„Jis bus tikras hitas - puikus kainos ir kokybės santykis! Idealiai tinka baldų surinkimui, lentynų montavimui, kompiuterių remontui, žaislų taisymui“ (Video, „TOPSHAK TS-ESD2“ atsiliepimai)  ()

Akcija iki 2022-01-25

Iš Lenkijos sandėlio

Puikūs pirkėjų atsiliepimai - 4.9 įvertinimas

Gausi pakuotė: 32vnt. antgalių + ilginamasis adapteris

3 fiksuojamos suktuko darbinės padėtys: 120, 150 ir 180 laipsnių

Tinka kairiarankiams ir dešiniarankiams

Magnetinis griebtuvas

4V suktukas, įsukimas/išsukimas

6+1 sukimo padėtys - iki 4NM

2000mAh baterija

Priekyje LED pašvietimas

Papildomai LED žibintuvėlis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„TOPSHAK TS-ESD2“ mini suktukas:

„TOPSHAK TS-ESD2“ - itin geros kainos mini suktukas. 

Ir už tokią kainą gauname suktuką, 32vnt. antgalių + ilginamojo adapterio komplektą ir baterijos įkrovimui reikalingą laidą.

„TOPSHAK TS-ESD2“ užtikrina 3 fiksuojamas suktuko darbines padėtis: 120, 150 ir 180 laipsnių. Šaunus dalykas, leidžiantis patogiai naudoti šį įrankį.

Taip pat pakuotėje iškart atkeliauja visas komplektas antgalių. Griebtuvas yra magnetinis, tad ir antgalių keitimas paprastas bei greitas.

Prie patogaus darbo prisideda ir štai toks pakuotėje esantis ilginamasis adapteris, kuris leis pasiekti sunkiai įprastam suktukui prieinamas vietas.

Montuojant baldus, tai ypač pravartus dalykas.

„TOPSHAK TS-ESD2“ yra 4V suktukas, užtikrinantis įsukimo/išsukimo galimybes ir palaiko 6+1 sukimo padėtis - iki 4NM. Įprastiems namų darbams tikrai pakankama galia.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai tvirtina, kad „TOPSHAK TS-ESD2“ yra labai patogus darbuotis suktuvas. Padengtas papildoma guma, tad rankoje laikosi tvirtai.

Valdymo mygtukai irgi reikiamose vietose, reaguoja tinkamai. 

Tuo pačiu priekyje yra papildomas pašvietimas, tad matyti sukami varžtai. Naudingas  dalykas dirbant tamsesnėse vietose.

Dar papildomai ir korpuse įtaisytas žibintuvėlis, jei prieš darbus reikės pasišviesti.

„TOPSHAK TS-ESD2“ aprūpintas įkraunama 2000mAh talpos baterija, kurios, pasak gamintojo, užtenka įsukti 300 vnt. medvaržčių.

Toks mini suktukas yra šaunus įrankis baldų surinkimui, įrangos ardymui, remontui, kitiems nedideliems varžtukams sukioti.

„TOPSHAK TS-ESD2“ jau yra įsigiję daugybė pirkėjų ir jų vertinimai yra patys geriausi.

Turime daugiau kaip 430 atsiliepimų ir įvertinimo balas siekia net 4.9. Puikus rezultatas tokiam mini suktukui. Lietuviai „TOPSHAK TS-ESD2“ suktukui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.

Ir štai keletas išsamesnių ir geriausiai pirkėjų nuotaikas apibūdinančių atsiliepimų:

Puikus kainos ir kokybės santykis! 4 Nm sukimo momentas, 220 aps./min. tuščia eiga. Užtikrina tikslų varžtų sukimo valdymą ir apsaugą nuo persukimo. Pakuotėje iš viso 34 vnt. priedų. To pilnai užtenka praktiškai įvairiems projektams visame name. Platus pritaikymas. Idealiai tinka baldų surinkimui, lentynų montavimui, kompiuterių remontui, žaislų taisymui. 2000 mAh ličio jonų baterija. Patvari ir ilgaamžė. Su LED apšvietimu. Įrankis taip pat gali dirbti siauroje ir tamsioje vietoje - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Šis TOPSHAK belaidis elektrinis suktukas yra puikiai suprojektuotas ir pagamintas. Labai patogus dirbti, kartu su daugybe naudingų funkcijų. Tikriausiai viena patraukliausių jo savybių man yra ta, kad jis puikiai tinka kairiarankiams vartotojams. Kadangi tai yra naujas apgalvotas dizainas, kuriame yra daug naudingų funkcijų už priimtiniausią kainą, jis tikrai bus hitas rinkoje - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Ieškojau buitiniams poreikiams tinkamo suktuvo. Rinkausi tarp dviejų prekės ženklų: „worx“ ir „topshak“. Galiausiai nusprendžiau pirmiausia nusipirkti „worx“ prekės ženklo suktuvą (klasikinis dizainas, galios reguliavimas, antgalių rinkinys, komplekte yra dėžutė, USB laidas su „Type-C“ jungties palaikymu) ir vėliau, iškilus poreikiui, nusipirkau „topshak“. Taigi, pastarojo suktuvo konstrukcija leidžia jį laikyti rankoje tiek klasikiniame, tiek „pistoleto“ variante. Plastikas yra patvarus, bekvapis, reverso (išsukimo) mygtukas perjungiamas be didesnės jėgos, yra patvarus. Surinkimas kokybiškas, detalės tvirtai priglunda viena prie kitos. Dirbant įrankiu, darbo zona automatiškai apšviečiama šviesos diodais. Malonus siurprizas buvo žibintuvėlis, kuris yra rankenos gale (patogu, visada po ranka yra žibintuvėlis ir, jei reikia, galite jį naudoti). Komplekte yra lankstus antgalių adapteris, leidžiantis patekti į sunkiai pasiekiamas vietas. Galbūt minusas yra tai, kad nėra dėžutės suktuvui laikyti. Kita vertus, tokią dėžutę galima suprojektuoti ir atsispausdinti 3D spausdintuvu patiems arba įsigyti atitinkamo dydžio dėžutę parduotuvėje. O ir esant reikalui suktuką galima laikyti įprastoje įrankių dėžėje. Įrankio plastikas yra patvarus ir tai galima daryti drąsiai - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

„TOPSHAK TS-ESD2“ apžvalga ir testavimas (vokiečių kalba):

„TOPSHAK TS-ESD2“ apžvalga ir testavimas (italų kalba):

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()