tikriausiai diskutuoti daug neverta, nes čia labai subjektyvus dalykas, bet ir „KingSmith WalkingPad R2“ yra simpatiškas ir pilnai sulankstomas takelis, kuris namuose užims itin mažai vietos.

„KingSmith WalkingPad R2“ netgi turi truputi didesnę bėgimo erdvę ir intelektualų bėgimo pagrindą, kurio dėka galima reguliuoti greitį: 0,5-12 km/h intervale.

„KingSmith WalkingPad R2“ irgi palaiko programėlę, kas suteiks dar papildomų galimybių.

Šiame pigesniame modelyje tik nėra saugos sprendimo, LED ekranas nuleistas palei kojas, o ne pakeltas, kaip naujame modelyje. Tuo pačiu nėra ir telefono/planšetės laikiklio, kurį turi „Kingsmith WalkingPad X21“.

„KingSmith WalkingPad R2“ vaizdo įrašas:

„KingSmith WalkingPad R1 Pro“ - geriausias kainos ir kokybės santykis

„KingSmith WalkingPad R1 Pro“ yra vienas pažangiausių ir geriausio kainos/kokybės santykio produktų.

Jame jau rasime papildomai atlenkiamas rankenas, kurios bėgiojant padės prisilaikyti. Taip, čia maksimalus greitis siekia 10 km/h greitį, tad tai jau yra lengvas bėgimas.

Taip pat yra režimas, kuris greitį parenka priklausomai nuo žmogaus judėjimo ypatumų – jei sistema fiksuoja, kad artėjate prie takelio pradžios, ji pamažu didina greitį, jei tuomet pradedate artėti prie takelio galo, greitis pamažu mažėja.

Tas pats principas, kaip ir aukščiau aptartų modelių.

„KingSmith WalkingPad R1 Pro“ yra ganėtinai kompaktiškas ir pilnai sulankstomas bėgimo takelis.

Juo gali eiti/bėgti iki 110 kg svorio žmogus ir rekomenduojamas amžius siekia 14-60 metų. Žinoma, viskas priklauso nuo kiekvieno fizinio pajėgumo ir net jaunesni jaunuoliai gali juo saugiai naudotis.

Galiausiai reikia paminėti, kad „KingSmith WalkingPad R1 Pro“ ėjimo takelio užfiksuoti rezultatai gali būti sinchronizuojami su išmaniuoju telefonu.

Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, kad leidžia palyginti ėjimo rezultatus ilgesniame laikotarpyje. Tai yra ne tik įdomu, bet ir naudinga, nes padeda akivaizdžiai matyti kaip gerėja žmogaus fizinis aktyvumas bei pasiekimai reguliariai sportuojant.

Plačiau apie „KingSmith WalkingPad R1 Pro“ ir jo galimybes galite sužinoti šioje apžvalgoje:

„KingSmith WalkingPad Mat“ - bėgimo/ėjimo takelių kilimėlis

„KingSmith WalkingPad Mat“ yra originalus produktas, skirtas kompanijos bėgimo ir ėjimo takeliams.

„KingSmith WalkingPad Mat“ sveria 2,58 kg ir yra tokių išmatavimų: 1550*650*3mm. Jis tinka šiame tekste paminėtiems kompanijos modeliams.

„KingSmith WalkingPad Mat“ kilimėlis pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų ir neleidžia ant jo esančiam bėgimo takeliui slidinėti. Taip pat sumažina triukšmo lygį, papildomai apsaugo grindis. Kilimėlis yra atsparus purvui bei dėvėjimuisi ir yra lengvai valomas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: