Aukščiausios klasės ir puikiai pirkėjų vertinami 20W „Xiaomi“ belaidžiai automobiliniai ir staliniai telefonų įkrovikliai: „tie jutikliai ir patys telefoną pačiumpantys laikikliai atrodo kietai“ (Video)  ()

Aliexpress pasiūlymai:

1) „Xiaomi Wireless Car Charger WCJ02ZM“ - automobilinis belaidis 20W įkroviklis;

2) „Xiaomi Wireless Charger Stand 20W“ - stalinis belaidis 20W įkroviklis.

Net 1500 užsakymų, 4.9 įvertinimas ir puikūs atsiliepimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Wireless Car Charger WCJ02ZM“ vaizdo įrašą galite pažiūrėti čia.

Čia turime greitąjį belaidį įkrovimą palaikantį automobilinį „Xiaomi“ įkroviklį. Puikiai pagamintą, patogiai pritvirtinimą, su 2.5D stiklo pagrindu ir simpatišku mėlynos spalvos indikatoriumi.

„Xiaomi Wireless Car Charger WCJ02ZM“ turi IR jutiklius ir varikliuką, dėl ko automatiškai laikikliai pajuda į šalis, įstatome telefoną, ir jį laikikliai patys „pačiumpa“. Tuo pačiu šone yra ir mygtukas, kuris suaktyvina šiuos laikiklius tradiciniu būdu.

Šis „Xiaomi“ įkroviklis tinka absoliučiai daugumai išmaniųjų telefonų. Svarbu, kad telefonai būtų iki 81,5mm pločio ir, žinoma, patys telefonai palaikytų belaidį Qi įkrovimą. 

„Xiaomi Wireless Car Charger WCJ02ZM“ turi C-tipo maitinimo jungtį, palaiko iki 20W belaidį įkrovimą ir puikiai vertinami pirkėjų:

Super šaunus daiktas. Lengvai pritvirtinamas automobilyje, tie jutikliai ir patys telefoną pačiumpantys laikikliai atrodo kietai. Labai geras aušinimas, visada išlieka įkroviklis vėsus. Greitai įkrauna mano iPhone XR. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Išsami apžvalga anglų kalba:

Išsami apžvalga rusų kalba:

„Xiaomi Wireless Charger Stand 20W“ - stalinis belaidis 20W įkrovikli

„Xiaomi Wireless Charger Stand 20W“ yra stalinis belaidis 20W įkroviklis. Su neslystančiu pagrindu, USB C-tipo jungtimi, gali telefonus įkrauti tiek padėtus vertikaliai, tiek ir horizontaliai.

Telefonai turi palaikyti greitąjį Qi įkrovimą ir būti ne storesni, kaip 4mm.

„Xiaomi Wireless Charger Stand 20W“ - stilingas, išvaizdus ir naudingas įrenginys. Štai čia jo išpakavimo vaizdo įrašas:

Trumpa apžvalga anglų kalba:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()