Tokio daikto turbūt dar nematėte: puiki kaina ir maksimalus lietuvių įvertinimas - kam skirtas šis taškinio litavimo aparatas ir kokias gudrybes naudoti pataria pirkėjai? (Video, „1S Mini“ atsiliepimai)  ()

Iš Lenkijos ir Čekijos

Arti 600 užsakymų, 4.9 balų įvertinimas ir puikūs atsiliepimai

4.2V, 639A

4300mAh

lituoja 0.1-0.12mm

microUSB arba C-tipo

Metalo rėmas, super kompaktiškas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„1S Mini Spot Welder Welding Machine“ taškinio litavimo aparatas:

Kas yra „1S Mini Spot Welder Welding Machine“ ir ką jis sugeba?

Iškart norime atkreipti dėmesį, kad šiuo metu galima rinktis iš dviejų modelių versijų: su microUSB arba C-tipo jungtimis. Per jas yra įkraunamos šių įrenginių baterijos.

Taip pat naujajame „1S Mini“ modelyje, lyginant su pirmtaku, yra pridėta automatinė baterijos iškrovimo funkcija, kuri gali automatiškai šio įrenginio bateriją per 5 dienas iškrauti iki 50% ir taip pailginti jos veikimo laiką.

„1S Mini“ taip pat optimizuotas grandinės išdėstymas ir struktūra, kad darbo našumas būtų dar labiau pagerintas.

Beje, su C-tipo jungtimi greitasis įkrovimas nepalaikomas ir pilnai „1S Mini“ baterija nuo 50% iki 100% įkraunama per 2 val. Taip padaryta tam, kad kuo ilgiau tarnautų „1S Mini“ baterija.

Šiame vaizdo įraše yra išpakuojamas „1S Mini“ aparatas ir trumpai išbandomas:

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti visas esmines „1S Mini“ specifikacijas.

Iš esmės „1S Mini“ yra skirtas baterijų litavimui. Būtent 18650 ir kitų cilindrinio tipo ličio jonų, nikelio metalo hidrido, nikelio-kadmio ir panašioms baterijoms.

„1S Mini“ nėra skirtas vadinamosioms minkštosioms baterijoms.

Su „1S Mini“ taip pat galima lituoti ir plieną, geležį, panašaus tipo medžiagas, tačiau ne storesnes, kaip 0.12mm.

Bendrai „1S Mini“ taškinis lituoklis geba sulituoti nuo 0.1 iki 0.12 mm storio medžiagas.

Štai šiame vaizdo įraše tai parodoma praktiškai:

Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti visas „1S Mini“ taškinio lituoklio savybes, turimus informacinius šviesos indikatorius, panaudotų vidinių elementų ir techninių savybių aprašymus.

Trumpai tariant, tai puikios kainos ir kokybės aparatas tiems, kurie mėgsta savo rankomis pasigaminti unikalų įrenginį. Norintiems patiems pasigaminti baterijų paketą konkrečiam įrenginiui.

„1S Mini“ visi elementai yra pagaminti maksimaliai kokybiškai, palaikomi du darbo režimai, litavimo kontakto laikas trunka 1.5sek, yra ir automatinis išsijungimas po 10 min. neveiklumo.

„1S Mini“ talpi baterija ir net 639A leidžia lengvai lituoti jau mūsų paminėtas baterijas ir, gamintojo tvirtinimu, vienu įkrovimu padaryti tūkstančius litavimo taškų.

„1S Mini“ aparatas yra itin kompaktiškas, metalo rėmo, puikios pagaminimo kokybės prietaisas.

Štai dar kelios „1S Mini“ vidinių elementų nuotraukos.

„1S Mini“ taškinį litavimo aparatą jau įsigijo beveik 600 pirkėjų ir turime net 4.9 balų įvertinimą, o absoliučiai visi lietuviai duoda maksimalų 5 balų įvertinimą. Kaip tokiam specifiniam daiktui, tai yra ypatingai aukšti vertinimai.

Juk pripažinkime, tokius įrenginius perka išimtai tie, kurie: 1) puikiai supranta, kas čia per daiktas; 2) jiems reikia maksimalios kokybės ir neatleidžia net smulkiausių trūkumų. Tad toks įvertinimas pasako labai aiškiai, kad „1S Mini“ - puikus įrenginys.

Mano poreikiams, tai nuostabus įrenginys. Štai kokį baterijų paketą pagaminau - 1 foto.

Puikus produktas už tokią kainą! Mačiau, kad kai kurie iš jūsų turi problemų dėl litavimo kokybės. Išmokysiu jus dviejų gudrybių, kaip turėti tobulas litavimo siūles. 1. Pirmas triukas – truputi nušlifuoti litavimo antgalių galus, kad jie būtų kiek bukesni (štai foto - 1 foto, 2 foto). 2. Antras triukas – lituojant NENAUDOKITE JĖGOS. Tiesiog turite įsitikinti, kad nikelio plokštelė paliečia akumuliatorių, uždėkite vieną litavimo antgalį ant nikelio juostelės, o antruoju antgaliu tiesiog palieskite juostelę ir laukite litavimo. Pastaba: jei nenaudosite įrenginio 5 dienas, akumuliatorius išsikraus automatiškai - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Šiame vaizdo įraše parodoma, ką galima nuveikti su tokio tipo taškiniais lituokliais, kaip „1S Mini“, kaip namų sąlygomis vyksta baterijų paketų gamyba:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: