„Jau seniai tokio ieškojau - kainos ir kokybės santykis puikus. O galimybių tiek, kad net mano žmona jį pasiima savo rankdarbiams“ (Video, „TOPSHAK TS-MG1“ atsiliepimai)  (1)

Akcija iki 2022-01-24!

Daugybė užsakymų, puikūs atsiliepimai ir 4.8 įvertinimas

Gausi pakuotė - net 35 priedai

Belaidis, įkraunama baterija, dirba iki 90 min.

3 padėtys: 5000; 10000; 15000 rpm/min.

Gumuota danga; indikatoriai; ventiliacinės angos

Šlifavimas, poliravimas, šveitimas, graviravimas, valymas, gręžimas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„TOPSHAK TS-MG1“ - labai įdomus ir puikios kainos įrankis. Jį itin gerai vertina pirkėjai ir už tokią stebėtinai žemą kainą gausime gausų rinkinį, kuriame yra net 35 priedai!

Su „TOPSHAK TS-MG1“ galima iškart darbuotis ir atlikti šlifavimo, poliravimo, šveitimo, graviravimo, valymo, gręžimo darbus.

Pliusas ir tas, kad ant „TOPSHAK TS-MG1“ korpuso yra patogus darbo režimų valdymo mygtukas.

Galima rinktis iš trijų padėčių: 5000; 10000; 15000 rpm/min. Viskas priklauso nuo apdirbamos medžiagos ir reikiamo intensyvumo.

Pirkėjai akcentuoja puikią „TOPSHAK TS-MG1“ pagaminimo kokybę. Lengvas, patogus, korpusas dengta guma, tad neslysta iš rankų.

Čia įrengtos ir ventiliacinės angos geresniam variklio aušinimui.

Ant korpuso yra šviesos indikatoriai, tad aiškiai matyti pasirinktas režimas, baterijos likutis.

Tuo pačiu įjungimo/išjungimo mygtukas yra kiek įleistas į korpusą. Taip darbo metu išvengiant netyčinio paspaudimo. Paprastas, bet labai teisingas sprendimas.

„TOPSHAK TS-MG1“ rinkinys yra labai gausus ir uždėti norimą priedą visiškai paprasta.

Žemiau pateiktoje nuotraukoje galite matyti, kaip tą padaryti teisingai.

„TOPSHAK TS-MG1“ aprūpintas per microUSB jungtį įkraunama baterija/ Įkrovimo laidas yra pakuotėje.

Kad „TOPSHAK TS-MG1“ yra su įkraunama baterija, tai yra ypatingai didelis privalumas. Įprastai tokie įrankiai būna su laidu, bet taip nelabai patogu, kai kabelis sukasi po ranka. Su „TOPSHAK TS-MG1“ dirbti bus maksimaliai patogu.

Dėka gausos priedų, su „TOPSHAK TS-MG1“ galima atlikti įvairius darbus: šlifavimo, poliravimo, šveitimo, graviravimo, valymo ir gręžimo.

Su šiuo įrankiu galima apdirbti tokias medžiagas, kaip: medieną, plastiką, stiklą, metalą, akmenį ir kt.

„TOPSHAK TS-MG1“ yra šaunus įrankis, mėgstantiems patiems pasikrapštyti ir sukurti kažką visiškai originalaus.

Šiuos įrankius jau yra įsigiję daugybė pirkėjų, turime beveik 450 atsiliepimų ir  labai aukštą 4.8 balų įvertinimą. Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų 5.0 balų įvertinimą.

Štai keli bendras pirkėjų nuotaikas atspindintys atsiliepimai:

Mažas ir lengvas įrankis. Tinka smulkiems darbams, kuriems nereikia daug galios. Šiame įrankyje yra trys greičio režimai 5-10-15 tūkstančių aps./min. Jo paskirtis: šlifavimas, poliravimas, graviravimas, valymas, gręžimas (labai minkštoje medžiagoje). Akumuliatorius Li-ion 16340/3,7V/600mAh, veikimo laikas vienu pilnu įkrovimu apie 90 minučių. Pakuotėje 35 skirtingi antgaliai, USB laidas, naudojimosi instrukcija - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Labai greitas pristatymas. Viskas savo vietose, tvarkingai, saugiai. Turiu panašų įrankį, bet jis dirba su laidu, kas ne taip patogu. Čia su įkraunama baterija. Yra trys darbo greičiai. Pakuotėje itin daug antgalių. Labai naudingas įrankis dirbant su tam tikromis detalėms ir smulkiems darbams. Net mano žmona jį pasiima savo „pasidaryk pats“ tipo projektams. Kaip tik ieškojau tokio įrankio, su kuriuo galėčiau dirbti belaidžiu būdu ir nusinešti jį ten, kur man reikia. Puikus kainos ir kokybės santykis bei užtikrinamos galimybėmis. Labai rekomenduoju - 1 foto, 2 foto.

Labai kompaktiškas ir patogus naudoti įrankis. Puikiai tinka smulkiems darbams ir ten, kur įprastu laidiniu įrenginiu neįmanoma prieiti. Žinoma, šio prietaiso galia nėra itin didelė, bet tuos smulkius darbus jis atlieka kokybiškai - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Mažas ir labai patogus įrankis. Kadangi dažniausiai graviruoju stiklą, man labai svarbu, kad įrankis būtų patogus ir lengvas, kad nepavargtų ranka. Tad šis įrankis  idealus. Pakuotėje yra daug skirtingų galvučių, todėl įrankį galima naudoti gana įvairiai. Jei į rinkinį dar pridėtų paties įrankio laikymo stotelę, būtų puiku. Bet čia tik pastebėjimas. Rekomenduoju visiems - 1 foto, 2 foto.

„TOPSHAK TS-MG1“ apžvalga italų kalba, geri praktiniai bandymai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai (1)